SS Evo BLACK INC.

Přidat foto

Jelikož se mi podařilo prodat starý rám a něco jsem ušetřil, rozhodl jsem se pro přestavbu silnice. No a protože jsem zjistil, že na 58 rámu se mi jezdí o něco líp, jak na 60, tak volba padla na SS Evo v 58 a lehčí variantě. hi mod. Rámovka má ve stejné kofiguraci skoro o 400g méně a navíc pobere až 28 balóny, čemuž se dá věřit, jelikož 25mm galdy mají hrubou rezervu. Chtěl jsem něco bez slopingu a to už se dnes nějak nenosí. Nelíbí se mi moderní aero rámy ani kotouče, v dešti jezdím minimálně a ani už nezávodím. Bohužel jsem ještě musel pořešit sedlovku a osu, ale už je na cestě z bazáče.Až to bude po kupě,tak to hodím do našich biků, ať mají hejtři co hejtovat. Kolo z toho bude snad pěkný, uvidíme. Pod hlavou zůstane 25mm podložka a komín časem uříznu. Jelikož mám dlouhý ruce i nohytak sedlovka poleze z rámu tak17,5 cm a drop bude 11 cm, což je únosný i na moji sešroubovanou páteř. Z vysoko položených řídítek mě záda paradoxně bolej ještě víc.

(vloženo 15.2.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tromboonen
tromboonen

19.2.20 13:02

To bude hezký myslím, což jiné Cannondaly často nebývaj, třeba ten bejbymodrej, ten by se mi vůbec nelíbil, černá jde ke všemu a ty stealth loga jsou taky super, za mě plnej…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

18.2.20 09:41

Jasný, rám je pěknej. A s těma Hollowgramama to bude bomba! :)

Reagovat
deekay
deekay

17.2.20 19:59

morrows: Nic extra to mozna neni, ale tenhle ram se natolik povedl, co do jizdnich vlastnosti a univerzality, ze by tomu mohly zavidet lecktere vehlasnejsi znacky :)

Reagovat
morrows
morrows

17.2.20 15:45

cioran: Je m ijasný, že to není nic extra, ale ten rám se mi líbí bez ohledu na výrobce.Stejně to všechny značky mrskají na Taiwanu nebo vČíně v několika fabrikách. Váha je slušná a geometrie ještě závodní. No a hlavně mi tam pásnou ty jejich kliky, ty se fakt povedly. Mám rád klasický tvary a moderní aeropaskvily mi nic neříkají No a v rychlostech, co se pohybuju mi aerovýhody nic nepřinesou, asi jako většině lidí. To abych si ještě sehnal jedny rezervní kola, protože za chvíli se už na ráfkový brzdy snad ani nic nesežene nebo se pletu?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

17.2.20 14:51

Morrows: Trochu jsem provokoval, žejo. :)

Ale je fakt, že od té doby, co to exkluzivně vozí k nám Igec (ASPIRE), tak je v Brnisku Cannodalů opravdu hodně.

To, že to nemá s tou původní, později zkrachovavší firmou (jejíž kola vozil kdysi zas Vokolek) už takřka nic společného, je jiná věc.

Reagovat
morrows
morrows

16.2.20 13:29

Jinak mě by se lnejvíc líbila modrá varianta, kterou jsem jale nikde nesehnal. Takže to bude polofunebrák, naštěstí jich zase tak moc taky není.

Reagovat
morrows
morrows

16.2.20 13:10

cioran: Tady v Sudetec htoho zase tak moc není, co to Čada přestal prodávat. Naštěstí není na první pohled poznat, že je to Cannondale, jak bývalo dříve blbým zvykem. Zkrátka lepší čínskej rám za dost peněz. V Brně má asi Svorada monopol.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

16.2.20 12:43

DejvO: Tak, Cannondaly včetně Ev všeho druhu mají třeba v Brně v každým lepším Lidlu. :)

Taky tady dnes ještě se Spešlama po silnici prakticky nic jinýho nejezdí…

Reagovat
morrows
morrows

16.2.20 09:15

Pro Evo se chodí do Kauflandu:) Tohle jsem sehnal v Bavorsku na soukromý inzerci jako Sonntagfahrrad.

Reagovat
morrows
morrows

16.2.20 09:13

No, tak tohle kolo bude taky pejsek s kočičkou :), novýho na něm nebude kromě omotávky a lanek prakticky nic. Bude na tom zase 10ovej Sram Red, kromě brzd. Ty mám sice taky, ale zdědí je caad9. Na SS půjdou Dury 9000. Důvod je vyšší tolerance vůči vyššímu plášti díky vybrání a dvoučepovému provedení a taky celkově vychytanější provedení. Ten jejich slavnej aerolink je konstrukčně ze 70. let minulého století, takže jednočep, šílenej plastovej excentr a udržet je vystředěný vyžaduje přesnou délku bowdenů a solidní dotažení. Vzhledem k jednočepu mají nižší světlost a snadno se rozhodí do stran. Na druhou stranu jim nelze upřít lepší modulaci výkonu a váhu. Dury mají se sram pákama podstatně kratší chod. Škoda, že soudruzi v Cannondalu nenechali vedení zadní brzdy vnějškem. Včera jsem bojoval s bowdenem zadní brzdy a padlo pár hrubších výrazů.

Reagovat
Dejv0
Dejv0

16.2.20 08:50

Krása, kam na ty Eva chodíte? :))

Reagovat
deekay
deekay

15.2.20 16:18

To bude moc hezke :)

Safra asi bych mel dat do galerie svoje evo, protoze tady jsou ted same pekne kousky, tak at se tu objevi taky neco mene pekneho :D Uplne se citim blbe kdyz vidim to moje „pejsek s kocickou varili dort, aneb co dum dal“ a pak sem zacnete hazet takovydle vonavky :))

Reagovat
doubeq
doubeq

15.2.20 14:23

Barva je boží, z toho nemůže vzejít šeredný kolo.

Reagovat
siky83
siky83

15.2.20 11:42

Nadhernej ram

Reagovat
nooski
nooski

15.2.20 10:51

To bude paráda. 28 se určitě vejdou. Kolega vozí 28mm GP5000 a limitující jsou spíše brzdy.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Reyinstashot 25
gemini 4
Doyle 14
Atilla 45
kubajs mtb 10
Tobyfree 18