Tramvaj

Přidat foto

Lom "Basa"

(vloženo 26.5.16)

Corkef Corkef
Ohodnoť bajk: (2.5  / 104 hlasujících)
Značka HAIBIKE
Model XDURO FULLSEVEN RC
Modelový rok 2016
Velikost M
Hmotnost 21
Sedlo Brooks B17

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Rogosek
Rogosek

4.7.16 12:41

To je strašnej pastroj:D kolik to vytáhne? Blbě vypadaj ty pedály, ale jinak ujde. Asi bych tam zkusil dát nějaký černý platformy…dávám trojku – mezi ostatními e.coli by určitě vyniklo:)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.16 18:21

Posedávat si neumusím, naopak se tu tady bavím tvým rádoby trollením. Musíš se ještě hodně učit kloučku.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

6.6.16 16:14

kdybych se chtěl vyhnout nějakému Faux pas, tak bych klíďo napsal IQ, ale to jsem napsat nechtěl… poposedni si, třeba to pochopíš…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.16 15:17

Ehm je to inteligenční kvocient . Když už se snažíš používat cizí slova, tak si aspoň zjisti jak se píšou.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

6.6.16 15:11

takže už umíš i další vulgarismy… a dokonce sis všiml, že se na fóru píše..už ti bylo aspoň deset? jsi tu pro nás nesmírně inspirativní…přidej ještě nějakou nadávku, ať se něco přiučíme a upevníš si tak svůj nesmírně vysoký inteligentní koeficient…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.16 14:46

Jestli sis nevšiml tak na foru se píše. Ale to bys nesměl být takový debil abys chápal rozdíl mezi psaním a mluvením.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

6.6.16 13:35

ty jsi nemluvil o sobě?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

6.6.16 11:50

Ty a Nikovlas. Corkef vám může dělat křoví.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

6.6.16 10:31

a kde máš toho druhého?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

5.6.16 09:56

No jo když se sejdou dva idioti, je to krásná podívaná :D

Reagovat
vsudenakole

4.6.16 22:33

Hodně těch „opradových bikerů“ v podstatě jen leští,mění komponenty,tlachá na Bikefóru a hlavně:SKORO VÚBEC NEJEZDÍ.

Reagovat
Corkef
Corkef

4.6.16 22:28

Minimálně budeš mít sooustu komentářů :-)

Reagovat
maxwell007
maxwell007

4.6.16 22:22

Ja si snad pridelam na svy kolo baterii a dam to sem.

Reagovat
Corkef
Corkef

4.6.16 22:06

Maxwell007: jj tak jak pises jedine starej a nemohoucí nebo postizenej…jinak na elektrokole nemáš co dělat!

A právě proto začnu víc fotit a víc sem dávat fotky abych těm opravdickejm bajkerum dokazal…vlastně ani nevic co…asi jen abych je sral že si to užívám :-)

Reagovat
maxwell007
maxwell007

4.6.16 21:44

Jakmile nejdes se stadem, jsi v riti. Na elektro musis byt postizenej, jinak te smetou. Hlavne nejezdi tam, kam jezdi ty opravdicky bakeri, co dotoho davaj to srdicko…

Reagovat
Corkef
Corkef

4.6.16 08:07

Čau borci,

vůbec jsem si nevšiml, že se tady rozpoutala taková milá debata, kterou snad ani nemá cenu komentovat…

Popis kola jsem vyplnil dostatečně – nemáte snad internet aby jste si dohledali co je na kole osazený? A navíc proč vás to zajímá když je to elektrokolo. Koupil jsem si Brookse B17 tak to jsem tam ted vyplnil.

Ale nejradši bych si smazal profil a táhnul doprdele, ale nenechám si svoje nadšení kazit.

Myslel jsem si že baikeři jsou všichni v pohodě a vůbec jsem si to myslel o těch skalních opravdickejch, který jsou tady zaregistrovaný… ale takovejch debilních komentářů jsem teda nečekal! To Vám můžu říct, že na fóru se čtyrkolkama jsem narazil na lepší lidi…smutný ne?

Měl jsem enduro motorku, čtyrkolku, offroad auto…teď mám tohle co si myslíte že bude nejlepší ke vztahu k přírodě?

Co je lepší jet do práce v autě nebo na elektrokole?

