pan soused

Přidat foto

(vloženo 30.5.18)

mzitek
Ohodnoť bajk: (3  / 83 hlasujících)
Značka pan soused
Velikost 19
Hmotnost 10,5

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
mzitek
mzitek

1.6.18 12:48

nehce se mi na mobilu zazivat to martirium s prihlasovanim. nicmene byl jsem na ios a v pohybu.. ve vlaku. nevim jestli to muze souviset..

Reagovat
DoomHammer

1.6.18 12:15

Tak z mobilu to text nežere… android.

Reagovat
DoomHammer

1.6.18 12:15

Celkem by mě zajímalo, jak moc dlouhý komentář systém vezme. Než se mi stáhne záloha databáze, tak zkusímněco napsat z mobilu. Uvidíme. Zatím tahám a tahám. A furt tahám. A je horko. Psa by nevyhnal. Pustím si větrák. Možná to pomůže. Hodil by se generátor lorem ipsum.

Už se to stáhlo, jdu obnovovat. Na mobilu se blbě píše. Užil bych klávesnici. Co ještě napsat? Nevím. Asi nic. Konec testování. A nebo ne. Ještě kousek.

Zatím pustím obnovu. Docela to jede.

Reagovat
mzitek
mzitek

1.6.18 11:39

no me to proste ufiklo polovinu textu. ale dela to jen z mobilu. nevim jestli to nejaky znak vezme jako konec textu.. buh vi. zato to prihlasovani… to blbne naprosto konzistentne. mobil i pocitac

Reagovat
vpa007
vpa007

1.6.18 11:11

Mno, spíš se občas nějak blbě ukládá text, hlavně pod obrázkama… to rukama není… ;-)

Reagovat
mzitek
mzitek

1.6.18 10:11

jak jsem rikal. rspektuji lidskou individualitu. nekdo ma prolem s rukama a nekdo s hlavou

Reagovat
DoomHammer

1.6.18 09:43

to bude rukama…

Reagovat
mzitek
mzitek

1.6.18 09:04

eh. je tady nejaky omezeni delky textu? ale deje se mi to jem z telefonu zda se

Reagovat
mzitek
mzitek

1.6.18 09:03

jo taky slusny. urizlo mi to pul zpravy. tak jeste jednou. z myho pohledu jsou proste dulezitejsi obrazky nez popis. a kdybych tenhle pohled protezoval tak bych musel dat v 90% nulu protoze fotky proste stoji za prt. ale ja mam fantazii a umim si ti kolo co vypada jak ohnuty pres koleno predstavit i rovny

Reagovat
mzitek
mzitek

1.6.18 09:00

me to naladu nekazi ani v naznaku. prece jen uz jsem neco zazil takze mi je znamo se seniorni ucastnici vsech zajmovych webu stekaji pri obrane teritoria jak psi

aby pri osobnim setkani byli mili jak beranci

Reagovat
vpa007
vpa007

1.6.18 08:45

@mzitek: admini nic mazat nebudou, takhle se to tu nedělá… ve většině případě sází na samočistící funkci fóra samotnýho. Ale ok, za mě v poho, svý sis obhájil, tvý argumenty beru… jsem holt perfekcionista a k vymazlenýmu kolu holt mám rád i vymazlenou prezentaci. Ale jo, to je prolém osobního názoru každýho účastníka ;-).

Takže fajn, že jsi ustál první nápor, nenech si pokazit náladu. Aspoň vidíš, že tu jsou zastoupeny všechny názorový proudy a nějakým způsobem i tak jsou vedle sebe spolu schopný fungovat, i když se občas poperem :D

Reagovat
mzitek
mzitek

31.5.18 16:53

a jo.. :) ja nemam flasku jeste. teda takovou ktera by ladila.. :)

Reagovat
Kublaj
Kublaj

31.5.18 16:46

Otočit košík na láhev… ;))

Reagovat
mzitek
mzitek

31.5.18 14:50

a pro huberta… kolo je stavba.. od pana souseda /nemam jeho svoleni publikovat jmeno.. takze to nedelam/.. na ramu cube. vyplnil jsem to tedy nejlepe jako jsem mohl.

