Elektrikáři Na Marjánce

Přidat foto

Dnes v neděli tam byli poměrně mladí chlapi, a potřebovali motůrek.Krásně čistí, tedy asi na asflatu. Nechci to moc odsuzovat, ale přijde mi to divný.

(vloženo 12.1.20)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Trepifajxl

20.1.20 16:38

kome: máš pravdu, ale uznej, že je to nekonečné obou stran

Reagovat
kOmE
kOmE

17.1.20 09:57

Mě se líbí jak je ta debata nekonečná.

Reagovat
Renda69
Renda69

16.1.20 17:35

Jirra a Rady4: netrolil jsem, foto bylo jen jako doprovod. Navíc jsem fotil stroje, nikoliv lidi.

Debata se tedy rozjela, tohle jsem nečekal. Základní myšlenka příspěvku byla, že dopomoc je zbytečná pro normální.

A plně se stotožňuji s názorem Trepi, většina chce hned, bez námahy a instatní a hlavně se u toho neunavit. To mi přijde jako špatné pro vývoj.

A moje přesvědčení, že éčka jsou pro důchodce a postižené je stále stejné. Takže to neodsuzuji, jen si myslím, že by na tom zdraví jedinci neměli jezdit. A jak tady už také někde kolovalo, když bude přetlak provozu na některých místech, kam by se jinak dostalo jen málo lidí, začně se to regulovat pro všechny a to je nahouby.

Dál se vyjadřovat nebudu, bylo by to jen opakování.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

16.1.20 16:29

Ano. Prostě by bylo dobré žádné motorové dopravní prostředky na cyklistická fóra – ať tak či onak – nedávat.

A byl by klid.

Reagovat
Rady4
Rady4

16.1.20 12:46

Jirra: presne jsi to vystihl.

Reagovat
Jirra
Jirra

16.1.20 12:33

Mě přijdou úsměvní jedinci, kteří, si přijdou ukřivdění, že je s elektrokolem ostatní „cyklisti“ neberou a pořád se snaží o nějaké uznání, že je to přece to samé.

Ale myslím, že to nebude tento případ. Pánové si prostě vyjeli na výlet a možná i na pivko a je jim úplně jedno, kam si je někdo zařadí.

Ja třeba občas jezdím na výlet autem, jen to pivko musím vynechat :-)

Takže tady je k pousmaní spíš zakladatel vlákna. Nebo možná k pláči, jestli myslel jak si tu krásně zatrolí.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

15.1.20 21:33

Ano. Nemaj to ostatně jinak asi lehký… :)

Reagovat
psbiker
psbiker

15.1.20 18:21

Kucí asi na kole asi moc nejezdí, mají omezený dosah výletů a motorek jim připomůže se alespoň jako cyklisti cítit.. Já bych je nechal žít :)

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

15.1.20 08:48

Máte se ještě co učit, kucí elektrický…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

14.1.20 22:30

Na tyhle hochy měli kluci na velasu takový úsloví: „Žvaní a má toho přitom na kole najetý zhruba tolik, co já – nacouvaný…“

Reagovat
Trepifajxl

14.1.20 21:42

Erider: to nevím, nebylo by to moc smysluplné počítání, resp. bylo by to kontraproduktivní, protože ty fáze odpočinku, které potřebuji, mi k odskočení sem bohatě stačí, ale i kdybych už neujel ani kilometr, tak pořád toho bylo již tolik, že bys to na svém mopedu nenařídil, i kdybys motor rozžhavil doběla

(no a pokud máš pocit, že tě to vyvádí z rovnováhy, tak třezalka, kozlík, meduňka, viz níže)

Reagovat
Erider
Erider

14.1.20 21:35

Trepifajxl: o kolik bys toho najezdil vic na kole, kdybys furt neopakoval zde ty sve fraze, jak kolovratek…

Reagovat
Trepifajxl

14.1.20 19:24

xtonda: a zkoušel si třezalku, kozlík lékařský a meduňku? normálně z toho uvařit čaj

Reagovat
xtonda
xtonda

14.1.20 12:31

Trepisrajxl, kolikrát je potřeba to zopakovat abys pochopil rozdíl mezi mopedem (motocyklem kategorie L1e-B) a elektrokolem? A kolikrát je potřeba opakovat, že jediní kdo určují co sem nepatří, jsou admin a ječňák?

Reagovat
Honzis
Honzis

14.1.20 09:45

asi to bude čím dál častější obrázek, s tím toho moc nenaděláme. Ale je třeba ty baterky někdy protáhnout, aby se mohl udělat nabíjecí cyklus, paradoxně e-kolo se vyplatí právě když se jezdí co nejvíc, takže pokud nalítaj „kilo denně“, tak se to i zaplatí, pokud by třeba vozili pizzu.

