Praskly vahadlo

Přidat foto

Tak mam svyho Neurona uz presne rok a najednou jsem tenhle tejden zacal slyset nejaky krupavy/praskavy zvuky :) Tak me to nasralo a zacal jsem vsechno vsemozne cistit a tak :) Nakonec jsem si jeste rikal jestli nemam povolenej treba tlumic. Tak jsem ho zkusil s citem pritahnout a celkem sel. No a pri ceste z prace domu, co slapnuti to krupnuti :p Ale to me to jeste netrklo, maximalne jsem si rikal, ze ten tlumic v praci vyndam a namazu. No a pak si kolega vsimnul tyhle praskliny. Jako myslim si, ze lak to fakt nebude, protoze po pritazeni se ty zvuky jenom zhorsily :p Tak tedka cekam co mi k tomu kluci z Canyonu napisou :) Doufam, ze mi to vahadlo poslou rovnou a ja to jenom prohodim :) At nejsem dlouho bez kola :)

Mate taky nekdo podobou zkusenost s Neuronem ? Nebo necetli jste nekde ? Ja jsem toho moc nenasel, ale taky muzu spatne hledat :)

(vloženo 14.8.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Athy
Athy

21.12.20 22:15

Jenom takovej update :) Uz je to nejakej patek a reklamace byla vyresena tim, ze jsem dostal uplne novej ram :) Akorat jsem cekal cca pres dva mesice no :( Ale tak dulezity je, ze je kolo doma ! :)

Reagovat
lubosalbi
lubosalbi

14.8.20 07:42

Nejspíš si vyžádají celý kolo, je to celkem rychlý, kamarádovi měnili celý rám na Strivu a do dvou týdnů bylo kolo zpět.

Reagovat
TichyA
TichyA

14.8.20 07:27

Já jsem na neuronu 2019 objevil prasklinu minulý měsíc, reklamace bez problémů, objednali nový rám na českou pobočku, až ho měli poslali kurýra pro moje kolo, přestrojili a poslali zpět. Třeba ti vahadlo pošlou samotný, ale spíš bych řekl, že to u tebe proběhne stejně.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Reyinstashot 32
gemini 7
Doyle 18
Atilla 46
kubajs mtb 10
Tobyfree 18