ZIPP 303s

Přidat foto

ZIPP přesunul výrobu, obměnil logo a hlavně zlevnil…

https://road.cc/…-2020-273241

(vloženo 14.5.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tromboonen
tromboonen

14.5.20 17:57

ferlikster: no já vím, o ty mi šlo, jestli o něco, mám to celé jinak, cca ekvivalent toho rebrandu mám, od lightweight, se straight pull dt swiss nábama a celkem spokojenost za ty prachy, jen na leštěnku a čistě z rozmazlenosti, ale jedou fajn a držej statečně, vrchař jsem pomalej, ale rovinky a mírné hupy a kostky nebo i polňačky a nahoru dolů nahoru dolů atd, i kdzž větší, na ty pomůžou i kdyby jen psychologicky… ty nové by byla úplně jiná kettle of fish, tam se nehodlám pouštět, to jsem tady nechtěl ukrást, téma, ale třeba to někoho nakopne jinak než mně, já do nich asi za ty prachy nepůjdu, to už by bylo dublování funkčně podobnejch jen kvůli pár detailům… kdybych ty čajny rozlámal, tak možná, ale to zdá se nehrozí, defekt jen jeden, projetím prasárny příliš rzchle a vlastní vinou a na potřetí uý se chyt tufo extreme tmel, největší problém bylo jej propasírovat dost přes galda ventilek i po vyjmutí jeho vnitřností, asi budu kromě náhradního šlauchu vozit i prázdnou mini plastovou umělohmotnou inj. stříkačku, to nic nezabere a na marginal gains kromě vyhnutí se strhávání a pak opravě později to rozhodně nebude, ostatně nemám proč o cokoli takového usilovat a nezajímá mě přítomnost předmětu taky vyložitelného jako doličného, nejsem ani pro, ani registrován, ani amatér závoďák.

Reagovat
ferlikster
ferlikster

14.5.20 17:11

Trombo: ale to cos teď našel jsou Firecresty… to je zas něco jinýho

Reagovat
tromboonen
tromboonen

14.5.20 13:09

Aha, tak oni je maj taky, za 1789 éček, no to už je trochu víc na to moje šmrdlání, ale možná se neudržím, třeba někdy taky cuknou s cenou ještě dolů, a zrovna jsem konvertoval éčka na kačky poměrně nevýhodně v bance, ale při šesti stovkách to stejně nemělo cenu řešit, jestli by se někde dalo o kačku na jedno za víc… https://www.bike-components.de/…eout-p48935/

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

14.5.20 12:23

Naopak, rebranding je good.

Reagovat
tromboonen
tromboonen

14.5.20 12:05

Hmm, tak kyby nepodělali to logo, bylo to na ráfkové brzdy a galdy, tak bych do toho klidně šel, nějak se hodí k tomu Spešlovi, když už jsem mu neodolal… holt přišla krizka na Amíky, tak se snaží prosadit, protože jim poteče do bot, to si pamatujou už od 9/11, i to logo bych vzdejchal a zakryl, ale jak to vypadá úplně jinak než s golf míček reliéfem, tak to ztrácí poslední body, co to mělo, aspoň na pohled u mě určitě :(

Reagovat
ferlikster
ferlikster

14.5.20 10:49

jo, tlaky mají dost omezené. Jsou „hookless“, a jenom na bezduše. Připadá mi to jako zajímavý počin od prémiového výrobce. Sice už nejsou Made in US, ale výrobu si stále drží inhouse v rámci koncernu SRAM.

Reagovat
Cavendish
Cavendish

14.5.20 10:38

th74
th74

14.5.20 10:34

Dají se koupit někde v Evropě? Nic jsem nenašel.

Reagovat
TheJD
TheJD

14.5.20 10:14

Kdyby sis precetl ten clanek, zjistil bys, ze je to jednak kvuli absenci haku na patce rafku a jednak jako tah, aby lidi jezdili nizsi tlaky. Nemel by byt problem i pri vyssim tlaku. Ten rafek ma 23 mm vnitrni sirku, takze tady nemuzes aplikovat klasicke tlaky. V plasti pri nich bude mnohem vice vzduchu.

Reagovat
Cavendish
Cavendish

14.5.20 10:04

No, maximální tlak 72psi ve mě nebudu důvěru :) asi si moc nevěří

Reagovat

Další galerie z kategorie

Livina 35
Reyinstashot 32
gemini 7
Doyle 19
Atilla 46
kubajs mtb 10