Cannondale Jekyll

Přidat foto

(vloženo 15.3.19)

rkolac
Ohodnoť bajk: (3.1  / 16 hlasujících)
Značka Cannondale
Model Jekyll
Velikost L
Rám Alu
Vidlice Fox float
Tlumič Fox dyad rt2
Kliky Sram
Přesmykač XT
Měnič Sram x9
Řazení Sram x9
Kazeta XT
Řetěz XT
Brzda přední Avid
Brzda zadní Avid
Brzdové páky Avid
Pedály XTR
Řídítka Cannondale
Představec Cannondale
Sedlovka Carbon
Sedlo Cannondale

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
čel.A
čel.A

16.3.19 21:22

Po týdnu co jsem měl nivě kolo se mi zavzdusnil Reverb, dal jsem ho do Bikelive a rok a půl bez problému. Obecně jsem s nimi spokojený…

Reagovat
rkolac
rkolac

16.3.19 18:54

No a teď si vyber :) :) :), jako bych to nevěděl. Ještě mne teď čeká kompletní prefouknuti na svou váhu a nastavení odskoku, takže jsem zvědav, hlavně na ten odskok :( :)

Reagovat
kesu
kesu

16.3.19 18:40

Janouch:

vidíš a mně v Písku tvrdili, že olej časem mění viskozitu(…) a že by holka měla jezdit spíš na AM/EN biku, že na ní DH kolo není. Tlumič jsem jim posílal několikrát (originál Fox), aby mi do něj dali olej s menší viskozitou, protože s tou běžnou se ten tlumič s měkkou pružinou vůbec nevracel. Blbej Fox VAN jsem řešil měsíc…

Reagovat
Janouch
Janouch

16.3.19 18:28

pokud muzu mluvit za sebe tak jsem v Bike Live nechal servisovat teleskop Reverb dvakrat jsem to vracel hned prvni tyden po servisu pokazde se sedlovka hned zavzdusnila (pouzite neoriginální tesnení ) to ti samo nereknou.

Pak jsem nechal (z lenosti) servisovat zavzdusnenej tlumic a opet stejny problem dalsi servis tlumice uz jsem u nich nedal v Pisku hotovo do tydne sice za dvojnasobek ceny, ale kvalita servisu nesrovnatelna. Boubin v Bike live je sice sikovnej ale odpruzeni a teleskopy se vzduchovou patronou tam nedavejte delaji to pokus omyl. Skoda casu a penez.

V Pisku delaji to co jim reknes ale hlavne maji origo dily takze je servis OK dily tam bud posles postou nebo osobne zavezes.

Reagovat
kesu
kesu

16.3.19 18:21

rkolac:

na kole ženy to řeším ob rok, mění olej a kompletně věechny těsnění (přijde pytlíček s původníma, a že jich tam teda je). Ale myslím si, že už mi říkali, že moc sad nemají.

Reagovat
rkolac
rkolac

16.3.19 18:01

Prosím tě, jak to tam probíhá, mění jen náplně, nebo dělají komplet repas, myslím tím tlumič i vidlici a ještě kolik si za to řeknou:), zasles to normálně poštou rovnou na servis??, děláš to každý rok???. Sory že se tak vyptávám.

Reagovat
kesu
kesu

16.3.19 17:47

Janouch:

mám pocit, že poslední sada, která byla v Písku se nachází katuálně na Jekyllu mé ženy. Navíc s Cyklošvecem mám taky svoje zkušenosti… Bikelive bych klidně doporučil.

Reagovat
rkolac
rkolac

16.3.19 13:22

Já zatím servis nedělal, takhle jsem to pořídil. Byl dělaný na podzim, ten tlumič budu chtít určitě někam dát, teď jen čekám zda někdo poradí :), kam, bikelive docela chválí, takže fakt zatím nevím. Každopádně ten servis budu řešit nejspíš až na podzim, pokud bude vše ok.

Reagovat
Janouch
Janouch

16.3.19 11:39

vidim že servisujes v bike live :) doporučuji servis v Písku Cyklošvec

V Bike live používaji neoriginální díly a je tedy na .....

Reagovat
rkolac
rkolac

16.3.19 07:14

Fotky budou,jak se dostanu ven :)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

16.3.19 06:11

Vůbec to není škaredé kolo jenom bych ještě vložil fotku celého kola.

Reagovat
Lubka6
Lubka6

15.3.19 23:55

Pokud vím, tak to nebylo moc spolehlivý. Proto začali dělat Gemini, který je na tom snad ještě hůř :D alespoň já vím o 3 Jekyllech a všichni řešili problém s tlumičem

Reagovat
puka
puka

15.3.19 21:24

Dyad je zajívamvý koncept, proč už ho nevyvíjí?

4* :)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Mican_1 1
MCS 4
mirdanb 4
pumpy 5
vlkuc 1
Skream 7