GoPro cílí na LGBT

Přidat foto

Ještě že jsem to včas prodal. Teď už ani nemusím čekat na Hero8. Marketing nadevše. Doufám že hromada lidí teď nebude tu jejich alfa verze kamer kupovat a Osmo snad zamaká na firmware. Případně druhou verzí Osmo Action pořádně LGBT hrdinům zatopí.

(vloženo 6.6.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
orm
orm

7.6.19 09:56

@kOmE: Samozrejme ze to vim, ale CR, ani zeme, kde se ty pochody poradaji, takove nejsou. Za minuly a soucasny pristup k lidi k homosexualite muze cirkev. Meni se to, ale mam pocit, ze komunita moc tlaci na pilu a ze se to obrati vuci ni. Spolecnost, po letech vymyvani mozku, k tomu musi dorust.

Homosexualu znam hodne, transgender nikoho (tedy pokud vim). Z homosexualu znam jen tu muzskou cast – kolegove z prace, kamaradi od mych kamaradek. Jsou to normalni, vzdelani lide, kteri se krome jine sexualni preference chovaji stejne jako kdokoliv v mem okoli. Maji stale partnery, resi ve vztazich stejne veci jako ja. Nemaji potrebu na sebe navleknout upnute trenky a poskakovat v pruvodu. Mne to prijde divne a kontraproduktivni.

Reagovat
Edwin
Edwin

7.6.19 09:00

Dokud Vašík Klausů neudělá pořádnej coming out, tak ty pochody a průvody maj smysl. Pač to svědčí o tom, že naše společnost ještě nedozrála. I když vlastně náš japonskej nazi guru Okamura je taková první hezká vlaštovka, že jsme schopní tolerovat kde co.

Reagovat
kOmE
kOmE

7.6.19 08:41

Midlander: Z pochodu si udělali karneval, ale to je jen úzká část téhle menšiny.

orm: to že jsou země, kde se přiznání se k homosexualitě rovná sebevraždě, asi dobře víš.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

7.6.19 08:27

ty pochody už poslední dobou jsou spíš příčinou, proč nejsou ještě víc tolerovaní

Reagovat
orm
orm

7.6.19 08:16

@kOmE: Ty pochody jsou tedy oslava toho, ze jiz nejsou spolecnosti pronasledovani? Pokud ano, tak jsem k tomu smirlivejsi, ikdyz stale ne fanousek.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.6.19 23:32

Orm: on někdo někdy pořádal hony na slepce?

Reagovat
orm
orm

6.6.19 21:59

@tonik666: Ted byl na idnesu clanek, jak chce nekdo udelat heterosexualni pruvod a nesetkalo se to s pochopenim, tak kde, ze je ta tolerance :-)?

Homosexualita neni nemoc (neda se lecit), neni to pravdepodobne ani dedicne, protoze jinak by tato mutace v populaci neprezila. Je to defekt, ktery z nejakeho duvodu preziva v populaci (populaci nemyslim jen lidi). Proc tomu tak je, asi neni jeste znam. Nedelejme z toho vice nez to je. Lidi, kteri se narodi slepi taky nebudeme oslavovat (neporadaj pochody), ale zaroven ani disktriminovat a spise jim pomahat. Mam pocit, ze soucasne spolecenske klima zakazuje o tom mluvit jako o defektu.

Poradat LGBT pochody a oslavat to mne prijde osobne divne, proc oslavovat defekt, ale nijak mne to neobtezuje. Jeste divnejsi mne to prijde, kdyz se to deje ve firmach.

Reagovat
tonik666
tonik666

6.6.19 20:58

Proste je GoPro z mista, kde LGBT je soucasti spolecnosti a nikdo se netvari, ze gayove neexistuji, lesby jsou nemocne etc, a chteji aby to tak bylo vsude.

Beru LGBT jako fakt, proste se tak nekdo narodi, a nevidim duvod ho nutit to skryvat a delat ze je nekdo kdo neni. Na to uz jsme dost velci, ne?

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 20:56

Správně, moderuj, máš na to… dávej ;)

Reagovat
Stingray
Stingray

6.6.19 20:54

Asi bude lepsi, kdyz tyhle sracky budete pro priste resit u sebe v sodome..

