Serfaus - Fiss - Ladis

Přidat foto

Před nástupem na Scheidtrail číslo 7082.

Jochtrail číslo 7115.

Horská lokalita Serfaus – Fiss – Ladis v Rakousku je vhodná na rodinnou dovolenou s dětmi. Je zde veliké množství hracích ploch a hřišť, které jsem v ČR ještě neviděl. Lze využívat síť lanovek, kde u většiny stanic je hrací plocha pro děti. K tomu různé venkovní vodní světy, pohádkové stezky, skluzavky, tunely, apod. A také se dá příjemně zabajkovat. Ohelmenci využijí spíše místní bikepark s lanovkou, kde mohou pendlovat celé dny do zblbnutí. Méně zdatní si mohou půjčit elektrokolo a jezdit spíše ve středních polohách s odpočívadly a s pěknými výhledy. Oldskůl přírodní jezdci mohou vyrazit do vyšších poloh na traily. Parádní je třeba 7077 Frommestrail a 7115 Jochtrail v protisměru brzy ráno, než začnou hučící lanovky kýblovat na hory lidi.

(vloženo 15.7.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
vlasto
vlasto

16.7.20 12:47

vrazdit: takhle prestaveli muj domovskej kopec. Jeste si zapomel, ze kdyz tam omylem v lete vyjede bajker a sedne si vedle mamlasu v sakach a zenskych v lodickach, tak te zjebou, ze si spocenej. Takova letni idylka na horach:-) Jesteze v listopadu lanovku vypinaj.

Reagovat
zirecek
zirecek

15.7.20 18:24

7115 Jochtrail je vlastně turistický chodník, z veliké části původní přírodní průběh vedení, místy je ještě stará TZ, proto je příjemný oboustranně – pro mě proti směru do kopce ještě lepší. Pro turisty udělali širší chodník o úroveň výše.

Reagovat
marcus.ss
marcus.ss

15.7.20 17:52

No nevím, ale ty místní traily nic moc, nejlepší je ještě jezdit po turistický kde je ale zákaz…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

15.7.20 16:50

Tohle stredisko uz dlouho nemusim. Nejakej divnej mix uniformity, nesvobody, nucenych usmevu za kazdou cenu… Ale je to uz par let a v zime. Mivali tam heslo, ze nepotrebuji chude turisty, coz se uz asi zmenilo. Snad.

Reagovat
zirecek
zirecek

15.7.20 15:33

vrazdit: Je zřejmé, že jsi nebyl v Serfaus – Fiss – Ladis, protože nic tebou uvedené jsem zde neviděl.

Reagovat
vrazdit
vrazdit

15.7.20 15:09

b84: a pak se divit, že hory a infrastruktura kolem nezvládají nájezdy „turistů“… a přitom jsou to jen pasivní hltači těchto nesmyslných monster, stavěných z dotačních peněz, aby se točil byznys soukromým provozovatelům všemožných areálů… ideálka přijet autem na parkál co nejblíž lanovce, vyjet nahoru, udělat instafotku v dřevěném rámu do krajiny a zase lanem dolů, hlavně nechodit!:) to jsou panečku milovníci přírody a hor…

Reagovat
b84
b84

15.7.20 14:29

Vrazdit : aneb stezku v korunách stromů na každý vrchol a bobovku na cestu dolů :/

Zirecek : pěkné výhledy a trejlik vypadá taky supr :)

Reagovat
vrazdit
vrazdit

15.7.20 13:05

no jo, v horách už je teď nejdůležitější, aby tam bylo hodně hřišť a atrakcí…

Reagovat

Další galerie z kategorie

ejdmmm 2
hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15