Reagovat
mzitek
mzitek

31.5.18 14:42

jinak majitel se nerozhodl ze pujde proti davu. uz jenom proto ze nejsem presvedcen o tom ze davu ten popis chybi. 65 hlasujicich v kontextu fora na netu neni dav. a prskate tady 3.. :) a ja se na vas nezlobim.. vy to vidite takhle.. ja takhle. resp ja to nevidim nijak.. jen se mi to zkratka vyplnovat nechtelo. to ze je to povazovano za rebelii.. sorry.. to vubec nevypovida o me.. ale o tom kdo to takhle hodnoti.

jedinej duvod proc sem to sem hodil.. byla radost z kola. nedelal sem si zadnou resersi co je zde za kategorie.. a ok.. ani jsem se nezabyval ctenim pravidel.. pricemz jsem smiren s tim ze mi to admini smaznou. teda kecam.. chvili sem se na ty kategorie dival… ale po tom co sem asi 20 min premyslel co muze byt „kola a komp“ jsem to prsknul do ty prvni.

Reagovat
mzitek
mzitek

31.5.18 14:36

tak sem zas absolvoval martirium s prihlasovanim.. abych si s vama kluci moh popovidat. ja vas chapu… chapu i vpa007.. i kdyz fotostory o kole… kompletni dokumentace.. atd.. no uplne me to miji. ale jeho to bavi proc ne. uz sem dost starej na to abych respektoval lidskou individualitu. ta moje.. je pres obrazky… pres vzhled… technika mne miji. to ze je to cely na xt je jen proto aby se to za rok az dva dobre prodavalo.. a protoze to xt proste dobre vypada.. :)

btw… jsem dost amater co se techniky kolem kol tyka.. ale pri prvnim pohledu na fotografii vidim jaky komponenty na tom kole jsou. pro me je fotografie proste dostatecna.. :). ani nevite jakou praci dalo sehnat zluty sedlo.. :) jen ty gripy.. ty jsou proste o odstin jinde.. bude to chtit ergony. GA2.. pro fajnsmekry.. :)

Reagovat
DoomHammer

31.5.18 13:55

hustá rebélie… trepi, jeď, máš na to! ukaž to!

Reagovat
Trepifajxl

31.5.18 13:36

hubert: také mám rád pořádek, ale pořádek tam, kde to má smysl, proto mám třeba pečlivě seřazené lyžařské vosky a co nutně nepotřebuji, to vyhodím (to aby se ten pořádek snadno udržoval)

co má ale s pořádkem společného míra vyplněnosti něčího profilu na B-F? vždyť je to úplně fuk

až tu někdo vystaví kolo, na kterém Merckx vyhrál TdF nebo kolo, na kterém někdo dosáhl nějaké nové technické vymoženosti, budou mě detaily zajímat

Reagovat
vpa007
vpa007

31.5.18 13:31

Trepifajxl, 13:22: jo, tak s tímhle souhlasím… ale nedramatizuju to, jen je mi to trochu líto, ale žíly mi to nerve ;-)

Reagovat
hubert.d
hubert.d

31.5.18 13:26

Trepifajxl: Mam rad poradek a kdyz jsou dana pravidla, snazim se je dodrzovat. Vseobecne. Pokud se nekomu pravidla pro vytvoreni profilu kola nelibi, necht sem kolo nevklada, nebo pouzije jinou kategorii fotek.

Takze ignorant proto, ze vedome nedba a opomiji (ignoruje) – v tomto pripade pravidla pro vlozeni fotek do teto kategorie.

A kdyz uz se tak komplikovane prihlasil, mohl venovat popisu minutu navic. Alespon znacku (i kdyz ji vidim na ramu) a modelovou radu by si to kolo tady zaslouzilo mit.

A jak uz sem psal, kola s obdobnym profilem nehodnotim, protoze ta kola za to nemuzou.