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 20:47

Au, to bolelo, jsi zlý :)

A pedoméďa je umění :)

Reagovat
Stingray
Stingray

6.6.19 20:45

Doome, doufam ze i ty jsi jiz nalezl odbornika na sve fobie a traumata jak tady predvadis.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 19:01

Ale no tak… nelži si do kapsy :) a neboj, dneska odborníci umí vyřešit spoustu fobií, stačí si to jen přiznat a jit za nimi.

Reagovat
orm
orm

6.6.19 18:57

@DoomHammer: Neprekrucuj. Nemam strach z lidi s jinym nazorem.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 18:37

@pax – depka, ani nemusíš chodit na konspiračky, stačí se podívat kolem sebe, kolik lidí věří Bábovi, TOPce, STANu a dalším „čistým“ politikům.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 18:37

Ormův iracionální strach z lidí, kteří mají jiný názor, mě pokaždé pobaví. Nechceš si o něm popovídat s odborníkem? Bude to asi efektivnější, než to ventilovat na B-F :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 18:22

orm: řekl bych, že je to naopak ještě horší, soudě dle toho, kolik vzdělaných lidí věří konspiračkám, hoaxům, hromadným mailům apod.

Reagovat
orm
orm

6.6.19 18:19

@cioran-m: To nechapu nebylo mysleno, ze nechapu, proc se k tomu lide uchyluji. To chapu. Jen bych cekal, ze moderni spolecnost uz bude dal od mysleni lidi tisice let zpet, kteri potrebovali berlicku na to, aby dokazali vysvetlit svet kolem sebe nebo aby je nekdo mohl snadneji ovladat. Osobne mam strach z budoucnosti, kdy tu zase prevladne iracionalni vira a je jedno jaka to bude.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 17:59

Orm: Protože – v úzkosti z existence a smrti – může víra přinášet člověku naději.

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 17:50

orm: Presne tak…

CTHULHU FHTAGN :P

Reagovat
orm
orm

6.6.19 17:43

@DoomHammer: Stejne peklo by delali i katolicti pambickari pokud by meli tu moznost, staci se podivat do doby, kdy tu moznost meli. Nabozenstvi je zlo obecne. Nechapu, jak moderni spolecnost muze porad uctivat imaginarni bytosti.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 17:29

Evidentně se shodneme :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 16:53

Jo – v některejch těch mešitách to může být fakt asi peklo… Já su dost mírumilovnrj člověk, aspoň myslím; ale tady ty zmrdy, kteří vzbuzují fanatismus a zabijácký šílenství v druhých bych pověsil na trám za palce u nohou.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 16:14

Já nevím, s tím Islámem bych byl opatrný… idea může být dobrá, ale jak sám píšeš – pološílení kazatelé z toho dělají středověk. Takže za mě – IVČRN :)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 15:40

DH: Když se takto ptáš, tak to taky víš, ne? :) Chtěl jsem upozornit na to, že islám, jako jedno ze tří velkých monoteistických naboženství (Sídharthu ponechme stranou) mělo a dosud také bezpochyby má v sobě obrovskou kulturu a že je tedy nelze redukovat jen na něco „odporného“. A to, že se momentálně – zvlášť mediálně – setkáváme hlavně s tou odvracenou a šílenou částí dotyčné víry, je samozřejmě hrůza. Ale jednak obdobné hrůzy (a v etapách nesrovnatelně delších) přinášelo lidem i křesťanské naboženství lásky a jednak na vzniku toho šílenství, které se dnes, zaštítěno islámem a vzbuzováno pološílenými kazatelskými zmrdy leckde také děje, má bohužel západni svět velkej podíl.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

6.6.19 15:35

cioran-m: No vidíš, a v mnoha islámských zemí jí rukama do dnešních dnů. Asi tu víru uchopili za špatný konec.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 15:00

Hele, Cio, jaká je vlastně časová souslednost v Arábii? Kdy tam byli ti myslitelé a vynálezci, díky kterým máme matematiku a další vyfikundace? A kdy tam přišel Islám?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 14:50

deekay
deekay

6.6.19 14:22

cioran: Prit se s tebou nebudu, jsi starsi a moudrejsi a vubec, je mi to asi tak nejak jedno :D

