Dunajska cyklocesta z Passau do Bratislavy - viac najdes na blogu -> https://cyklocesty.sk

Přidat foto

Do Passau sme sa vybrali vlakom. pocas prestavky vo Viedni sme stihli zahajit vylet v bare u Vicky pivom a shotom Fickenu:)

Den 1: Kym sa vydame na cestu, preskumali sme samotne Passau.

Centrum Passau je male a utulne a rozklada sa na stiesnenom trojuholniku v sutoku riek Inn a Dunaj.

V pozadi Inn, tu pod nami Dunaj. Dalej pokracuje uz len Dunaj. Vystverat sa na tuto vyhliadku na hrade nad Passau dalo poriadne zabrat. Tlacili sme, funeli do schodov, ale dali sme.

Hrad na kopci nad Passau. Lakalo nas posadit sa na tie kone. To dieta to aj skusilo, ale z okna sa vyklonil daky dedko a umravnil ho.

Hrad v Passau. Prvy z asi 20 hradov, ktore sme cestou videli. Kto ma rad navstevy hradov a zrucanin, ten si v tomto kraji pride na svoje.

Dedinky v okoli su male, pekne upravene, kazdu chvilu hrad a krajina poskytuje vela peknych scenerii na fotenie a uzivanie si jarnej prirody.

Prakticky pocas celych 4 dni a 400 kilometrov vyletu viedol cyklochodnik. Dunaj je v okoli Passau az do Linzu obklopeny kopcami.

Hlavny bod prveho dna - slucka Schlogen. Dunaj sa staca o 180 stupnov v peknom esicku medzi horami. Povinny vyhlad a typicka fotka nas ale stali dva kilometre do poriadneho strmaku po lesnej ceste:)

Vytrepali sme si hore aj pivko:)

Tlacit toto hore dalo zabrat:) Dnes uz druhy stupacik po lesnych serpentinach.

Den 2: Linz a ranny ruch na hlavnom namesti. Inak mna osobne Linz velmi nezaujal. Nie ze by nebol pekny, ale predsa je to uz velke mesto a v konkurencii s tymi typicky utulnymi malymi rakuskymi mesteckami a dedinkami posobil prilis chladne.

Za Linzom sa Dunaj zmenil z horskej na nizinnu rieku. Scenerie ako u nas na hradzi pri Bratislave. Aby nam vsak nechybali kopce, dali sme si ostry stupacik k byvalemu koncentracnemu taboru Mauthausen.

Rakuske dediky su velmi pekne upravene.

Zamok vo Wallsee. Vidno ho uz z dialky ako dominuje kopcu v inak rovinatej krajine nad Dunajom.

Na tom Tecku na stodole boli zapisane znacky vysokej vody v jednotlivych rokoch. Napriklad voda v roku 2002 dosiahla az skoro na vrchol Tecka. Neviem, ci to je pravda, ale predstavit si, ze na mieste uprostred poli siahala voda do troch metrov, to musela byt riadna zaplava.

Den 3: Prespali sme pod hviezdami. Na celom vylete sme spali zasadne vonku, hoci nas miestna babka presviedcala nech ideme do penzionu. Tu flasku vina proste uz nebolo kam rano nalozit:)

Trocha pivnej poezie za rakuskych 3,50 cestou do Melku:)

Melk. Pekne male mestecko na brehu Dunaja. Dominuje mu tento klastor.

To by sa nam neratalo keby sme nevyslapali opat raz na najvyssi bod v okoli kvoli vyhladu:) Stale Melk.

Za Melkom sme prechadzali vinarskou oblastou Wachau. Na okolitych kopcoch bol kazdu chvilu nejaky hrad a zahrady a sady okolo krasne rozkvitnute.

Durnstein. Mestecko kusok pred Kremsom, typicke svojim stredovekym lookom s hradom na kopci. Chceli sme prejst kompou na druhu stranu, ale bol tam celkom natresk cakajucich na prevoz, tak sme to vzdali. Aspon mame motivaciu ist nabuduce aj druhou stranou.

