jirka v ráji, youtube: https://www.youtube.com/watch?v=FKlm2jqxYcw&feature=youtu.be

Přidat foto

ček up youtube :-)

S ruplejma vazama v koleni se dobře jezdí xc, taky se skvěle točí...... Jirka v ráji, muj první počin. Klik na odkaz: https://www.youtube.com/watch?…

Jirka je muj parťák už někdy z konce 80. let. Naše názory na ježdění se teď poslední dobou zase začly podobat.

instagram: jirirauch (jiri rauch)

(vloženo 5.3.17)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Janouch
Janouch

14.3.17 13:22

myslim ze to milan na zacatku diskuze napsal celkem trefne Jirka jezdi sice pekne, ale mezi maly stromky se proste nejezdi na podobny kratochvile jsou bike parky

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

6.3.17 14:42

Osobně jsem tam teda taky nenašel ani náznak něčeho špatného ( ježdění super).

Skoro pokaždé když jdu do lesa táhnu ven nějaký bordel (plechovky, petky atd.), já i bikeři co znám si nedovolí zahodit nic, takže hejtovat někoho za jízdu z videa mi přijde trochu mimo.

Jo, projel mezi stromky a zůstala tam vybrzděná kolej ( pár dní). Zvěř se těm stromkům ( narozdíl od jezdce) nevyhýbá, prostě mi všechny ty plačky tady přidou zbytečné ( respektive špatný hrob).

Reagovat
goofy
goofy

6.3.17 13:03

Přesně tak, nedá se jenom hanit. Hodně záleží na správci lesa, jak je buzeruje, jak moc „levnou“ firmu si najde, atd. U nás v jednom lese dokonce použili na přibližování koně z určitých úseků, po těžbě pěkně uklizeno, druhý strašný motokros, nechaný bordel na zemi atd.

Reagovat
jopny
jopny

6.3.17 12:54

Tomínos: +1 :D :D

Bohužel kolikrát ani ten nový les nevysází nebo až po dlouhé době. Nepořádek po nich zůstává šílený, ale abych jen nehanil, v okolí na pár místech to uklidili nebo se to tak tváří a nevypadá to tak hrozně.

Reagovat
TJK
TJK

6.3.17 12:49

asi tak jak pise Tominos.. nehlede na to ze ani na jedny veci co jsem jeli pomalu nebylo poznat ze tam nekdo na kole byl a vzdycky jsou nejvic zrasovany cesty po pesich turistech kterych je v lokalitach 100× vic nebo lesacich…

Reagovat
Tomínos
Tomínos

6.3.17 12:41

Takže logika je jasná, když něco kurvím kvůli výdělku je to v pohodě, když něco kurvím stokrát míň, protože mě to baví a dělám vše pro to abych to kurvení co nejvíc omezil (protože když to zkurvím moc už se tam třeba nesvezu) jsem sobec, bravo Helmut. To mi připomnělo, musím z batůžku vyhodit tu pet lahev, kterou nechali v lese lesáci při těžbě a já to tam pak po nich kurvil, když jsem odhazoval větve z trailu…

Reagovat
Strakááč
Strakááč

6.3.17 12:36

já zase nechápu čím na videu se ta příroda ničí… celkově.. pokud tam člověk nedělá bordel, nejni co řešit.. a zvlášť když je to místo bajkerama oblíbený a zábavný, tak tam je ještě větší důvod se o to starat a dělat kolem pořádek

lesáci, to je skupina sama pro sebe.. maji to rozný pole strašně úzký…

Reagovat
mr.antik
mr.antik

6.3.17 12:23

Přesně tak, traily v lese se dají dělat dost kulturně. Bohužel tady na videu, kromě poslední skalky mi nepřijde nic co by stálo za natáčení a zveřejňování, protistranu to akorát nasere.

Reagovat
scret
scret

6.3.17 12:22

Vencik: lidi jsou bohuzel prasata:( a vetsinou ti, co k tomu lesu nemaj absolutne vztah… Tzn. takovi ti vikendovi vejletnici… Za bordel bych urazil ruce…

Reagovat
Vencik
Vencik

6.3.17 11:36

Stačí se umět chovat v lese.. K tomu bordelu, třeba ve Špindlu se stavá hodně často, že rodiče malejch dětí vyhazujou plýny a podobný voloviny.. to mi mozek nebere.

Reagovat
Atilla
Atilla

6.3.17 11:31

Vencík: Nenapsal bych to lépe. I s tím sběrem odpadku atd.

Karma: klidně ti ukážu trasy po kterých se jezdí 10let a člověk co nejezdí, tak nepozná trail. Velká část je z kamenů atd. Já mám svědomí opravdu čisté.