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 14:12

Není to tak, jak napsat, že nebýt Hitlera… :)

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 13:42

cioran: To je skoro jak napsat, ze nebyt Hitlera, tak jsme technologicky ted taky pozadu :) Chapu jak to myslis, ale ja neobhajuju zadne nabozenstvi. S islamem si tu zacal Pedro.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 13:37

deekay: Nedá mi to (ale už s tím tady přestanu): snad se jen sluší připomenout, že, nebýt odporného islámu, patrně by se křesťané v Evropě možná ještě pár dalších století nemyli, jedli by rukama a nevěděli by nic nebo jen velmi, velmi málo o medicině, matematice, astronomii a řecké filosofii.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 13:23

Fran-tic – No já né, já jsem zaprděný xenofobní nácek odmítající sociální inženýrství a protéžování.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.6.19 13:20

GoProde

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 13:15

To bude promo pro limitovanou edici GoPro GayPride

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

6.6.19 13:10

doomhammer: jen technická, víš že do mileniálů spadáš i ty, žejo? :) tak doufám, že máš takovéhle společnosti rád

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 13:09

cioran: Dobra – islam obsahuje pro me minimalne stejne odporne praktiky. Staci? :) Jako nedokazu asi kvantifikovat co je odpornejsi, pravda, protoze proste kdyz je to pro me odporne, je to odporne )

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 13:07

gerrard: Co je tvoje generace? Mluvíš za všechny lidi v ní?

V čem přesně spočívá ta výhoda vyplývající z toho, že napíšou, že podporujou rovnoprávnost? Jak tak koukám sem a na komenty pod tim obrázkem na facebooku, tak to vypadá, že spíš spoustu lidí nasrali.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 13:01

V dnešní době, kdy mileniálové frčí na různých antidiskriminačních opatřeních, na diverzitě a multikulturalitě, je samozřejmě plus, když se někdo proti diskriminaci všeho druhu vymezí. Mileniálové takovéhle společnosti mají rádi a logicky je preferují.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 13:00

deekay: Jakákoli ideologie je – no, vlastně odporná, protože je vytvořena právě za tím účelem, aby byla lidem cpána a aby je (ty sugestibilní nebo jen hloupější) ovlivňovala k prospěchu někoho jiného. V tomhle lze naprosto s tebou (myslels-li to trochu takhle) souhlasit.

Na druhé straně, když napíšeš (byť asi trochu v nadsázce a žertem) takovou – po mnoha stránkách tedy – monstrózní pitomost, že „řadíš islám na stejnou úroveň jako je pedofilie“, nelze se divit, že spousta lidí je schopna bez rozpaků přijímat a dále reprodukovat a šířit totální hovadiny všeho druhu.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.6.19 12:57

gerrard: to mi vysvětli jaké si tím dělají výhody.

Reagovat
kOmE
kOmE

6.6.19 12:56

Fakt nevím co si z toho vzít. Mám se v noci bát?

Reagovat
gerrard
gerrard

6.6.19 12:54

Pedro404: To co predvedlo GoPro to v me generaci je povazovane za neco co uz je za carou. To je presne to delani si vyhody, protoze si minorita nebo jako hajis jeji prava. To nema s minoritou a jejim vnimanim nic spolecneho. Kazdy nech si dela co chce, jen at si z toho nedela vyhodu.

Reagovat
Pikaču
Pikaču

6.6.19 12:50

Uz se v tom ztrácím:

Takže ten Muslim je GAY, který vás oprcá na Trailu a to vše natočí GoPro kamerou.

:)

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 12:47

iron.hide: Sedlovku ne, ale kameru. Podle me cela takhle kampan je viral pro novy produkt od GoPro. Pravdepodobne se bude jednat o snahu proniknout do zdravotnictvi a vyvijet pristroje pro kolonoskopii.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:47

DoomHammer: Ty to myslíš ironicky, ale je to přesně jak řikáš:)

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.6.19 12:46

doom – lepsi xenofob nez xenomorf :)

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.6.19 12:45

jj, idem si tak po traili, zrazu ma obkluci grupa imigrantskych queer a hned budem mat v prdeli sedlovku

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 12:44

Tady je to jak na Facebooku SPD nebo Konvičky. Ještěže Pedro šíří Osvětu a Pravé Slovo. Je vidět, že mladej Pražák to má v hlavě srovnaný, na rozdíl od zaprděných venkovských xenofobů, co nebyli dál než ve vedlejší dědině. Pedro, děkujem.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:40

mr.antik: Právěs popsal můj ideální sobotní večer, nevim, kde je problém.