Zeby capovane pivko? :)

Rakusania maju cit pre detail. Dedin cestou z Kremsu do Tullnu nebolo vela, ale vsetky vzorne upravene.

Vecer tretieho dna sme dorazili do mesta Tulln. Uz sme skoro doma. Par kilometrov pred Viednou.

Tulln. Pamatnik a fontana Nibelungov. Jedna strana popisana legendou o Nibelungoch, druha prazdna vraj symbolizuje neistotu buducnosti.

Den 4: Posledna noc pod hviezdami a ranna jazda do mestecka Klosterneuburg kusok pred Viednou.

Z Klosterneuburgu sa da vyjst na vyhliadku Kahlenberg odkial je pekny vyhlad na Vieden. A kedze na tomto tripe ziadny kopec pred nami nebol bezpecny, dali sme aj tento posledny.

Kahlenberg. Do ciela 80km. Kde sa vzalo tu sa vzalo, jedno dobre ukryte slovenske pivo, ktore sme az doteraz uchranili pred smadom.

Poslednych 80km vsak bolo najtazsich. Spustil sa silny protivietor a tak sme sa do Bratislavy dovliekli az vecer. No a kedze nasa slava nepozna hranic, spoznali nas traja cyklisti, s ktorymi sme dali zaverecne pivko. Tymto pozdravujem:)

Tentokrat jeden vylet este z jari, zahajenie sezony 2019 spolocne s priatelkou. Bolo teplo, bolo slnecno, aj sme sa pripiekli a krajina popri Dunaji stoji za spoznavanie. Dalo by sa tam prebavit aj tyzden. 4 dni a 460km.

https://cyklocesty.sk/…-bratislavy/

(vloženo 31.10.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
TH1RT3N
TH1RT3N

8.11.19 17:33

Tak určitě, o vyzrálosti věkem tady bude vykládat někdo s nickem trepifujtajxl.. :)) Moje 13 ségra má vyzrálejší nick. Zajímalo by mne, jaxi přišel na můj věk? Kde se fasujou křišťálový koule?..Génie, určitě tady budu uvádět svůj skutečný věk. Mimochodem, myslím, že ve svých 20 letech mám na semeno, buzeranty etc. ještě nárok. Pozastavil jsem se jen nad tím, jak se tady sesype smetánka místních „vyzrálých“ chlapů u – upřímných fotek z cyklocest – a chová se hůře, než 17 letí závistiví puberťáci. Sami sem fotky ničeho nedáte, pač byste neunesli kritiku, či jiný názor. Přijde mi komický, že nadávate automobilisty, že jsou neohleduplní k cyklistům a přitom vy sami ve vaší komunitě se nesnášíte, trpíte řevnivostí a záští..místo toho, abyste ocenili, že vůbec nějaká ženská má koule na takovou štreku, tak řešíte její obočí nebo tak něco, jak zhrzený buzny..ty, zdenda, narcisek a pár dalších jste morální dno cyklistiky, do sebe zahledění hnusáci, co vše jen kritizujou. Holt na vás není. Bohužel, vše co máte jsou jen ubohý dřísty na internetu a váš mrzký závistivý život.. Pa, pusy.

Reagovat
Trepifajxl

4.11.19 22:45

milý primitive, rozsáhlou fotogalerii svého kola jsem tu měl, řada lidí zde to ví a řada se mě dodnes ptá na různé detaily a technická řešení, tento tvůj exkrement se tedy obloukem vrátil zpět, aby pleskl o tvou nemocnou hlavu

co se fotek mě blízkých žen týká, tak měl jsem tu pár PATŘIČNÝCH fotek dcery ze zdolávání exponovaných pasáží Mortirola a dalších alpských velikánů, ale toto téma bys nepochopil, máš-li potřebu poslintávat nad lascivitou a hloupostí, zjevně bych tě neuspokojil, naštěstí je tu však dost jiných, kteří tvé nevyzrálé choutky uspokojí…

jinak je až legrační sledovat, jak se vždy takový primitiv uchyluje hned k urážkám skrze sexualitu a jak jejich slovník přímo srší výrazy jako „********“, „teplouš“ či přetékají „semenem“, jednodušší puberťáky tyto „chlapské“ řeči obvykle přejdou s věkem, jak je však vidět, zjevně ne každého

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

3.11.19 20:54

Goob: proboha! ..neblbni, dendyšek si pocákal monitor..:)) Proboha. Teď si utírá semeno z brady. Proboha. Boha. Proboha!! S bohem.

