Rabenberg - Klínovec - Žihle (2018-06-08-->10)

Přidat foto

Klínovec se nakonec super povedl. V sobotu jsme jeli na Rabenberg. Přijeli, poskákali na základně a začalo neskutečně *****… kroupy, hromy, blesky, potoky vody. Schovali jsme se k rolbě pod střechu. Jeden trail se změnil v regulérní potok. Dostali jsme echo, že na Klínovci je sucho, tak jsme po hodině dvou přejeli na Klínovec. Asi ve 2 jsme tam byli. Dali jsme modrý trail, dlouhý ale šílená nuda. Málo klopený a jemný štěrk děsně klouzal. Rubín už byl parádní…rychlost, klopenky, skočky…Třetí jízda baron… tam mě to rozhodilo a regulérně jsem lehl…konečně žádný napůl :) Kolu nic, já jeblou holeň přes chránič a štrejchlý asi žebro, bok… dojet baron nebylo moc příjemný, ten se stejně napojil na Rubín a dojel jsem rubín. Ale rozjezdil jsem to za 2 jízdy, přestalo to tolik bolet a přestal jsem se bát. Takže paráda. Nebojte, fotkou modrý nohy vás už trápit nebudu. Až bude Baron celý průjezdný, bude to jisto jistě pecka! Martin s Jirkou mě ještě hecli na začátek DH sekce nový (2 segmenty) a polovinu DH sekce starý (díky klucí). Jirka Otec Baboon Kanaďan dal všechno…asi trénink do Vancoveru. Martin se Strivem dal celou novou DH a starou lajnu kromě 2 m dropu do svahu. Roman dal celou novou DH na Nervu. Velký repekt. Klobouček také Adéle, která dala starou DH lajnu skoro celou snad snad rockgarden a dropíku. A kloubouček také Anetě.

V neděli mělo chcát a taky že chcalo…Klínovec zavřenej. Tak jsme hned ráno přejeli do Žihle (Satanský Drtikol). A pojezdili tam, taky jsou tam hezký technický místa protočili jsme nohy.

Povedený víkend, skvělá parta.

P.S. Fotky nejsou seřadit nějak rozumně. Takže je to dost pomíchaný. Časem doplním alespoň komentáře k jednotlivým fotkám.

(vloženo 11.6.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
PAFIRA
PAFIRA

13.6.18 16:32

Měl by být za 5 týdnů

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

13.6.18 09:28

Přesně tak, je to ta Žihle (Satanský Drtikol). Jinak ještě přidávám video: https://youtu.be/Km83IJhnCLo

Pafira: Hele zavítali a moc se nám tam líbilo! Bude to chtít ještě v dohledné době zopakovat. Nejpozději jakmile bude Baron jezditelnej v celé délce.

Reagovat
madcat
madcat

12.6.18 16:30

Ten terén na fotce 28/30 úplně super, to je ta Žihle?

Reagovat
edems
edems

11.6.18 16:13

PAFIRA
PAFIRA

11.6.18 11:20

Si zavítal k nám na naši stranu

Reagovat

Další galerie z kategorie

kotew CZE JIHLAVA 6
Jáchym 1 4
hawrda 6
Pepa Hrabačov 18
FOSA 14
hawrda 23