Reagovat
mr.antik
mr.antik

6.6.19 12:38

Pedro404: Mysli na lidi, co to GoPRO mají (já naštěstí ne)… Až budeš točit na trejlu a ošuká tě kvůli tomu tam banda imigrantskejch kvírů, budeš mluvit jinak

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 12:38

Pedro: Kdyz uz jsme u toho, tak zrovna islam jako takovej bych zrovna z fleku a s naprosto cistym svedomim zaradil na stejou uroven jako pedofilie :).

Ale me slo o to, ze skodi prave hlavne ti lide, co se neceho takoveho chyti a pak to furt vsude serou a obhajuji i kdyz se o to ani na komunita, nebo jeji vetsi cast neprosi. Casto protoze je to proste cool a in.

Pruser nastava, kdyz se z toho stava spolecenska norma a lidi, kteri se tomu nepodridi zacnou byt na musce uradu a soudu.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:37

…jenom protože napsalo na socky, že je proti diskriminaci.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.6.19 12:37

mozno im aj strcilo, to sa nedovime :)

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:31

deekay: Ty píšeš o vnucování, ale to neni to samý co omezování. Nevim, proč se lidi tvářej, jak kdyby jim GoPro v noci vtrhlo do baráku a ve spánku jim strčilo čuráka do huby.

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 12:31

Jiri: Klobouk dolu i tobe, zes uznal porazku! :)

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 12:28

Pedro: Precti si jeste jednou, co jsem napsal a pak to zkus znova. Mas slusne vymytej mozek zjevne.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:25

deekay: Nenávist si zaslouží to (resp. ti jedinci), co omezuje ostatní lidi, což neni ani LGBT jako takový ani Islám jako takovej. Pedofilie z vlastní podstaty lidi omezuje. Nechápu, že to vůbec musim napsat takhle polopatě.

A navíc vim, že to je k hovnu, protože lidi, který házej do jednoho pytle celý skupiny lidí, prostě názor na základě mýho příspěvku na bike-foru nezmění.

Reagovat
parischr
parischr

6.6.19 12:23

Chápu to dobře, že nové GoPro 8 bude i v růžové barvě? :)) …respektive “duhové” :)) …

Reagovat
Koloman
Koloman

6.6.19 12:20

Na 120% souhlasím s tím, aby měly ženy rovné šance s muži, aby se pomáhalo postiženým a hendikepovaným, aby se Romové zbytečně neodsuzovali jen proto, že jsou Romové, aby všichni migranti šmahem nedostali nálepku ekonomických příživníků.

Ale právě proto ostře nesouhlasím s prostupnými hranicemi, genderovými kvótami, Istanbulskou úmluvou, nekontrolovaným poskytováním sociálních dávek, školskou inkluzí v současné podobě atd. atd.

Nepomůže to ani většině, ani oněm menšinám, jen to tu většinu proti menšinám právem popudí.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

6.6.19 12:19

Pedro404: Dobrý trolling. Musím smeknout, překonal jsi mě :)

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 12:14

Pedro: Ono nenavist si nezaslouzi ani imigranti, ani LGBT komunita, nenavist si zaslouzi ta cast populace (casto mimo danou komunitu), co ma neustale potrebu to cpat ostatnim a s snazit se je „obohatit“, at uz „kulturne“ nebo jinak.

To budeme jako zachvili oslavovat i pedofilii, protoze je to taky porucha apod?

Reagovat
orm
orm

6.6.19 12:07

Ve firmach to zacne byt problem, kdyz firma interne zacne zvyhodnovat urcitou skupinu lidi na zaklade genderu nebo rasy. Jelikoz je to minorita, tak to neni brano jako negativni. I u nas ve firme se zacala vypisovat mista na konferencich treba jen pro zeny. Kdyz nekdo brble a otevre si usta a napise, ze se mu to nelibi, tak jde na koberecek :-)). At si kazdej zije jak chce, ale proc technologicke firmy maji potrebu delat nejake „pride“ akce nechapu (tedy chapu, ale nechapu :-)).