Reagovat
Zdendyš

3.11.19 15:33

Goob, uz jsi mámě koupil ty gripy Ergon, jak ses na ně ptal v SZ ;)

Reagovat
Zdendyš

3.11.19 15:13

TH1RT3N: na dnesek jsme se dobre vyspali, tak budeme ke stolbovi a jeho mensine milosrdny a … dve minuty malem vyprsely, proboha … :)

Reagovat
Goob
Goob

3.11.19 12:17

Teda zadání nesplňuje, ten melír a jistě upravené obočí. A na Zdendu je možná málo tlustá.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

2.11.19 19:26

Zdendo, jediná přírodní baba je chlap. Ok, každej to má jinak a je mi jasný, že v dnešní jsou gayové na koni, pride pochody a tak..no ale věř, že to, když máš sex s něčí vylučovací soustavou z tebe ještě lepšího člověka nedělá… a už vůbec tě neopravňuje k tomu, kritizovat něčí ženu. Nenalíčená, neoholená, neumytá, smradlavá, čili přírodní žena je ve střední evropě rarita. V africe možná, tak prosím někdy rosviť a koukni se, jestli opravdu brousíš evropana.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

2.11.19 19:17

scret: proč, už ho nemá? :))

Reagovat
Barak
Barak

2.11.19 19:07

Ajaj, Zdendys se vrátil z výletu na motorce a obdaruje nás svými moudry.

Reagovat
Zdendyš

2.11.19 18:19

Předem te upozornuji, ze neprijimam podooboji, aby sis nedelal plane nadeje. Mam rad prirodni baby a to vecer i rano, nerad se budim do smutne reality :)). Ale chapu, ze kazdej jsme nejakej divnej ;)

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

2.11.19 18:05

Ňuňu..zdendíku, jsi roztomilej, když zuříš..:)) Neznám ženu, která by chtěla být na fotkách ošklivá… Ty už jsi zblbloučkej z toho genderu, kdy holka musí vypadat jako babochlap. Kdybych to věděl, postnul bych sem Grétu, aby ses uspokojil a nedělal tady frustráta. :)) Mimochodem, kde v tomhle tvém příspěvku vidíš větu: Clovek tady zmini, ze nema rad namalovany oblicej na Gesicht a uz na mne naletavaji mistni tepluchy.

Reagovat
Zdendyš

2.11.19 16:52

TH1RT3N : Frankensteine, vy musite byt sileny ! :). Clovek tady zmini, ze nema rad namalovany oblicej na Gesicht a uz na mne naletavaji mistni tepluchy.

Reagovat
scret
scret

2.11.19 13:39

TH1RT3N: kdybys znal Trepiho, tak bys vedel, ze ten si za sulinka uz davno netaha…

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

1.11.19 22:09

Nejlepší na tom všem je, že ti největší kritici (trepixindl, zdenda) sem fotky svojí starý ani svýho kola nikdy nedají. Museli by se hanbou propadnout. Sebevědomej chlap uzná krásu, zakomplexovanej jen rejpe. Každopádně za šulinka si potahali, o tom jsem přesvědčen. :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.11.19 13:14

hmm: Nebuď zas takový pesimista, mě taky baba moc nevylepšila život ale přeci kvůli tomu nezanevřu na všechny ostatní, sice už cíleně nevyhledávám ale znáš to :-)