Co je lepší sedět doma na gauči a čumět na telenovely nebo se zvednou a jet se projet na elektrokole…

Soudíte aniž by jste na tom kdy seděli! I na elektrokole se šlape jde jen o to jak tam chci bejt rychle – to je hlavní rozdíl!

Bajkerům zdar!

Reagovat
Sunshine 29
Sunshine 29

3.6.16 23:03

Gazman: řečeno absolutně přesně!

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

3.6.16 11:27

Tak co kolik jsi jich prodal po téhle reklamě?

Reagovat
Meridabiker
Meridabiker

31.5.16 22:12

Gaz: kámo já se ti divím, že na ty vemena máš náladu, to je jak debatovat s dětma z pomockyo tom kolik je 5*5

Plně sdílím to jak to myslíš…jediný co mě v tom uklidňuje je cena, né každej tady má 50 na nějaký základní ekolo…díky bohu…

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

31.5.16 15:34

Pedro a Gazman: https://www.youtube.com/watch?…

Jinak ja bych to zas tak s tou pritodou nehrotil. Taky se pri nastupu MTB zdalo, ze priroda bude v prdeli. Hlavni vlna presla, ustalilo se to a mam pocit, ze je to v pohode.

Reagovat
mimino
mimino

30.5.16 22:43

Nedavno sme boli na Garde a tam ich jazdilo „viac“ než hardov.Celopero je tam standard :-) A myslim,že to nikto neriešil. (My trošku hej:-))Sranda bola si to snimi davat do kopca. Ono to uplne zadarmo nie je. A hodne velka prdel bola, ked sme stretli z Tremalza u dela partičku asi piatich borcov a dvom evidentne došla baterka. Ked to tlačil,no nemenil by som. Hold pokrok nezastavime.

Reagovat
losik_p
losik_p

30.5.16 21:42

mno.. po precteni velke casti prispevku zde bych to zhrnul do nekolika vet, zaver vychazi z komentaru, nemyslim ho vazne :)

pokud nenajedes rocne aspon 5k km, nemas doma silnicku na vysvihani, DH special na jizdu z kopce a karbonovou 29' na jizdu do kopce, automaticky neplives na vsechny co maji e-bike, tak jsi proste debil a vubec tady na to forum nechod, protoze tady s mistnim mistry, co vsechno vydrou vlastnimi silami, stejne nemas co delat.. :)

a vubec.. proc neni pri registraci na forum automaticky vstup na strava.com a provereni rocniho najezdu? v pripade nevyhovujiciho hned BAN na IP… co se budeme srat s lamama… :)

/irony off

Reagovat
jim1f
jim1f

30.5.16 17:55

Tak takhle je to.Kdo do kopce nedře za vlastní nemá na vrcholu co dělat.Navíc koupí e-biku se z tebe automaticky stává **** co se neumí chovat v lese na cestě na stezkách.A pojďme dát do hor váhové omezení bika na 12kg at se tam nedostanou pitomci s těžkým kolem kteří jen zavázejí a neužijou si hravou jízdu.Je mi z vás na BLITÍ!!!Ale co chci ve společnosti kde si koupíš třeba škodovku a jsi ***** že sis nekoupil hyundai a koupíš hyundai a si ***** že sis nekoupil škodovku…

Reagovat
gazman
gazman

30.5.16 14:44

Pedro: Ja mam trochu jiny nazor. Uvidime co to prinese a odnese, za chvili budu taky stary chlap a treba budu rad za elektrobike.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

30.5.16 14:33

Gaz: Nějakej rozdíl v pasážích, kde je třeba s kolem pořádně manipulovat, odhodit si zadní kolo apod. určitě bude, ale na spoustě plynulejších trailů dolekopcom to myslim bude zanedbatelnej problém, přece jenom je ta váha navíc relativně vycentrovaná… A jakýkoli potíže s jízdou po rovině / do kopce kvůli vyšší váze zneguje ta přidaná energie z baterky, takže jestli to je kolo na enduro, sjezd nebo XC je vlastně jedno.