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:06

Zkuste kluci přestat proaktivně nenávidět lidi, co vám nic neudělali a vo kterejch víte hovno, dyť ty vaše životy musí bejt hrozně smutný, pokud todle každej den řešíte.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 12:00

Karlos009: Von celej strach z uprchlíků je nadsazená hysterie, ale bát se jich v Čechách, kde ani nejsou a kam nechtěj, je vyšší level.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 11:49

JF: Asi tak, jakmile se firma místo vývoje začne zaměřovat na marketing, tak to začne stát za hovno.

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 11:48

Karlos009 – ne, to je argumentace „nehas, co tě nepálí“ :)

Reagovat
Karlos009
Karlos009

6.6.19 11:38

Pedro404: Německo, Rakousko, Holandsko, Francie … Myslíš že sem nemůžou? Připadá ti ČR jako ostrov? Argumnet „My je tady nemáme, tak co se budeme strat.“ je vrchol slepoty nebo hlouposti.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 11:30

Akorát – co má tohle společnýho s marxismem resp. „neomarxismem“ ví snad jen křesťanskej Pán Bůh. Sranda je, že u spousty lidí se ta reprodukce někde nasamplovaného snad nijak ani v tom subjektu trochu nezadrhne, natož nějak zpracuje.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.19 11:25

Zrejme fy GoPro dostane slusne vsimne od nejake neziskovky. Je to humus.

Reagovat
JFtryall
JFtryall

6.6.19 11:24

No je to normalni pokus se zase trochu vic zviditelnit. :-) Taky moc nechapu, proc technologicka firma radsi neresi chyby ve firmwaru a vylepsovani. Je toho hodne k praci. :-)

Reagovat
Pikaču
Pikaču

6.6.19 11:22

A ještě se tu objevil i Pan Okamura

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 11:21

Karlos009: A už sou tady i uprchlíci, máme to kompletní:D Žiješ v Čechách? Kde sou ty stovky tisíc lidí?

Reagovat
Karlos009
Karlos009

6.6.19 11:16

Mě to teda taky vadí, protože právě ve jménu doktrín jako: „diversity, inclusion, equality“ a pod. se do oblasti kde žiji tahají ročně stovky tisíc lidí, zcela nekompatibilních agresivních kultur s násobně vyšší porodností než je ta naše. Buzeranty hážou ze střech, když urazíš allaha useknou ti hlavu, žena je věc. Kdekoliv se usídlí je dřív nebo později problém. Jak to asi může dopadnout? Doufáte že se z nich tady stanou sluníčkáři? Tak najivní snad být nemůžete.

Reagovat
MnemonicJ
MnemonicJ

6.6.19 11:14

hned jsem zavzpomínal na letní fesťáky :) https://www.youtube.com/watch?…

Reagovat
gerrard
gerrard

6.6.19 11:13

Edwin: :DDDD neber drogy.

Reagovat
Edwin
Edwin

6.6.19 11:04

Koukám, že tři dny praží slunce a už to neses své ovoce.

Vůbec neznám gopro, ale odlišoval bych PR od funkčnosti To určitě nedělají ti samí lidé.

No a k tématu ochránců našich křesťanských hodnot asi jen tolik:

Fuck off breku a Fuck off pláči

Fuck off haterům a Fuck off sráči

Chybí tu nadhled, absence lásky

Chci tu malý, velký, zmrdy, introverty i pásky

Reagovat
snílek
snílek

6.6.19 10:58

Fran-tic: On se Miros přepsal, oni mu neomarxistický gayové útočej na přirození. A začíná se mu to líbit, tak si tady dělá takový klausovský alibi :)

Reagovat
Fran-tic
Fran-tic

6.6.19 10:34

sakra já snad žiju mimo společnost, ale za posledních x let mi teda na lidskou přirozenost nikdo neútočí. to ste nějaké citlivky ne?

