Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Cavendish
Cavendish

6.8.19 09:26

Vidím tam éčka? Nebo se mě to zdá? To by hodně vysvětlovalo :D

Petrun: Ať si hrají. V USA normální zábava…Kdyby si na nick neupozornil, tak si toho snad ani nevšimnu :)

Reagovat
milan.v
milan.v

6.8.19 09:13

To je banda kokotů, co si myslí, že umí jezdit na kole a nám zbývajícím dělají medvědí službu… :o/

Reagovat
Wojtkingson
Wojtkingson

6.8.19 09:09

ferlikster: Nejhorší jsou fronty na lodě :D

Reagovat
ferlikster
ferlikster

6.8.19 08:57

Crazym: jo, je to obousměrné.

Tahle cyklostezka je fakt tragická… pro chodce je téměř neviditelná (piktogramy které ji označují jsou bezpečně ochozené) a pro turisty už tuplem. Jezdíval jsem tudy do/z práce – protože jinak projet ze severu na jih je nebezpečný nebo zajížďka jak prase. Ráno je to ještě hezky průjezdné, ale odpoledne tam KOMy honit nelze a je třeba velice opatrně. Taky se tam občas vyskytne svatba/natáče­ní/vožralí tůristi…

Reagovat
Mereck
Mereck

6.8.19 08:55

Pain: většinou to funguje, ale musíš jet jako člověk. Občas taky musím Náplavkou projet a není to problém, pokud rychlost přizpůsobíš stavu vozovky před sebou. O nic nejde, projíždí to tu spousty bajkerů a v pohodě.

Mě jen strašně krká takové chování, jako na videu zde. Jako co si na té Náplavce dokážeš, když si z lidí budeš dělat switchbacky? To tě jako fakt těší? Přijedeš domů s dobrým pocitem? Já se teda radši vybiju někde v lese na stezce.

Reagovat
petrun
petrun

6.8.19 08:54

Cavendish – sorry za zkomolený Nick, mobil to upravil a všiml jsem si až po přidání příspěvku.

Reagovat
petrun
petrun

6.8.19 08:51

Cavendishe – to je jen teorie, praxe je bohužel jiná. Můžou pak odvolávat a utrácet prachy za právníky :-D

Reagovat
Wojtkingson
Wojtkingson

6.8.19 08:50

Náplavka je takový lehký neštěstí, myslím, že by to tam cyklisty vůbec nemělo táhnout, zároveň by tam pro cyklisty neměl být zákaz, prostě kdo chce, ať tam jede, ale ať si to vůbec nenárokuje, že tam může jet nějak rychle… Zajímalo by mě, co to je za typ lidí

Reagovat
Zdendyš

6.8.19 08:47

Tak pokud se mezi sebou triskaji jelita, nevidim problem.

Reagovat
Pain
Pain

6.8.19 08:46

Mereck : No ja to spis myslel vzhledem k tomu kolik se tam mota lidi podél ze to musi byt zabava. Kdyz vidim ty mistry riditek na videu tak to zrejme nefunguje tak jak rikas :-)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

6.8.19 08:43

Jelita. Jak chodci v cyklopruhu, tak tito cyklisté.

Reagovat
Mereck
Mereck

6.8.19 08:43

Pain: no je to strašný mazec. Obvykle se jezdci musí objet lehce do strany. Říká se tomu „řízení“ :-)))

Reagovat
Pain
Pain

6.8.19 08:38

Obousměrný ? No když se potkají dva biky proti sobe to musi byt celkem zabava. Dyť je to úzký. A při dnešních šířkách riditek no mazec :-)

Reagovat
Mereck
Mereck

6.8.19 08:30

Crazym: ten cyklopruh je obousměrný.

Chce to pochopit v širším měřítku. Náplavka je místo, kam chodí haldy lidí pěšky do barů a stánků na pivo. Jsou tam hospody. Lidi sem chodí na pikniky k vodě. Bývají tu trhy atd. Ten opravdu vytížený úsek je cca 1,5 km dlouhý a dá se i objet vrchem silnicí. Prostě: kdo na Náplavce jezdí takhle neohleduplně, je prostě *******.

PS ten cyklopruh také často využívají kočárky a holky na jehlách – všude okolo jsou totiž kočičí hlavy, tak se jim tam přirozeně jde lépe.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.8.19 08:27

Crazym: Podle mě tam ten cyklopruh vůbec neměl být.