To je muj nazor, tot vse. :o)

Reagovat
Trepifajxl

31.5.18 13:22

vpa: myslím, že to dramatizuješ, majitel prostě necítí nutnost sdělovat více, to je vše

upřímně řečeno, pokud se rozhodnu „jít proti davu“ udělám to někde, kde to bude mít smysl, jít proti davu na B-F by bylo, přinejmenším, dětinské

Reagovat
vpa007
vpa007

31.5.18 13:18

Trepi: sory, ale nesouhlasím… jak jsem psal, kolo je špica hezký a fotky nemaj chybu. Ale majitel se rozhodl, že půjde proti davu a bude vyvolávat emoce… tak jo, tady jsou. Když seš rebel, tak to pober ;-). Ale jak napsal dole gerrard, úplně vpoho mohl ty samý super fotky dát do kategorie kola a komponenty, která přímo k takové prezentaci vyzývá, a bylo to bez rozruchu kolem a všichni by žasli a tleskali, a to včetně mě.

Ale jo… máš pravdu, co by to bylo za život, kdyby se neporušovala pravidla… sem si zase říkal, když jsem viděl jakýhosi blbečka v šiltovce ve firemní Oktávce předjíždět v zatáčce na plné čáře. Přesně tak, pravidla jsou nahovno, zbytečne svazují svobodné duše ;-)

Reagovat
parischr
parischr

31.5.18 13:09

Je fakt,že u takového popisu je minimalizována “neřest” vetšiny uživatelů B-F (já bych tam místo todle dal tohle :)))…

Další fakt je ten,že forum si žije jakýmsi vlastním životem…nikdo nemá moc velkou potřebu regulovat nebo řídit o čem bude, nebo co na něm bude zveřejněno...­..líbilo by se mi třeba, kdyby zase dostala význam slova: …slušnost,respekt, tolerance, uznání......ale chápu,to dnes prostě není moderní…holt jsem asi ta “stará škola” :))

Reagovat
Trepifajxl

31.5.18 12:54

hubert: ignorant čeho??? pokud je vyplnění nějakého údaje skutečně důležité, systém je nastavený tak, aby uživatele dál prostě nepustil (viz třeba registrace na platební portál apod.), zde je to pouze možnost a doporučení, nikoli povinnost a upřímně řečeno, při vší úctě k tomuto kolu, fakt nepotřebuji vědět, co je na něm z XT a co případně z SLX…

autor má velmi pěkné povedené fotky a to mi k hodnocení (a životu) stačí

detailní popis bych potřeboval, kdybych kolo kupoval nebo kdyby mělo být ve vybavení něco výlučného a zvláštního

dtto některé ty zdejší výblitky v popisu kola, pokud nemá kolo zajímavou historii není nutné tam psát, to že někdo šel do obchodu, koupil si tam kolo a jezdí se mu na něm fajn opravdu není třeba číst, nota bene mnoho zdejších spisovatelů v takovém nicotném popisu ještě nadělá pravopisné chyby

Reagovat
hubert.d
hubert.d

31.5.18 12:37

Dalsi ignorant… :o( A pritom takovy pekny bajk!

Jako vzdy u takovych profilu nehodnotim, pac si to kolo nezaslouzi!

Reagovat
gerrard
gerrard

31.5.18 12:06

Jeeeee to je hezke. :) Abys tu priste nemusel resit to povidani, tak to priste nestrkej do nase bajky, ale dej to normalne do fotek a mas pokoj.

Reagovat
doubeq
doubeq

30.5.18 22:04

Plnej, kolo je hezký a jesli je tam ikstéčko nebo ne na tom nic nemění, snad jen ten komín časem zmizí…

A ano, jestli chce někdo vyžadovat striktní dodržení pravidel, tak všechny položky vyplnit povinně a hotovo. Jinak je to jasný… mě to, že někdo nevyplní vše, nevadí.

Reagovat
GULIN
GULIN

30.5.18 21:38

Fotky a kolo parádní.

