Ocka :)

Přidat foto

Ctyricitka za dverma, tak jsem premyslel, cim si udelat radost. A protoze Salice pomalu dosluhuji, rozhodl jsem se vyzkouset big „O“. Vikend ma byt slunecny, bude testovacka :) Radar EV Pitch Prizm Road

(vloženo 9.3.18)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
bezdratova.sprcha
bezdratova.sprcha

9.3.18 22:45

mr.ricardo: Které uvexy jsi přesně zkoušel? Ty moje mají tvarovatelný paprč na nos a za ušima jsou tak volné, že jsem ze začátku míval strach, že mi spadnou (obvod hlavy 61cm) . Nesáhl jsi náhodou po small verzi?

Reagovat
bezdratova.sprcha
bezdratova.sprcha

9.3.18 22:40

nooski: Taky Uvexy (konkrétně sportstyle 202 – vybíral jsem bezobroučkové, kvůli jízdě do kopce a z kopce). Vozím je i za úplné tmy. Skvělá povrchovka, za deště dobrá průhlednost. Když se zamrví od bahna, nemusím zastavovat a čistit, setřu to rukavicí za jízdy a v pohodě, šmouhy nezůstávají. Vozívám je jen tak volně v batohu a na zornících není škrábanec. Ke všemu jsou velice pohodlné – v podstatě je nevnímám.

Nedávno jsem se díval, jestli by se dalo pořídit něco ještě lepšího a zkoumal jsem, co nabízí dražší kousky. Ale asi to dopadne tak, že si pořídím jedny náhradní do zásoby (kdyby se náhodou přestaly vyrábět).

Reagovat
mr.ricardo
mr.ricardo

9.3.18 22:27

Rudyny jsem mel kdysi dvoje a nebyly to spatne bryle, ale tehda byly jeste za celkem rozumne penize. Uvexky mi zadne nesedly, vetsinou tlacily za usima a blbe sedely na nose. Nejdele a nejspokojenejsi jsem byl prave se Salice 006, dokonce jsem ted premyslel, ze si je koupim znovu :) ale zvitezila zvedavost, zkratka jsem chtel konecne zkusit Ocka, tak snad nebudu zklamany.

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

9.3.18 21:50

nooski, upozornovat nemusis. Nikde neni psano, ze ocka musi sedet vsem. Mam kamarada, kterej nesnese jakýkoliv plastový skla o dioptrickych brylích :-)

Reagovat
MiroHo
MiroHo

9.3.18 21:23

Škrábancům se vyhneš když je po každé vyjižďce nejdřív opláchneš vodou a až uschnou tak přeleštíš skla hadříkem na brýle.

Co se týče kvality tak Rudy Project byly ve všem lepší,jak rámeček tak skla,ale Oakley prostě vypadají o parník líp…a proto je vozím taky.

Reagovat
milan.v
milan.v

9.3.18 21:17

Mám jak kvalitní fotochromatické Rudy Project, tak Prizm Road a Trail, na ty už ovšem nedám dopustit, to barevné podání a jak vyzobávají, to mi přesně sedí…

Reagovat
nooski
nooski

9.3.18 21:02

bezdratova.sprcha: mě osobně Óčka nikdy nesedla. Většina byla křivá a ty Prizm skla nechutně zkreslují barvy. Tohle sklo je ještě jedno z těch příjemnějších. Nedám dopustit na fotochromaty od Uvexu, které jsou kvalitněji vyrobené, lépe nastavitelné, lehčí a díky fotochromatice se dají vozit pořád. Pochopitelně namají na sobě to Óčko no :-) Než se tu spustí lavina, tak jen upozorním, že mi rukama prošlo asi více Oakley, než hromada lidí vůbec viděla ;-)

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

9.3.18 20:37

hovado_cz
hovado_cz

9.3.18 20:36

Sprcho, ocka maj hromadu patentu (HDO, PRIZM atd.) jinak prizmy sou fakt porno mozna vetsi nez fotochromy. Ale samosebou si trochu priplacis i za značku.

Reagovat
bezdratova.sprcha
bezdratova.sprcha

9.3.18 20:33

Zeptám se, nerýpavě, čistě zvědavě, co brýle dělá brýlemi. Respektive mi nejde do hlavy, proč brýle za 3–4 klacky nejsou fotochromatické.

Reagovat
milan.v
milan.v

9.3.18 18:36

Ano, největší problém jsou škrábance, na Trail skle se mi udělal jeden malý snad po první vyjížďce, ani jsem s nimi nic neopatrného neudělal… Psal jsem o tom už ve vlákně k óčkům, na internetu je o této výtce hodně, lidi si stěžují… Ty optické vlastnosti jsou ale prvotřídní.

Reagovat
mr.ricardo
mr.ricardo

9.3.18 18:15

Jsem zvedavej, to sklo hodne lidi na internetu chvali. Je svetlejsi, nez jsem zvyklej, i ten odstin je zvlastni, ale uvidim, az se s nima projedu venku. Jinak poskrabani se nebojim, na brejle jsem celkem opatrnej, 6 let stary Salice nemaj ani skrabanec, jen ten ramecek je uz takovej jetej.

Reagovat
hovado_cz
hovado_cz

9.3.18 16:12

hezkypěkný, taky se těšim až ty svoje vytáhnu :-)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

9.3.18 15:40

Sklo je super, jen dávej pozor na poškrábání. Rýhy se na něm dělají snad už jen zlým pohledem :)

Reagovat
milan.v
milan.v

9.3.18 15:28

Já jsem s tímto sklem maximálně spokojený ;)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Atilla 27
kubajs mtb 8
Tobyfree 14
Kubánec 27
theedge 29
TicTac135 37