UKRADNUTY SPESL 29

Přidat foto

Dnes 27.7.2020 medzi 14:00 a 16:20 mi bol zpred NTK(Narodni technicka knihovna) ukradnuty bicykel.

Jedna sa o Specialized Hardrock Sport Disc 29" model 2013. Cierno cierny s cervenymi polepmi. Vidlica vymenena za RockShox Recon 32, sedlo cierne Specialized, v predu cisto novy plast Maxxis Ikon, vzadu Hutchinson Cobra. Bike mal na sebe naslapne pedale shimano co zlodejovi urcite zkomplikovalo odchod. Bol zamknuty o stojan na kola medzi NTK a VSCHT. Zlodej zamok prestrihol cisto, pravdepodobne na prvy pokus.

Prosim, ak niekde moj bicykel uvidite, alebo poznate niekoho kto bol v danom case pred NTK, kontaktujte bud mna alebo rovno policiu.

Dakujem

(vloženo 27.7.20)

Tade
Ohodnoť bajk: (5  / 2 hlasující)
Značka Specialized
Model Hardrock Sport Disc 29"
Modelový rok 2013
Velikost 21
Rám Specialized
Vidlice RockShox Recon 32

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
perceptio
perceptio

28.7.20 22:10

Mě kolo ukradli před evidenčním úřadem v Českých Budějovicích, kde chodí mraky lidí… Takže tak. Oni fakt tohle neřeší.

Bazary možná obvolat, obejít, ale to kolo mohli spíš i rozebrat, vyměnit komponenty, dát to na jiný rám… Mám s tím taky zkušenost už.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

28.7.20 13:38

Běžný zámek cvaknš za dvě vteřiny kleštičkami na bovdeny. To jen aby ses zase někdy nedivil, jak snadno jde kolo ukradnout. Až si koupíš nové kolo, tak ho nepoužívej jako dopravní prostředek po městě, ale k tomu účelu si pořiď nějakou starou plečku, jejíž případná ztráta tě nebude zase až tak mrzet. Tohle kolo sebral nějaký chmaták, neboť jsi mu dal příležitost. Následně se ho zbavil za pár stovek, špatný technický stav neřešil, myslím, že ani nepoznal. Nášlapné pedály odjetí na kole nijak nekomplikují, na Shimanech se dá v pohodě jezdit i v běžných botech.

Reagovat
Tade
Tade

28.7.20 11:23

Bohuzial som kolo okrem ako sportovny nastroj vyuzival aj ako dopravny prostriedok. Kedze byvam na studenskej koleji tak nemam priestory na dve kola, aby som mal mestsky special vhodny na ukradnutie. To ze som si nekupil zelezne Ucko som uz olutoval. S tym ze mi ho niekto ukradne sa tak nejak v meste rata, ale ze sa to stane na tak frekventovanom mieste ako je plac pred NTK som fakt necakal.

Nemate nejaku radu jak rozumne informovat bazary mimo Prahy? Nie ze by som neveril policii, ale pochybujem ze budu zistovat ci to niekdo nepredava niekde na Morave.

Bike sice vyzera pekne, ale ma rozpadnuty stred ktory fest puka, brutalnu osmicku na zadnom kolese(sice nesucha do ramu ale je videt). Tak trochu pochybujem ze by sa v takom stave dal predat v bazari, kazdy trochu rozumny by si vsimol ze sa jedna o bajk pred servisom a nie po.

Reagovat
perceptio
perceptio

28.7.20 08:46

To je v prdeli no. Tady se kola kradou hrozně. Navíc takový fajnovky. A lankový zámek je pro ně jak nic. Když už tak aspoň nějaký železo…

Reagovat
honzabike
honzabike

28.7.20 01:48

A tys ho pustil z očí? Pokud si někdo někde nechá kolo a nevidí na něj, tak si o to koleduje.

Sám kolo vůbec nezamykám, prostě stále ho mám na očích, to je nejlepší zámek.

Reagovat

Další galerie z kategorie

L31 3
hrota 4
JaMull 6
Neljen 4
Luk029 6
Radimir 2