Mereck: znáš je?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.8.19 08:24

No nemáte to tam lehké v tom Práglu :DD Je vás tam moc a takovýhle cyklopruh je pro spoustu lidí v podstatě neviditelný. Lidi nevnímají ani jasně barevně a značkami odlišenou a dokonce rozdvojující se cestu s jasně určenými částmi zvlášť pro chodce a cyklisty natožpak jen nějaké šedé pruhy z jiné dlažby kličkující po zemi. U nás máme jeden z takových úseků kde často jezdím a v té jasně i barevně označené rozdvojce stejně většina chodců pokračuje po červené dlažbě a strašně se pak diví :-)

Jenže to na tom videu je ukázka hodně velké netolerance obou zúčastněných stran a ze strany těch machýrků na kolech vyloženě provokace a ta by si zasloužila po několika těch nebezpečných manévrech jednoduchou stopku třeba v podobě deštníku do špic, se divím, že se nikdo nenašel :-)

Otázka pro místní, tam je ta cyklostezka jednosměrná?

Reagovat
Zdendyš

6.8.19 08:23

Ovsem to na te nekvalitni fotce neni jednak kolo a druhak ani cyklista ;)

Reagovat
Mereck
Mereck

6.8.19 08:22

Zoufalci vypatlaný… Na trailu by se podělali i na modré dětské lajně, zato najíždět do lidí před hospodou, to je teda machrovina…

Takže až zase pojedu kolem rest. Vltava, poprvé v životě radši z kola slezu. Je jedno jak moc ohleduplně tam teď budeme jezdit – kvůli těmhle kreténům dostaneme půllitrem do kokosu.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.8.19 08:19

Už to vidím jak na každého zvoní a čeká až mu každý uhne :D. Ovšem takovouhle jízdu neschvaluji. Sám bych to vzal jinudy.

Reagovat
Cavendish
Cavendish

6.8.19 08:03

petrun: Ale prosím tě…Chodec nemá v cyklopruhu co dělat. Pokud tam je, ano je cyklista povinen použít zvonek, upravit rychlost, nebo něco takového, aby nedošlo k nebezpečné situaci. Pokud by ale přece jen došlo, nikdo by nepřišil 100% vinu cyklistovi…je to prostě nesmysl…

Reagovat
DoomHammer

6.8.19 08:01

ocyklenci zkurvení. pak se divíme, že lidi cyklisty hejtují…

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

6.8.19 07:56

Teď to čtu, jestli byli v cyklopruhu tak je to docela jiná situace. Ale rozhodně ne tohle chování věci neprospěje.

Reagovat
petrun
petrun

6.8.19 07:55

Z pohledu zákona cyklista nepřizpůsobil rychlost, v této situaci měl jet pomalu a použít zvonek. Případné škody a trvalé následky by zaplatil a nepomohl by mu nikdo a nic na světě.

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

6.8.19 07:54

Hýml rád bych je tam potkal coby necyklista a poškádlil za řidítka. Taky bych si to natočil, alespoň na mobil.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.8.19 07:46

midlander: minimálně polovina nejsou Pražáci, myslím ty chodce. Zřejmě si z toho někteří udělali zábavu, normálně tam projet nejde, tak to zkouší takhle. Ve Stromovce je sice lidí míň ale cyklopruhy umí ignorovat úplně stejně a vyhání to pak spoustu cyklistů na silnice.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

6.8.19 07:43

Neukáznění chodci znemožňili plynulou jízdu cyklistů v oficiálně vyhrazeném cyklopruhu, čímž ohrožovali nejen sebe, ale i v pruhu pohybující se cyklisty.

Reagovat
petrun
petrun

6.8.19 07:31

To je sice pravda ale pokud vycvičení nejsou tak nejedu jak hovado. Bez vyjímky!

Reagovat
petrun
petrun

6.8.19 07:29

Hodil bych ho do Vltavy i s kolem, idiota!

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.8.19 07:29

Když si třeba v Berlíně stoupneš do cyklopruhu, tak tě během chvilky někdo vyzvoní, vytroubí, v horším případě pěkně od plic seřve. Kdyby byli pražští chodci takhle vycvičení, nebylo by na kom dělat slalom.

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7