Reagovat
Vencik
Vencik

6.3.17 11:15

Je to jednoduchý, les jsou pro ně peníze, což na jednu stranu chápu, nechápu ale to že když těžej tak dělaj šílenej bordel, kerej v 90% zůstane bordelem, těžká technika si uděla cestu všude, je jim jedno jestli tam je historická cestička mezi skalkama nebo stromy co třeba zabraňujou větru a sesuvu půdy, prostě harvestor a vyvážečka a peníze sou doma.

Jasně, že musej vysázet les novej, kde by taky braly pak další peníze, no až to doroste přijdou znova:-D Že tam nadšenci na kolech udržujou trail od bordelu větví popadanejch stromů, brajglu v podobě petek a obalů od tatranek co tam zahazujou trempící? to nikoho nezajmá..

Reagovat
Karma
Karma

6.3.17 10:56

Attila: takže tvoje logika je následující: když to tam kurví někdo jinej, tak já tomu přidám a budu to ****** taky.

Lesáci to tam kurvěj třeba z důvodu, že těžej dřevo, nehledě na to, že nejspíš vysázej stromy nový. Kdežto ty, jen pro svojí sobeckou zábavu, jezdit můžeš jinde. Kolik si za život vysázel stromů, namaloval turistickách značek a postavil chodníků? Že se k tomu chováš jak kdyby ti to všechno patřilo.

Reagovat
scret
scret

6.3.17 10:28

Atilla: uplne s tebou souhlasim, bohuzel si myslim, ze nejaky organy by to bohuzel videli jinak:((

Reagovat
Atilla
Atilla

6.3.17 09:55

Jde spíš o ten poměr poškození. To co já udělám za 10let to oni zvládnou za 10minut a to si myslím, že sobě ještě křivdím. Rozsekají kamenné schody, které tady lidé pracně budovali. Nechávají po sobě koleje a kvůli lenosti vyjíždí další a další. Sorry, ale z toho jak se lesáci v CHKO chovají je mi na blití a k pláči. Buď máme CHKO a podle toho se tak při těžbe chováme, nebo z lesu uděláme fabriku na dřevo, ale pak nemůžeš lidem vykládat jak tam na kole ničí přírodu.

Reagovat
Kubiczech
Kubiczech

6.3.17 09:47

Lesáci to zase nekurví jen tak z plezíru…

Reagovat
Atilla
Atilla

6.3.17 09:36

Karma: A co řekneš těmhle? Celý Ráj je vykácený, všude těží traktory. Jdi jim napsat jaký to jsou čuráci, ty moralisto!

Reagovat
tonik666
tonik666

6.3.17 09:33

Byl bych opatrnější ve filmování cedule „přírodní rezervace“, zvlášť v kombinaci se jménem autora videa na youtube a jménem jezdce ve videu. Nechci malovat čerta na zeď, ale precedent toho jak to může pokračovat už máme.

Reagovat
Karma
Karma

6.3.17 08:59

prostě dementi a vypatlanci, nechápu tu potřebu, hoši, ve vašem věku, se předvádět že jezdíte v rezervaci a ještě s ruplejma vazama. Jako že to někdo ocení a poplácá tě po ramenou? Možná podobnej dement.

Reagovat
tonik666
tonik666

6.3.17 08:51

zacatek poznavam prihrazy

Reagovat
j. c. x.
j. c. x.

5.3.17 22:34

Arty22
Arty22

5.3.17 22:15

ta sklaka s dropem vypadá moc dobře, kde to je ? pokud můžeš prozradit

Reagovat
j. c. x.
j. c. x.

5.3.17 21:59

a tim bych to asi uzavřel, o deset metrů níž tam bylo všechno rozježděný traktorem :-) :-)

Reagovat
j. c. x.
j. c. x.

5.3.17 21:55

končila tam cesta, na mapě pokračovala, takže ofiko tam byla…

Reagovat
milan.v
milan.v

5.3.17 21:43

Video je prima, jezdecké umění skvělé, ale vše jen do chvíle, než to ten tvůj kámoš honí mezi malými, nevzrostlými stromky, s tím se já neztotožňuji a cítil jsem potřebu ti to sem napsat.

Kvůli tomu jsme pak ve stejné skupině jako vypatlanci s motorkami a čtyřkolkami …

Myslím ty, kteří ničí přírodu, ne všechny generelně, jeden z mých nejlepších kamarádů je čtyřkolkář, takže o tomto sportu toho hodně vím a je třeba rozlišovat …

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7