Canyon Neuron WMN 2017

Přidat foto

(vloženo 17.4.20)

Coolhavka
Ohodnoť bajk: (2.4  / 26 hlasujících)
Značka Canyon
Model Neuron WMN
Modelový rok 2017
Velikost S
Hmotnost 12.7
Rám Hlina

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
filous
filous

21.4.20 15:20

Mozna jo, ale ne od tohohle majitele/majitelky…

Reagovat
Picino
Picino

21.4.20 09:15

Na FB kolují fotky ze tento bike byl majitelce ukraden, takže lepší profil a více fotek už asi nebude.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

19.4.20 13:57

Pavlos_S1
Pavlos_S1

19.4.20 13:41

Hammr: takhle jak jsi to napsal teď, tak s tím souhlasím. Ale zase je tu takový to ale. Ne všichni mají nadání na slohovou práci aby popsali svoje dojmy, tak aby pomohli druhému. Navíc když to nemají s čím srovnat, protože to je jejich první kolo daného typu. Po roce ježdění na svém kole jsem svhopen o něm něco říci, ale po tejdnu těžko. To dokáže snad jen ten, co už těch kol vystřídal několik…

Já jsem spíše naráže na to peskování, že někdo nemá vyplněnej profil ohledně těch parametrů, že má koloko takovou a takovou vidlici, takovej a makovej zdvih atd. Dokud o těch součástkách nenapíše to, viz tvůj příspěvek a můj první odstavec, tak, informace o velikosti zdvihu, které je plný internet ti je asi bez tak k ničemu.

Reagovat
Hammr
Hammr

19.4.20 12:04

Pavlos_S1: nejde o to sem naházet specifikaci od výrobce, ale popsat svoje dojmy, pocity, a zkušenosti po nějaký době. Co se líbí, co se nelíbí.

Když jsem se koukal po svém prvním pořádaným kole, tak mi přesně tyhle zkušenosti majitelů dost pomáhaly při rozhodování. Kdyby to ale všichni vedli takhle (jedna fotka, název, rok), tak z toho opravdu nikdo nic nemá. Je to prostě věčná škoda.

Reagovat
Pavlos_S1
Pavlos_S1

19.4.20 09:15

venkovan: a jak víš, že specifikace výrobce nikoho nezajímají. Spousta začínajících nejprve studuje specifikace výrobců a buď jim to stačí, nebo se po informacích pídí dál. Promiň, ale tyhle namachrovný řeči fakt nesnáším, jako bys byl mistr světa, že víš všechno nejlíp…

Reagovat
Pavlos_S1
Pavlos_S1

19.4.20 09:04

oprava.

Hammr: A jak víš, že to není do toho profilu problém pro některé lidi dopsat?

Reagovat
Pavlos_S1
Pavlos_S1

19.4.20 09:03

Hammr: A jak víš, že to není do toho profilu dopsat? Buď je to lenost, nebo neznalost kola, či pravidel. Ano je to v podmínkách webu, ale to ještě neznamená, že je ta podmínka správná, která do něčeho nutí. Ano, je tu kolonka nové fotky, a to je řešení.

Za další, jak můžeš vědět a psát za druhé, že majitel profilu může, či nemůže mít z takového příspěvku. Někdo hold potřebuje pro radost román a vše vypsáno do puntíku, i když je toho plnej internet a k tomu miliardu fotek, a druhéhi prostě stačí minimum i třeba s mizernou fotkou. A čtenář, kterého samotné kolo zajímá si s informacema v 21. století snad poradí. Navíc se může dotyčného majitele třeba zeptat sám zde, nebo přes sz… Toď jen takový můj skromný pohled na věc. Prostě spousta lidí tady řeší zbytečnosti.

venkovan: máš pravdu, ale ten kdo si kolo (nevím proč lidem dělá napsat slovo kolo, místo bajk) vytuní, je na jiné úrovni, než ten, kdo si kolo koupí a jen jezdí a chce se zde popchlupit. Je to prostě obyčejný uživatel, nikoliv ten než to kolo koupí, už ví dopředu, co z toho kola vyhodí a čím ho dotuní. Takže sto lidí, sto chutí a sto různě vyplněnejch profilů.

Položme se na otázku. jedna věc je to, že na nedostatek upozorní admin, ale ti ostaní křiklouni po dodržování zdejších pravidledlech, opravdu takto také žili a žijí ve svém běžném životě a vše na striktně dodržují na 100%. Nebo jsou z nějakého důvodu nasraní a zde se potřebují „vykřičet“ o dodržování pravidel, o kterých v tomto případě jsem svůj nazor již napsal.

Prostě spousta lidí nerozlišuje sekci nové biky a nové fotky. A tohle je mi na rozdíl o d některých nespokojenců fakt úplně volný, protože o tomhle život fakt není.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

18.4.20 23:48

Smazaný účet
Smazaný účet

18.4.20 12:40

Utkvělá představa, že někdo nový čte celá pravidla je úsměvná, já nemít kocerse s jeho urputnou snahou o osvětu a „šablonou“ kterou tu dává každému proviněnému, tak o nich taky nevím :-)

Tím každopádně neomlouvám počínání někoho kdo není schopen ani po upozornění doplnit pár údajů, já je tam taky u toho prvního bajku než mě to začalo bavit opsal z nějaké specifikace aniž bych tenkrát kolikrát věděl o co jde :D Tak třeba ho/ji to teprve čeká pokud ho/ji neodradíte :-)

Reagovat
Hammr
Hammr

18.4.20 12:22

Stejně tak to přeci není problém to tam do toho profilu dopsat, ne? Zaprvé je to v podmínkách webu a zadruhé z takového příspěvků nemůže mít radost jak majitel profilu, tak i čtenář, kterého by samotné kolo zajímalo…

Reagovat
Pavlos_S1
Pavlos_S1

18.4.20 10:42

No já nevím, kdo tak urputně prahne po technickejch specifikací, tak na stránkách každého výrobce/prodejce jsou a není přeci problém si to tam najít.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

17.4.20 23:14

kocers
kocers

17.4.20 22:06

Jako všechny ostatní s nedostatečně vyplněným profilem kola tě poprosím o řádné doplnění viz pravidla této kategorie fotek. Předem díky za nápravu.

Reagovat
Koloman
Koloman

17.4.20 21:33

Sympatické kolečko. Chtělo by víc fotek !

Reagovat

Další galerie z kategorie

Honzis 1
vasour1988 9
Lamex44 1
L31 5
hrota 7
JaMull 6