Trochu nechápu co na to furt cpou výrobci za vzorky a brutální pneu, vždyť skoro každý pak na tom jezdí po asfaltu max nějaké zpevněné stezce.

Reagovat
roman 3D
roman 3D

14.1.20 09:33

hlavně si trošku zakádrovat a poradit druhým jak by měli žít

Reagovat
capis
capis

14.1.20 09:06

To zavání absencí tolerance.

Reagovat
Trepifajxl

14.1.20 07:36

Rady: jj, viděl jsem, napadlo mě, jestli se nepotkáváme občas na běžeckých závodech, ale teď koukám, že seš z Uherského Brodu, takže asi nepotkáváme. Jinak zrovna ty se nemusíš moc obhajovat, v profilu máš kolo bez motoru, v popisu kola, e-kola, motorky a nikde jsem si nevšiml, že bys sem cpal elektrokolo coby správnou cyklistiku. To co píšeš je fakt, ale zase koukni na to taky z druhé strany, kdy sem někdo strčí mopeda a sotva mu někdo odepíše (a mnohdy v dobrém a bez urážek), že to sem nepatří, hned je rudej vzteky, ale dost již, tohle se tu již řešilo milionkrát. Jinak ať to běhá :-).

Reagovat
Rady4
Rady4

14.1.20 05:59

Trepifajxl: on ten prispevek take nebyl urcen Tobe, ale tem, kdo ma potrebu sem vkladat podobne fotky a k tomu se jeste nevhodne vyjadrovat. Toto ale neni jediny priklad. Na foru je jich k dohledani spousta.

Ja si e-bike kupoval k vuli manzelce pro spolecne vyjizdky. Ma vrozenou srdecni vadu a tak diky e-bike muze jezdit na kole take. Jezdila roky i na obycejnem kole, ale bylo to pro ni i pro mne trapeni. Dnes uz jezdime na pohodu :) V SZ sprave mas vysledky meho posledniho behu :)

Reagovat
rudla pudla
rudla pudla

13.1.20 23:08

plně se ztotožňuji s tvrzením Cavendishe a to tedy že mu zase připadá divný fotit si dva neznámé lidi na e-biku a pak se tady nad tím ,,podivovat. No představa, že si jednou třeba taky koupím e-bik a pak někde zastavím na kafčo a u mne jiný cyklista a v 21. století si vyfotí jak parkuju e-bik mne rozsekává. Ať si přeci dělají ti kluci co chtějí né. Aspoň netvrdnou dom (každý nemusí být namakaný robokop, jak většina zdejších)

Reagovat
Trepifajxl

13.1.20 21:25

Rady: buď v pohodě, hele, mně se ty elektromopedy nelíbí, nechtěl bych to, ale absolutně nikomu to neupírám, jen si nemyslím, že to patří sem, i když se to všude vehementně prosazuje jako elektro-kola a říká se tomu cyklistika, tak (prosím bez urážky) přijde mi to celé tak trochu v kontextu doby, kdy se chce všechno rychle, zadarmo, instantní a bez námahy, takže se tvrdí lidem, že je to rychle a bez námahy a je to cyklistika… a lidé chtějí být manipulováni a ohlupováni a jsou manipulováni a ohlupováni… to si nevztahuj na sebe, teď píšu hodně obecně o čemsi, kam ta „elektrokola“ tak trochu spadají

to, že z tebe dělají invalidu je jen karikatura faktu, že jsou „elektrokola“ obhajována co by nástroj pro invalidy, přestárlé a po nemoci, ber i toto s nadsázkou, protože věřím, že kohokoli z nás, kterým se „elektrokola“ nelíbí, kdybys potkal venku na silnici, tak nikdo nebude nikoho zesměšňovat, ty nebudeš invalida a já zase nebudu duševní mrzák, internet ber prostě trochu s rezervou, lidé jsou lepší (tedy až na pár zjevých výjimek na obou stranách barikády), než se zde zdají být (a to píšu coby společenský pesimista)

a propos, jak si stojíš na půlmaratonu? můžeš do zpráv

Reagovat
Rady4
Rady4

13.1.20 19:36

Trepifajxl: ja se jenom smeju nazorum nekterych zdejsich trolu. Jezdil jsem a stale jezdim na klasickych kolech a najel jsem tisice kilometru, ani to nepocitam. Obcas si dam i nejaky zavod a za vysledky se rozhodne stydet nemusim. V loni jsem si koupil jako dalsi kolo e-bike a nekteri zde ze mne udelali 100kg invalidu. Pritom beham pulmaratony a jine zavody, proto jsou mi tito dusevni mrzaci u zadele :)) Jsem take rad, ze ani jednoho z nich osobne neznam a ze podobna individua na ruznych akcich nepotkavam.