Zajímavý video ohledně váhy kola je tady: https://www.youtube.com/watch?…

Reagovat
maxwell007
maxwell007

30.5.16 14:17

makám celej rok, abych tu horu pokořil…to je výzva…a pak přijede nějakej hajzl na elktrokole a představte si, že si tam vyjede taky … a ničí při tom určitě přírodu…a nenadřel se jako já......a může si tam klíďo vyjet…určitě je zdravej a koupí si elektro kolo...... a nemá k přírodě vztah, když jezdí na elekro kole.....hnus je to…hlavně si to teď koupí každej a všechny nás vytlačí z našich cyklostezek a singltrajlů a vůbec…

Reagovat
gazman
gazman

30.5.16 14:12

Jé, ahoj Janouchu, fajn ze si me psani uzivas. Rad delam lidem radost.

Reagovat
Janouch
Janouch

30.5.16 13:49

to: gazman no hlavne ze mas vztah k prirode ty ! Tvoje ekologicky jizdy na lyzich, mimo sjezdovky jsou pro prirodu opravdovým prinosem .. ty tvoje kydy jsou fakt lahudka …

Reagovat
gazman
gazman

30.5.16 13:47

Pedro: Já bych s takovým hobem jezdit nechtěl hlavně pokud by to mělo být 21 kilové enduro:-DD a i si myslím, že to velká užívačka z kopce nebude. Třeba někdy zkusíš i nějaký lehký DH bike a pochopíš, proč se po té váze jde, ono je to prostě lepší no.

Nikovlas: Do hor by měli jen ti co to opravdu chtějí a třeba na tom i nějaký čas pracují a neodradí je to, že to nejde hned, protože to opravdu chtějí;-) Prostě se tou nepřístupností oddělí zrno od plev:-D Uvedu ti příklad abys pochopil. Ten příklad jsou obtloustlí zmrdi na kroskách, kteří jezdí po kopcích a serou všechny kromě sebe a to né jen hlukem samozřejmě. Tak ti, kdyby se na ty kopce měli dostat vlastní silou, tak tam nejsou a když tam pak teda jsou, tak se chovají jako by byli kdekoli jinde, třeba u sebe na dvorku a to není pro hory dobré, kapišto? Neříkám že všichni a neříkám že takoví budou všichni i na těch kolech s elektromotorem, ale jakési procento jich bude a to si myslím že není dobře. Ten tvůj blábol o výkonnosti x vztahu k přírodě je jen blábol.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

30.5.16 09:41

Gazman: Podle mě seš jenom zhejčkanej těma svejma gramařinama:) 20 kg na sjezďáka byla pár let zpátky úplně standardní váha, muj má 18 a že by to bylo na hovno fakt pocit nemám a to sem vychrtlej, takovej velkej chlap, jako seš ty, s tim přece nemůže mít problém.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

30.5.16 08:50

Gazman: Že bude v horách víc lidí? Takže do hor smějí jen ti, co mají dobrou fyzičku?

„tim se tam taky nasere vic blbu kteri k prirode nemaji vztah“

Tak ještě blbů, co k přírodě nemají vztah? Jakože vztah k přírodě se dá měřit cyklistickou výkonností? Vypadá to, že k přírodě má vztah mnohonásobně víc chlapů než ženskejch…

V tom případě bych rád v Jizerkách v zimě zrušil veškeré nástupy na magistrálu kromě Bedřichova, Maliníku a Hrabětic. Ať se na Jizerce a u Protrženky potkávám jen s těmi, „co k horám mají vztah“.

Reagovat
gazman
gazman

30.5.16 05:31

Pedro: ja nevim co je to za kola, jaky segment, jestli am en nebo co je to, ale uz tu padlo i dh . Proste dvaceti nebo vice kilove kolo na technicke jezdeni si jako prijemnost neumim predstavit.

Pan fazole: to je to z ceho mam obavy, ze se do mist, ktere sis musel vydrit dostane kde kdo bez prace, pak to taky tak vypada. Jen si srovnej nejaky kopec, na kterem je chata nebo dokonce lanovka a ten kam nevede ani cesta.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

30.5.16 02:01

Gazman: Čemu podle tebe bude ta váha při jízdě z kopce vadit?

Reagovat
Pan.Fazole
Pan.Fazole

29.5.16 22:58

Ať se vám to líbí nebo ne, toto je budoucnost hobby cyklistiky. Byl jsem před měsícem s pritelkou v saalbachu/le­ogangu (lanovky ani park ještě nepremavaly) a 80% lidí (rekreantů:) tam mělo e-biky.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

29.5.16 21:31

Ty a někoho fackovat? Ale prosím tě.

