Páteční stovka

Přidat foto

Kamenný stůl u Kněží hory

u Modřan - trochu předčasně?

Pivovar Moucha - Bráník

z Modřan na Zbraslav

Záhořanský potok

Záhořanský potok

vysílač - rozhledna Pepř

Davle z vyhlídky

Jílové z rozhledny

V pátek bylo krásně, do práce se mi nechtělo a tak jsem jel dávat krev.

Vloni jsem vymýšlel trasu, ale kvůli počasí už to nevyšlo, takže konečně letos vysvitlo slunce.

Místo silničky na horáku, ráno skoro jak do práce a s mírnými kompikacemi při papírování při odběru (po úrazu je vždy problém) jsem před devátou mohl vyrazit z Karláku na výlet.

Chtěl jsem navštívit Mouchu, ale mají od desíti – více jak půl hodiny se mi nechtělo čekat. Stezka na Zbraslav podle vody dost plná, což je trochu překvapivé v pracovní den dopoledne. Dost tam opruzují inlajnisti, na jejich rozmachování to je úzké, jedna mi dala málem hůlkou – mávala s nimi kolem sebe jak blbka. Dvě maminy s kočárky a čokly vše vedle sebe – taky k nasrání, pak už je množství lidí zatlačilo spořádaně za sebe. Myslím, že to mělo být štěrkové a byl by klid. Za Zbraslaví už v poho, provoz minimální, do Vraného stále po asfaltu. Pak už do kepečků a po cestách v lese.

Až do Jílového nebyla otevřená hospoda, takže jsem musel zajet do města na gulášovku a točeného Bráníka. Pak zase do kopce na rozhlednu Pepř – vysílač – a lesem a polem do Štiřínské stodoly. Zrovna tam přesouvali svatbu na focení, tak tam už bylo prázdno. No ještě jsem to dal přes Popovice.

Doma ve čtyři na pohodu, najeto 101km.

(vloženo 22.4.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
novas752
novas752

22.4.18 09:53

Z Bráníka k jezu před Modřanama se dá cyklostezka jednoduše objet po asfaltce na druhé straně golfového hřiště, stačí za Ledárnama na tom parkovišti uhnout doleva a před podjezdem hned doprava.

Reagovat
Lenka.05
Lenka.05

22.4.18 09:45

Já to jela od Šmejkalky po červené, pěkná trasa. Příště mám v plánu z Ondřejova jet zpátky přes Zlenice, Pyšely, Týnec, Požáry. Teď už se mi nechtělo jet dolů k řece a pak to zase všechno dupat zpátky do kopce :)

https://www.strava.com/…s/1520333598

Reagovat
Renda69
Renda69

22.4.18 09:24

Hrusice jsou hodně blízko, krz Ondřejov jezdím od spodu od rybníka po žluté, nebo od Šmejkalky po červené, pak třeba dál na Pecný a Voděrady. Možností tady kolem je spousta.

Reagovat
Lenka.05
Lenka.05

22.4.18 09:01

Jů tys byl u nás – chválím. Taky jsem si v pátek vyjela, ale směr Hrusice, Ondřejov, kouknout co dělá Mikeš :) Naštěstí nikde ani noha, nj, mimo stezky je to nejlepší.

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 10
Aduldinho 40
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19