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

6.6.19 10:16

Postoj GoPro mě nijak neomezuje. Vzhledem k tomu, že je to jejich marketing a cílí na potenciální zákazníky. Já už zákazníkem nejsem. GoPro jsem prodal kvůli jeho nespolehlivosti a když vidím, že místo toho, aby řešili skutečné problémy, podporují toto hnutí…zřejmě neplánují cokoliv změnit u jejich produktů. Stále budou nabízet nedotažený produkt tažený marketingem všeho druhu.

Co mě (a nejen mě) omezuje jsou neomarxistické nátlakové akce a politikaření beroucí si za rukojmí sexuální orientaci. Hromada lidí jiné orientace se sama těchto „liberálů“ děsí. Sexuální orientace není nic, čím by se tito měli na veřejnosti exhibovat. Je to ryze soukromá věc. Nemělo by se z toho stávat politické téma útočící na lidskou přirozenost. Nejsme Saudská Arábie, zatím. Tohle, co se děje poslední léta, dělá homosexuálům akorát medvědí službu.

Reagovat
nksh
nksh

6.6.19 10:07

Toto se líbí uživateli Václav Klaus ml.

Reagovat
milan.v
milan.v

6.6.19 10:07

Mně to přijde jako reklama na nějaký pride pochod…

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

6.6.19 10:02

Díky, netrvalo to dlouho. Nejsem pořád u PC. Takže řádově sekundy.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 09:54

MirosPikos: Tos mi to nandal, jak dlouho si takovej stěr vymejšlel? :D

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

6.6.19 09:49

Pedro404: Tak to se divím, že ti to nevadí.

Reagovat
Stingray
Stingray

6.6.19 09:48

Ale jo, pro nudící se samomrdy ve zdejší Sodomě dobrý!

Reagovat
kOmE
kOmE

6.6.19 09:33

Kacko: jako 6" (viz. Libores)

Reagovat
Kacko
Kacko

6.6.19 09:29

ještě že mám 6 a nemusim se bát při sjezdech :D

Reagovat
mirorek2
mirorek2

6.6.19 09:28

Libores
Libores

6.6.19 09:27

7 (inches) Black Edition.

Reagovat
mirorek2
mirorek2

6.6.19 09:26

ale jen od verze 7 nahoru!

Reagovat
Libores
Libores

6.6.19 09:25

iron.hide: jistě, nově je teď poznáš podle gopra.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

6.6.19 09:23

jazdia vobec buzny na kole?

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 09:23

snilek: Jenze na zacatku ty zkratky mas prave to L :D Takze komplimenty bys dostaval jen od nadrzenych samcu :)))

Reagovat
DoomHammer

6.6.19 09:22

jIrI___ opět kvalitně zatrollil, palec nahoru :)

Reagovat
snílek
snílek

6.6.19 09:21

Co chlapům tolik vadí na LGBTSALSKJCLSKDJ98+­+± hnutí? Moje celoživotní přání je, aby všichni ostatní muži na planetě byli hulibrci a na mě zbylo 3,5 miliardy pekelně nadrženejch samic! Dostával bych navíc komplimenty uplně od všech, to by byl život…

Reagovat
Pedro404
Pedro404

6.6.19 09:13

Todle může fakt vadit jenom vymaštěnýmu idiotovi.

Reagovat
doubleingram
doubleingram

6.6.19 09:05

Jde o tu politiku, co tu posledni roky frci a brutalne nabira na sile. Kdo to nevidi, tak nechce, nebo ma tu kliku a jeste se s tim nesetkal. Kazdopadne „Dlouhy pochod institucemi“ to procpal do vsech zasadnich oblasti zivota tak zasadne, ze bude dlouho trvat, nec se to zmeni.

Reagovat
deekay
deekay

6.6.19 09:01

Endurossta: Vidis, ja zase nevim, proc by me mel nakej cizi clovek v tramtarii zajimat :) Takze je logicke, ze my dva v tomhle nemuzeme najit shodu :)

Reagovat
Endurossta
Endurossta

6.6.19 08:59

Ano, i v Saudské Arabii se popravuje za jiné názory. A nechápu, proč by mi měl být jakýkoliv člověk u ******.

Ano, obecně. Příklad byl pro ukázání kontrastu, nevadí.

Reagovat

Další galerie z kategorie

bmx20 3
bmx20 4
hawrda 20
strasny_jester 3
kolo.bazar 5
paw_jh 19