Reagovat
gazman
gazman

29.5.16 20:52

jim1f: Hm, konec konverzace, tohle nikam nevede.

Reagovat
jim1f
jim1f

29.5.16 20:46

jen tu odpovídám jak cheš

Reagovat
gazman
gazman

29.5.16 20:43

jim: Cítím ironii he?

Reagovat
jim1f
jim1f

29.5.16 20:31

gazman:nic se s tím pojezdit nedá.chodím vedle toho pěšky bo se ti to nelíbí

Reagovat
gazman
gazman

29.5.16 20:29

jim1f: Tak potom dávej pozor ať tě nefackují zas na revanš oni cestou dolů, páš s takovýn ingotem to moc o svezení z kopce asi není. Zajímalo by mě co se s tím dá pojezdit.

Reagovat
jim1f
jim1f

29.5.16 19:54

tenhle e-bike je parádní.Taky zvažuju i když nejsem invalida :) A až ho budu mít a v kopci budu míjet ty IDIOTY co hejtří tak je ještě budu fackovat a smát se jim:) Nenavidím lidi co odsuzují něco jen proto že se jim to nelíbí.Každý je jiný.Kdyby ne tak jezdíme všichni na jednom typu značce a barvě kola…

Reagovat
Luwa
Luwa

29.5.16 19:04

Černá nisa?

Reagovat
gazman
gazman

29.5.16 18:57

Me na tom vadi, ze bude v horach mnohem vic lidi az se to rozsiri opravdu hodne, coz se nepochybne stane. A vim ze cim lehci je cesta lidi do hor, tim se tam taky nasere vic blbu kteri k prirode nemaji vztah, protoze kdyz je cesta tezka, podnikne ji jen ten, ktery to opravdu chce a ma to rad. Ale kdyz je snadna zkusi ji kde kdo.

Reagovat
supmartin
supmartin

29.5.16 15:46

za závist bych dal i 5*, ale chybí mi popis, z fotek to nepoznám, takže 4*

strýc ( 59 ) si bude kupovat fulla a nechá ho předělat na elektrokolo. nejen že už není nejsilnější, ale chce aby i jeho dcery s ním jezdívaly. jsou totiž tak trochu líné, nechají se na Lopeník vyvézt autem a pak to jenom sjedou :D

má 29" Treka z top řady, ale chce zkusit 27,5. prej už z toho není tak nadšený a taky že ty devětadvacítky nejsou tak obratné – sám můžu potvrdit.

Reagovat
lazza
lazza

28.5.16 23:52

Proč je podmíněnej nákup elektrokola tím, že sem nemocnej, starej nebo handicapovanej? Jsou snad handikopaný všichni bajkeři, co si vozí prdel v Leogangu/Sa­albachu lanovkou na kopec a nedrtí ho vlastníma silama?

Reagovat
Pedro404
Pedro404

28.5.16 22:43

George1977: Ten už je:)

Reagovat
roman II

28.5.16 22:09

Chtěl bych si to vyzkoušet

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

28.5.16 19:23

buba CZ: Naopak je sranda sledovat bekot oveček.

Reagovat
George1977
George1977

28.5.16 16:39

Provozovatele lanovek nebudou časem mit co žrát. Hned jak udělají dh-e-bike. :-)

Reagovat
buba CZ
buba CZ

27.5.16 23:31

Já jsem něco podobného zkoušel a musím říci,že docela dobrý.Možná někoho zklamu,ale u tohodle typu se musí šlapat a dá se navolit jak intenzivně to má nebo nemá pomáhat. Pro někoho slabšího co chce držet krok s těmi lepšími je to ideál.

Můj kamarád,velikej fanda a bývalej závodník jezdí po všech možných kopcích a jeho manželka nechce sedět doma sama tak koupili E-bika a tráví volný čas spolu aniž by někdo někoho omezoval.

Tohle kolo je naprosto v pořádku,což se nedá říci o některých zde diskutujících.

Reagovat
gazman
gazman

27.5.16 21:38

MERDE!

Reagovat
Bukowski
Bukowski

27.5.16 18:13

Ty vole tady je více hejtu než v diskuzích o migrantech…

Reagovat
almaz1
almaz1

27.5.16 18:03

Je to Kladska?

