Wtf of the day

Přidat foto

Názov ulice

Cestou cez kirias joel = židovske ortoxoxné mesto v NY . Kurnik oni sú taky držgroši že sa asi radšej dajú ožiarit plutóniom,aby svietili v noci. Len aby neplatili za noćné osvetlenie.

(vloženo 30.7.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
-b-n-x-
-b-n-x-

1.8.19 11:24

Hele a urcite to pojmenovali az po havarii? Ve statech je spousta mest co se jmenuji dle evropskych (a nejen evropskych, hlavne biblickych) vzoru.

Reagovat
Goob
Goob

1.8.19 09:42

Houbičky? Papírky? Sníh?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

1.8.19 09:05

Myslim že ti hrabe.

Co takové SNP? Taky u toho umírali lidi. A kolik máte náměstí SNP?

Reagovat
tromboonen
tromboonen

1.8.19 08:28

Osobně si myslím, že to má být pozitivní/pocta, ono to byl hlavně komoušskej *******, na Ukrajině, přísně tajný, evakuace až ex post atd. (i u nás se o tom lhalo, napřed to nebylo, pak prej úplně v pořádku, akorát lítalo nějak podezřele moc měřících letadel, taky jsme dostali zásah). Jenom díky tomu, že se pár vědců a techniků obětovalo a tisíce vojáčků bylo obětováno z toho nebyl větší bordel, a mohl být… řek bych, že to má být pocta, třeba je tam nějaká oblast, ve které žijí původně Ukrajinci, i kdyby ne, něco po tom pojmenovat je mi sympatičtější, než některé americké jmenovací zvyklosti… a tak trochu mám pocit, že máš nějaký problém s jistou kulturou/skupinou. Lidice leckde nové postavili, ostatně i ty podle tebe na stejném místě jsou ve skutečnosti na jiném místě a nově postavené…

Reagovat
dodoslovensko
dodoslovensko

1.8.19 03:23

Lidice boli aj su na tom istom miesto . Nikto nepostavil nove . Tam nejaky tukvas dal meno ulice po jadrovej havarii . kde este stale z toho zomieraju ludia . Preco si tam nedaju napriklad Holocaust street . [ked ich bavi davat mena ulic spojenych zo smrtou .]

Reagovat
tromboonen
tromboonen

31.7.19 12:58

Takže ty města po světě, co se pojmenovaly a dodnes jmenují Lidice, tam měli lidi rádi propagandistické vyvražďování, nebo jak to chápeš?

Reagovat
Vilém
Vilém

30.7.19 19:29

Asi nemaji duracell jako ty.

Reagovat

Další galerie z kategorie

FOSA 14
hawrda 23
Hynas 3
Pepa Hrabačov 33
bara2 8
Tomik_S 6