Reagovat
hmm
hmm

1.11.19 12:55

Crazym není proč být nasrán. Úplně mi stačí rozvodovost v okolí a následné tahanice. Nebo v druhém případě dotyčná nechce děti či má jinou dost zásadní vlastnost co znemožňuje rodinný cyklo život. Já jsem poznal opravdu dost cyklistek a považuji to za nemožné. Takže perfektní kočka z fotek se lehce stane jednou tvojí starou můrou. Rád si to nechám vymluvit. A rád poznám páreček co jezdil celej život na kole sexoval kde se dalo a kde fungovala pouze láska a tolerance a žádný s partnerů nebyl boháč. Howgh

Reagovat
Infidel
Infidel

1.11.19 12:52

Přesně tak…

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

1.11.19 12:16

Kua, cenzura tu je. Minule tady někdo tapetoval nějaký web o mladých ženách a hned mu to smazali! :-)

Reagovat
hmm
hmm

1.11.19 12:12

Komentáře jsou top dost napoví a pobaví. Lepší jak tupé bodování které je tu tak tuze oblíbené. Nejvíc mě baví jak se tu hodnotí chlastání páč já to považuji za absolutně normální, asi je to tím že jsem z Moravy.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.11.19 12:10

No vida, stovečková galerie :-)

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

1.11.19 11:59

gerrard: \Bereš to příliš vážně. Pár méně tolerantních nebo nadřazeně se cítících lidí tu je, ale jinak je to v pohodě. Jak píše Scret, važme si toho.

Reagovat
2Vmoto
2Vmoto

1.11.19 11:55

Pěknej výlet, pěknej report, díky !

Reagovat
gerrard
gerrard

1.11.19 11:53

No mne to spis pripadne, ze dovolit si slusne napsat, ze se mu neco nezda je nejvetsi prohresek. Tady uplne zmizela schopnost se o necem normalne bavit, kazdy za tim vidi jen hejting a zavist.

Reagovat
kOmE
kOmE

1.11.19 11:47

p@X: ve vláknech se cenzuruje občas celkem hojně, na rozdíl od fotek

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.11.19 11:44

O té cenzuře bych pomlčel, stačí nepochválit nový bike apod. …

Reagovat
scret
scret

1.11.19 11:41

Singlespeed: To mas pravdu, ze v tomto je BF skvele, zatim zadna cenzura… Vazme si toho!

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

1.11.19 11:34

scret: To je právě to nejlepší na B-F, široké spektrum necenzurovaných názorů. Prostě Cyklocesty s partnerkou parádně pojezdil, zachlastal, pofotil sám sebe a dal to na B-F. Zjevně proto, abychom se tady nenudili a mohli zábavně podiskutovat :-)

Reagovat
scret
scret

1.11.19 10:59

panove, vase starosti bych chtel mit:))) na jedne strane hateri, na druhe hateri hateru, co si mysli, ze jsou neco vic:))))

Reagovat
kiwaf
kiwaf

1.11.19 10:43

Baba, vylet, fotky, za me super vsechno :)

Reagovat
Luk029
Luk029

1.11.19 10:25

Crazym: přesně. ;-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.11.19 10:17

To bude tou závistí, protože to se nepovede hned tak každému narazit na ženskou, která je ochotná a schopná podstupovat takovéhle tortury v podobě stovek našlapaných kilometrů, nocování pod širákem a dalších chuťovek spojených s takovýmhle cestováním. A ještě k tomu vypadat takhle :-) To pak nejednoho nasere když to vidí a rozhlédne se doma kolem :DD

Reagovat
gerrard
gerrard

1.11.19 10:16

  • b-n-x-: je to mozne, mne to pripadne preexponovane a vytazene barvicky. Trochu sem to potunil, jestli to nebude lepsi.