Reagovat
Trepifajxl

13.1.20 18:20

pe-pig: kolo ne, ale běžky, pátek 30 km klasicky, sobota 45 km soupaž, neděle 42 km soupaž, stačí toto penzum na názor, ať si každý jezdí na čem chce, ale že motorky nepatří na cyklistické fórum nebo nemám nárok?

Reagovat
Breakpain
Breakpain

13.1.20 17:02

@(ne)přátelé

  • na kole za své jsem byl oba dny
  • ekola jsou mi volný, ať si na tom jezdí kdo chce, kde chce – nechovám k tomu žádnou zášť ;) …

peace…

Reagovat
Hadato
Hadato

13.1.20 14:36

No, jak to vidím, tak mě to zvedá ze židle. Loni jsem potkal asi 10 éček na Lysé. Nechápu, jak z toho člověk může mít dobrý pocit, když vyjede nahoru po asfaltu na éčku… No, každopádně, 100+ kg tomu pak ale většinou odpovídá… Na dojíždění po městě to dává smysl, ale jinak mi to smysl nedává.

Reagovat
Lachtis
Lachtis

13.1.20 10:54

Krásná.....hospoda :-D. A zrovna včera jsem tam byl s kámošem na jednom x pivu :-D. Hospodu doporučuji, ke kolům se nevyjadřuji :-D

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

13.1.20 10:14

Potíž, kterou mnozí rádobyliberálové záměrně opomíjejí, je ta, že tito motorkáři jezdí, kde nemají, nemají ani řidičské průkazy, ani pojištění, prostě vakuum. A ano, o víkendu jsem si vyjel, i když jen na krátko…

Reagovat
Doom ]I[

13.1.20 09:37

Já jsem nemocný :)

Reagovat
waters
waters

13.1.20 09:13

Pe-pig1: byl sem běhat. za svy..:)

Reagovat
Pe-pig1
Pe-pig1

13.1.20 08:57

Řešíte kokotiny…nemám rád mopedy, raději budu sedět na rybách, než se někde nechat tahat motorem, ale na druhou stranu týpci aspoň vyjeli. Na biku jsem byl celý víkend, cca. 150km v Hostýnkách a okolí, no moc lidí jsme nepotkali. Takže kolik z vás kritiků bylo na kole???

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

13.1.20 08:33

Nebyl to Jarda Jágr?

Reagovat
Cavendish
Cavendish

13.1.20 06:11

Mě zase připadá divný fotit si dva neznámé lidi na e-biku a pak se tady nad tím ,,podivovat…

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

12.1.20 22:55

Pán asi nikdy neviděl mladý lidi jezdit na elektrokole.

Reagovat
psbiker
psbiker

12.1.20 22:50

Normální moto vyjížďka no, co na tom.

Reagovat
maros.77
maros.77

12.1.20 21:53

Hele, kdybys to neodsuzoval, tak to sem nedaváš, mi to přijde jako se svezt na momentální „modní vlně“, protože se tady pár el. (ubohých) jedinců ukázalo jako totalní paka, tak jim ještě naložím…

Proč je v tom podporovat? Čím víc se v hovně hrabe, tím víc smrdí…

Reagovat
Rady4
Rady4

12.1.20 21:41

Diskuse na urovni pubertaku. Nic vic.

Reagovat
Fran7
Fran7

12.1.20 21:25

Elektromopedy jsou COOL a nezpotí se, ujedou hodně a večer můžou na FB machrovat kolik ujeli a nestálo je to ani gram tuku. Takže OK, každému co jeho jest.

Reagovat
Vilém
Vilém

12.1.20 21:15

jekl: Jojo, bacha na UOOU.

Reagovat
mr.antik
mr.antik

12.1.20 20:56

mají brašničky na smartphone, takže vše v souladu s e-bike modní policií.

Reagovat
JEKL
JEKL

12.1.20 20:41

A dávat fotky něčího „kola“ na internet bez jeho souhlasu ti divné nepřijde ?

Reagovat
waters
waters

12.1.20 20:37

plysovykozisek: ano může ho mít každej… kola se prodávaj normálně v krámě a na netu, takže ho může mít třeba schwajcik:)

Reagovat
šlapatko
šlapatko

12.1.20 20:32

Divné to je.

Reagovat
Chlebovnik
Chlebovnik

12.1.20 20:05

Ani opřít kolo o zeď pořádně neumí…

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

12.1.20 19:57

Tak snad elektrokolo může mít každej bez ohledu na věk a fyzickou kondici.

Reagovat
Doom ]I[

12.1.20 19:55

ta oblečená baterka je roztomilá :D

Reagovat

Další galerie z kategorie

FOSA 13
hawrda 15
Hynas 3
Pepa Hrabačov 33
bara2 8
Tomik_S 6