Točná II

Přidat foto

Dnes, viditelnost výborná, bezvětří, slunečno, sucho a nic se nepokazilo

Důležitý se vyhnout tomu poslednímu kořínku, říká Dyny

Včera, nikde nikdo

Včera, skoro romantika..

Včera, dnes a snad i zítra opět okolo Točné. Ideální podmínky, lepší než v létě. Dnes celkem velká sešlost bikerů. To červený je kámoš Dyny při zdolávání maturity.

(vloženo 30.3.19)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zdendyš

1.4.19 07:30

Pres Kytin jezdim cca dvakrát tydne pracovne na Dobris a zpet ma kole samozrejme. Z Prokopaku najedu na cyklostezku pod Barranovskou skalou a po ni v podstate az do Vsenor. Potom uz lesem na Brdsky hreben a po cervene do Kytina, Voznice a kolem zidovskeho hrbitova vletnu ;) do Dobrise. Je to frciva, treninkova trat. Zpatky tudy je to vubec fofr, vlastne porad z kopce.

Reagovat
Ronhil
Ronhil

31.3.19 22:32

jezdíme tam tak 3× týdně, každý si tam najde to svoje, pěkný traily na dosah ruky. Někdy jenom projíždíme a jedeme dál, je tam v okolí super krajina na XC jak dělaná. U letiště je teď nový, velký dětský hřiště snad s nějakým občerstvením, ale to se nás netýká, jo a taky expozice starých letadel. Jinak Brdy jsou parádní, minulé roky jsme tam hodně jezdili, auto jsme nechávali v Kytíně nebo ve vesnicích za Příbramí.

Reagovat
Zdendyš

31.3.19 12:40

Zdravim mladenci, rad bych se zeptal jak casto se tam schazite ? Kdysi byvala na Tocne u letiste paradni drevena hospoda, venku tresne a vsude zeleno. Stavoval jsem se tam rad vetsinou z vyjizdky z Brd ovsem do doby nez se to staveni melo bourat. Tzn, ze jsem tam par let nebyl asi jsem si nechtel kazit vzpominky na pekny zeleny a klidny misto v Praze. Rad bych se priucil skokanskym dovednostem, tak se ptam.

;)

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 4
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34