Cyklocesty: muzu dotaz cim je to focene a jak moc je to editovane? Diky

Reagovat
Barak
Barak

1.11.19 10:06

theedge: přesně…

Reagovat
theedge
theedge

1.11.19 09:42

Tady je to fakt komedie :-) piva moc, ženská zmalovaná, selfie vadí, fotky moc barevný … to kyselo je moc kyselý a bramborák je moc bramborovej :-D

Stačí jedna fotka s ženskou na titulku a galérka zdejších frustrátů se může bláznit jak je to všechno špatně a každej hned musí dokazovat že to umí na 100% líp :-)

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

1.11.19 09:42

pax: me akorat prijde, ze se nejakym zpusobem nepovedla ta zelena. Ale ne ani ze by prilis „svitila“ a byla prilis toxicka. Protoze presne takovou svitivou toxickou zelenou vidim kazdy rok na jare, kdyz je hodne slunecny den. Ale tady se spise nejak slila s ostatnimi odstiny zelene – nebo jak to nazvat. Samozrejme je mozne, ze na jinem monitoru to uz pusobi jinak.

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

1.11.19 09:35

Priatelka sympatická, ale s chlastem v sedle tu plusové body nenaženeš…

Reagovat
gerrard
gerrard

1.11.19 09:04

p@X: je to hodne intenzivni :).

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.11.19 08:47

  • b-n-x-: tak ono taky záleží, na jakém displeji a jak nastaveném si to prohlížíš. Mě to úplně píchá do očí, přehnaná intenzita barev, ale uživatelé moderních smartphonů, už jsou na to postprocesingové „přikrášlování“ světa zvyklí :)
Reagovat
platypus
platypus

1.11.19 08:45

Mně se na minulých fotkách líbila syrovost a autentičnost, todle je jak z katalogu cestovky.

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

1.11.19 08:37

Barvy: podle me ani neni problem, ze by ty barvy byly „moc“, ale spise, ze uplne nepodarilo nejake hdr, ci co to je. Osobne mam zkusenost, ze vetsinou fotak/fotograf zdaleka nepostihne skutecne barvy. A pak se to zkousi nejak doladit postprocesingem. A to nekdy nedopada uplne dobre.

Jinak mam uz alergii na kecy, ze jsou nekde nejake barvy prehnane. Osobne jsem v realu zazil mnohem sytejsi barvy, nez jake pak byly ze stejneho mista na fotkach.

Reagovat
Risanek
Risanek

1.11.19 08:20

Moc hezký výlet, slovenka i pivo!

Reagovat
Janes
Janes

1.11.19 08:16

Report príma, ale ty barvy jsou opravdu moc.

Reagovat
Bonebiker1
Bonebiker1

1.11.19 07:38

Pěkný report, diskuzi radši nekomentovat

Reagovat
kOmE
kOmE

1.11.19 07:32

škoda těch barev.

Reagovat
DoomHammer

1.11.19 07:20

@midlander – rozjedeme podzimní smršť selfíček? Miťo a Doubek se určo přidají.

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

1.11.19 06:48

Paradni fotoreport a vylet! :-)

No a diskuze take super :-D

Reagovat
Trepifajxl

1.11.19 00:04

mně se líbí, když se tu to individum naváží do Tulipánka – umíněného, nevyzrálého pubescenta a dělá to umíněným, nevyzrálým a pubescentním způsobem

Reagovat
Tom-T45
Tom-T45

31.10.19 23:44

No prosím, stačí pár fotek děvčete a nikdo se ani nepozastaví nad tím, že tento riskantní počin byl podniknut na obskurním velocipédu s véčkama, trojpřevodníkem, bez nášlapných pedálů a s pružinovou vidlicí (!). Každý rozumný bakfórista ví, že na takových kolech se nedá jezdit, ta slouží jen k podpírání při noční cestě s hospody! To, že se slečna dopustila prohřešku nejvyššího a nechala si cédo za kazetou, nebudu raději dál rozebírat.

Reagovat
Vilém
Vilém

31.10.19 23:31

TH1RT3N: Ty to nekam dotahnes, Trepifajxl taky zacinal diskusema pod fotkama a kde je ted?