Reagovat
TJK
TJK

30.5.18 21:27

jojo… anonymita internetovych for probouzi v lidech nesmyslnou utocnost… tezko rict proc

Reagovat
Trepifajxl

30.5.18 20:35

mzitek: definoval si to dosti přesně

Reagovat
mzitek
mzitek

30.5.18 20:32

tak… takhle. ja bych snad i ty technicky veci doplnil. jenze pokazdy kdyz se chci prihlasit.. a kus toho udelat.. bikeformum mne s hlaskou bad credentials odmitne /mac os x safari/. jedina moznost jak se prihlasit je vygenerovat nove heslo. klidne stejne jako puvodni. no a dalsi vec je.. ze mi proste nejak chybi motivace.. rozumim.. mate tady nejaky pravdla ok.. neni problem. smazu to.. nebo to za me udelejte nekdo jinej. nemam s tim sebemensi problem.

musim rict ze uz jsem dost dlouho nekde na nejakem foru nepusobil. a je to porad vsude stejny. at jde o kola.. o lidi co .. co ja vim kouri dymku.. hrajou golf.. vsechno je to lehce agresivn…i ne­tolerantni particka.. zahnizdena ve svych steretypech. minimalne to tvrdy jadro. btw.. tak zkratka oznacte vsechny polozky za povinne. jsou tam takto oznacene dve. resp nejsou. hvezdicky nejsou nikde vysvetlene. a ano.. nize je napsano ze vyplnit co nejvic… smazte mi to kluci. ulevi se vam… a zvysi navstevnost.. :)

Reagovat
Trepifajxl

30.5.18 19:45

a zase a zase, sračka tu má 4,2

a opravdu pěkné kolo 2,4

Bike-Fórum

Reagovat
MateSP
MateSP

30.5.18 19:13

Krásný kolo. Ať jezdí.

Reagovat
vpa007
vpa007

30.5.18 16:25

@mzitek: Okej, vpoho, tvá volba, užij si to. Čus ;-)

Reagovat
Marek.Kv

30.5.18 16:15

Obsah tohoto příspěvku je blokován.
Reagovat
kocers
kocers

30.5.18 16:10

Opět jen doplním ostatní.

Tato kategorie má svá pravidla. Prosím o jejich nastudování a doplnění profilu kola. Předem díky.

Reagovat
michomin
michomin

30.5.18 16:02

mzitek: Na BF jsou psaná pravidla, která jsou nevynutitelná a přesto je většina dodržuje. Kdyby to tak nebylo, tak už by BF patrně nebylo. Takže tvé chytračení je docela trapné a svým malým dílem destruktivní. Ale co, anonymních „géniů“ a „siláků“ je plný svět.

Reagovat
mzitek
mzitek

30.5.18 15:45

majitele technicke detaily nezajimaji… cili je ani neprezentuje. ackoliv… pod prislibem lepsiho hodnoceni? hmm… ne.. porad nic.. sorry

Reagovat
vpa007
vpa007

30.5.18 15:22

no ty kráso… dát plnej jen za 4 fotky (z toho 2 téměř identický) a 3 informace? Neeee, fakt ne. Za mě aktuálně nic moc… ale pokud se majitel pochlapí, jsem ochoten to změnit (fotky jsou příslibem, někdo si dal tu péči při focení, tak proč se tak vys.al na vyplnění profilu?)

Reagovat
Deadlink
Deadlink

30.5.18 15:14

Tak to je ovsem krasny stroj. Za me plny.

Reagovat
filipino_23
filipino_23

30.5.18 14:50

kocers, kde si?

inak kolo pěkný

Reagovat
nostro66
nostro66

30.5.18 14:15

mzitek
mzitek

30.5.18 14:13

je klidne mozny ze ta vaha keca.. sam sem byl prekvapen.. a uprimne.. moc mi na tom nezalezi

Reagovat
TJK
TJK

30.5.18 14:12

bike je to super ale uprimne to 10,5 kg nema… tomu moc neverim… realne spis tak 11 mozna kousek vic

Reagovat

Další galerie z kategorie

Mican_1 1
MCS 4
mirdanb 4
pumpy 5
vlkuc 1
Skream 7