Reagovat
hubert.d
hubert.d

31.10.19 22:30

Zdendys: Vidim zenu tam kde zena je a dekuji za to. Pokud vidis na chomejsovych fotkach jineho muze nez chomejse, tak je mi te lito. Mozna je to nejake obsese videt vsude muze, i kdyz jsou to zeny. Ale kazdej jsme jinej, nastesti. :o)

Nicmene to nemeni nic na tom, ze je tu pekny report, s peknymi fotkami a je videt, ze si Cyklocesty se svou partnerkou vylet dozajista uzili. A o to se s nami chteli podelit.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 22:09

Fujtajxl: pravděpodobně toho nechápeš mnohem víc.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 22:03

Capis: přesně tak, ale to by tady museli být převážně spokojení, sebevědomí lidé a ne frustrovaní zakomplexovaní rádobycyklisti, kteří mají prvoplánovou potřebu vyjádřit svou nenávist vůči všemu, co nemohou mít. :) A nedej bože, jak si dá někdo pivo/holku/panáka, tak je okamžitě vyloučen z aristikratického klubu nejvíc nejlepších cool bajkerů :) Něco jako vlastenec – pro mainstream automaticky xenofob, nácek, fašista, rasista.

Reagovat
Trepifajxl

31.10.19 22:00

TH1RT3N: nechápu tu samolibost, díky které si domníváš, že mě něco tak přízemního jako tvá existence zajímá… skutečně tě mohu ujistit, že jsi mi dokonale ukradený

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.10.19 21:51

Píšu si. Příště z výletu pořídit selfie s pivem a postnout na b-f.

Reagovat
capis
capis

31.10.19 21:46

Hoši, hoši. Já se divím. Tolik negativních reakcí na tak pěkný výlet. Člověk má radost, chce se o ni podělit, ale tady BF vždycky narazí. Někdo si dá pivko, udělá nějakou tu fotečka a už je u toho tolik kritiků. Já jsem si prohléhl fotky, které se mi líbí a hotovo. Nikdo tady netvrdí, že pivo je vyvrcholením výletu, ale myslím, že není nad pivko po jízdě. Když to někdo nemůže, nebo nechce, tak to neznamená, že je to to jediné správné. Mimochodem, říká se, že závist je hrozná vlastnost.

Reagovat
roud
roud

31.10.19 21:39

Paráda :) (víc k tomu netřeba psát)

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 21:36

Tak já dnes pohonil u těchto fotek, ale kdyby na to náhodou přišla moje stará, tak tdy jako kamufláž píšu že se mi to jako nelíbí. Samozřejmě že slintám, ale tajně. Moja stará mi kontroluje co kde píšu.. tak pssst. Váš Zdendyš.

Reagovat
hmm
hmm

31.10.19 21:25

Náhodou mě se to líbí moc, přesycené barvy i obsah, někdo vystavuje kolo, jiný partnerku. Ale krásný kolo ani baba nezaručuje kvalitní častou jízdu. Na to člověk přijde až později. Lepší plněší nymfa než se furt doprošovat a luxovat.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 21:18

Lumir: tak jsem doluxoval..nechtěl jsem hned začínat s tím, jak to mám já doma, no, tak už to víte, no..ale viděl jsem zde několik mě podobných lidí, tak mi jich přišlo líto, a chápu je.. (zdenda, trepifujtajxl, kamaro). Tak snad bych ještě na blacklist dal abstinenty a vegany.

Reagovat
krabica
krabica

31.10.19 21:17

Tu je zase neblito… :-/

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

31.10.19 21:08

Parádní foto-výlet, lepší než počítat Goobovi chlupy v nose :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.10.19 21:01

TH1RT3N: Tak snad už abys šel luxovat

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 20:55

Taky si myslím, ž pivo není vyvrcholením výletu, když se tak podívám na pozadí té slečny. Nicméně, fotit se s limonádou může jen opravdový dement (čti vyhaslej vyžilej člověk, kterej si chodí honit po večerech ego na bikefórum, protože má doma starou prudící hnusnou majdu, která, když jde pověsit prádlo, dovolí mu si na chvíli sednout za comp.) Na kole mu to už nejde tak, jako za mlada, tak si prostě půjde vylejt frustraci sem a pohanit něčí kolo/fotky/slečnu než se vrátí jeho stará a vykopne ho od kompu vyluxovat. :)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

31.10.19 20:46

kamaro: přeci čím víc piv, tím víc chlapák. A během švihu tuplovaně!

Reagovat
kamaro
kamaro

31.10.19 20:44

Jo jinak k výletu. Super a drž se baby, která do toho jde s tebou. Přeju spoustu dalších společných kilometrů…

Reagovat
kamaro
kamaro

31.10.19 20:42

Trepi: Také nechápu potřebu fotit se s každým pivem. Nechápu co je na tom zvláštního, že se tu objevuje tolik fotek, na kterých to vypadá, že pivo je vyvrcholením výletu. Já se třeba s každou sklenicí vody nebo limonády nefotím, nevím proč bych to dělal.

Reagovat
TH1RT3N
TH1RT3N

31.10.19 20:40

Za mne celé album a vše na fotkách krása. OT: existuje zde něco jako blacklist? Mám v úmyslu sem dobudoucna dát nějaké fotky kola a nechci, aby se mi k tomu vyjadřovali lidé typu: neomarxisti, duševní mrzáci, buzeranti, příšlušníci LGBT ( zdenda, trapákfujtajxl, narcisek-ups tulipánek a jim podobní individua). Kdyby se tito dali zablokovat k mým fotkám, bylo by fajn. ;)

Reagovat
plzakj
plzakj

31.10.19 19:40

Zdenys uz se asi nekdy takto osklive zmilil :-)

Reagovat
Zdendyš

31.10.19 19:35

Jj, podle zad se tezko rozeznava pohlavi i kdyz jsou taci jako Hubert, kteri vidi za kazdymi zady babu :).

Reagovat
hubert.d
hubert.d

31.10.19 19:12

Me se ty fotky i report libi. A je videt, ze si myslel i na mistni prudice a dopral jim jejich denni davku. ;o)

A ze Zdendys nepozna peknou babu neni nic neobvykleho, kdyz nerozezna zenu od muze. :o)

Reagovat
DoomHammer

31.10.19 18:33

goob +1 :)

Reagovat
myscho
myscho

31.10.19 18:30

Ale si dal tomu photoshopovi..

Reagovat
Trepifajxl

31.10.19 18:29

máš tam málo piva, sice reputaci trochu zachrańuje fakt, že je pivní fotka jako úvodní, ale i tak ti tam do standardů cyklistického fóra tak deset piv chybí

Reagovat
oberleutnant Weiss
oberleutnant Weiss

31.10.19 17:58

Člověče – paráda, palec hore. Krása střídá nádheru…;-)

Reagovat
mr.nikdo
mr.nikdo

31.10.19 17:07

Goob zabil.

Jako mne spis vadi, jak je jsi vysleceny. Ja bych to bral naopak :).

Ale ted vazne – vylet super a ona dobra, ze do toho sla!

Reagovat
mattew1
mattew1

31.10.19 16:30

Nojo, brblaj tady porad jen ti sami ******

Reagovat
Zdendyš

31.10.19 15:31

Goob, jestli je to pekna baba je dost diskutabilni, to by se dalo objektivne posuzovat az po odstraneni te lidove tvorivosti z obliceje.

;)

Reagovat
Goob
Goob

31.10.19 15:24

Koukám, že místní elitáři dnes nenašli žádnou novou fotku elektrokola, tak musejí prudit do pěkné baby – galerky z výletu (vizte zcela obskurní dotaz o malování obličeje). Já si počkám, až bude pokračování někde na amateri.cz :P.

Reagovat
theedge
theedge

31.10.19 15:08

místní galérka zase úřaduje :-D

Reagovat
Peslezedirou
Peslezedirou

31.10.19 15:02

@Nitrag: nic jsem neřekl :-) ale sranda tohle, tedy, myslím ty negativní příspěvky.

Reagovat
mr.antik
mr.antik

31.10.19 15:00

Moc piva, málo zadků

Reagovat
iron.hide
iron.hide

31.10.19 14:57

tim ze na seba vyleju polku Axe predtym ako idu do lesa

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.10.19 14:57

Cyklocesty: Dobrý nápad, jen pak dej vědět jak dlouho na výjezdu budeš a kde jsi nechal to kotě odložené :DD

Jinak paráda i ty stránky, za mě opět tichá závist, že na něco takového nemám.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

31.10.19 14:53

iron.hide: Čím sou „uplne trapni“?

Reagovat
Zdendyš

31.10.19 14:53

Andre, to sedlo jak perdel na maselnik :).

Reagovat
iron.hide
iron.hide

31.10.19 14:43

andre – asi hej, napriklad aj v lese obcas stretam bikerov, co na seba vyliali polovicu deodorantu. Vacsinou su to hustokrutoprisni, a pritom uplne trapni, enduraci

Reagovat
Cyklocesty
Cyklocesty

31.10.19 14:42

@Barak – najblizsie vezmem na vyjazd najtucnejsieho a naspotenejsieho ITckara z firmy a mozno sa chlapci potesia viac :)

Reagovat
André Vebr
André Vebr

31.10.19 14:41

A ona si opravdu před každou jízdou maluje obličej???

Reagovat
Cyklocesty
Cyklocesty

31.10.19 14:39

@midlander – vazne sa to volalo ficken, je to nejaka miestna rakuska specialita, nieco na styl nasej presladenej griotky,

Reagovat
Dejv0
Dejv0

31.10.19 14:30

Barak: +1

Reagovat
Barak
Barak

31.10.19 14:27

Říkal jsem si, ze kterého komentáře vyplyne největší místní honibrk. Poměrně rychle maakeeho smáznul na celé řáře iron.hide. Gratuluji.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

31.10.19 14:23

nabuduce viac fotiek tej baby, zvysok kludne zmaz, muhehe

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.10.19 14:22

dyk je to cajk. jenom mi furt vrtá hlavou to ficken a shot. asi moc koukám na porno.

Reagovat
Cyklocesty
Cyklocesty

31.10.19 14:03

Je to v kategorii Vyjizdky. Bola to vyjizdka? Bola. Nikde som nenasiel pravidlo, ze nesmiem davat selficka alebo inu osobu. Doteraz som sem daval len solo vylety. Na solo vyletoch, kde dupem 13 hodin denne prirodzene vznikaju ine fotky. Nie je cas na selficka a pivne fotky. Ale nechodim len na solo vylety. Takze, ked idem s niekym, je prirodzene, ze sa na nejakych fotkach objavi a nie je to len o 13 hodinach v sedle. Ked to niekomu vadi, ma tu dalsie stovky fotiek takmer rovnakych horskych bicyklov v takmer rovnakom jesennom lese, pripadne doma oprete o stenu, vzdy bielu :)

Reagovat
drhor
drhor

31.10.19 14:03

Nádhera, tohle je můj šálek kávy

Reagovat
maajkee
maajkee

31.10.19 14:00

Upřímně já se kouknuk na fotky holky a zbytek jsem jen přejel :)

Reagovat
kovar
kovar

31.10.19 13:38

chybí fotky žrádla, pak už by to bylo dokonalé.

Reagovat
Barak
Barak

31.10.19 13:35

Reportáž pěkná včetně fotek. Že je to s cyklostezky? No a co. Všichni návštěvníci fóra nejsou hustokrutopřísní freerideři sjíždící skály s prstem v nose. Ti se mohou rozplývat třeba nad fotkou, kde někdo skáče přes motorku v lese.

Reagovat
vpa007
vpa007

31.10.19 13:30

Super. Včetně selfíček a pěkných výhledů, užil jsem si to komplet! Dík ;-)

Reagovat
nitraq
nitraq

31.10.19 13:30

Pši štěkají a karavana kráčí dál:) Neřešit, dál dávát fotky z cest a to včetně baby.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Radek Broz 6
Renda69 8
Hlousa1 6
theedge 15
bara2 34
hawrda 13