Reagovat
Pac029
Pac029

27.5.16 16:26

Nojo no, nekdo potrebuje lanovku, nekdo e-bike. Za mne e-bike fajn, ten nehyzdi hory celej rok.

Reagovat
gargamel
gargamel

27.5.16 16:07

Tady to jede, hejtrum praskaj cévky :)))

Reagovat
Auditor
Auditor

27.5.16 15:52

Hm až budu starší a zdraví nebude sloužit…

Ale proč ne i jako mladý? Ať si každý jezdím na tom na čem chce… Se mi to kolo líbí.

A ano, doplň popis!

Reagovat
LRRTM1
LRRTM1

27.5.16 15:49

Ty pedály bych přehodnotil :-)

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

27.5.16 15:04

Tak urcite to ma budoucnost. Nicmene me osobne se teda ty e-biky od Haibikke nelibi. A skoda toho odflaknuteho popisu no.

Osobne si myslim, ze tohle bude zatim diky vyssi vaze pomalejsi v technictejsich pasazich. To ale vetsinu bezne populace moc nezajima.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 15:01

takže už i komunisti…

Reagovat
JSt
JSt

27.5.16 14:57

trepifajxl: je pravda, ze decentne zakomponovany do bezneho ramu ten motorek tolik nepobouri. i tak dokazal vyvolat pozdvizeni v daleko sirsich kruzich nez je bajkforum. ;-)

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 14:33

Trep: Ale tohle je cyklistika – se s tim smiř.

Reagovat
Trepifajxl

27.5.16 14:19

Nikovlas: ale já píšu až o reakci, dle které jsou ti, kterým je tohle proti srsti, ovce

Maxwell: a víš, že mě to nepřekvapuje?

ať si každý jezdí na čem chce, ale pokud se na cyklistickém webu vyskytnou nesouhlasné názory, není se čemu divit a není nutné takové jedince nazývat ovcemi a podobná mínění „komouškými náladami“, ne? bože, lidi, pojďme od toho

Reagovat
motacek
motacek

27.5.16 14:16

Osobně si myslím, že v tomhle je budoucnost. Když budu moct jet na kole bez námahy do práce 20km tam a pak i zpět aniž bych se zapotil, tak proč ne. Lepší než jezdit autem a ucpávat město.

Teď tady každý nadává a za 10 let to bude úplně normální, tak je to ale s pokrokem v každém odvětví.

Nicméně popis stojí za hovno.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 14:07

Trepifajxl- já ten tvůj příspěvek nepochopil…

Reagovat
bohemian
bohemian

27.5.16 14:06

Nemám nic proti a rád si něco podobnýho vyzkouším až bude příležitost a až pak si troufnu hodnotit. Vařit z vody není můj styl jako u některých případů. Ideálně něco jako turbo levo od spšlu, to by byl teprve hejt :D

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 14:02

Trep: Až na to, že to není mopedový hybrid, ale kolo s pomocným motorem… Fakt nechápu, v čem tu všichni vidí problém – že si někdo pomůže do kopce motorkem?

Reagovat
Trepifajxl

27.5.16 13:56

…aha, takže jedinec, který na webu o CYKLISTICE preferuje ježdění na kole na místo poposouvání se na jakémsi mopedovém hybridu, stává se ovcí a cyklisté obecně pak stádem… Nikovlas, maxwell, gratuluji, opravdu důkladná, třeskutá logika!

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:54

tak jak to hoši pokračuje? koukám, že se přiostřuje…máme už hotovou hranici? kdy se bude zapalovat?

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 13:45

Takovejch zbytečnejch urážek na adresu majitele kola, ale až představa Drobečkovy maminky vás vyprovokovala k reakci?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:44

Spis tvé rádoby urazeni. Ale diky pobavils. Zaloz si tu jeste treti ucet.

Reagovat
scret
scret

27.5.16 13:43

takovy souboje a pritom takova blbost…ty e.biky:))

Reagovat
alo

27.5.16 13:42

dejte už s tím pokoj..

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 13:41

To ti řekla? Asi jsi to neměl tak odfláknout…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:40

LOL. Hodně slabé :D

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 13:38

Smazáno adminem - vulgarity

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:32

Takže neodpovis. Ovečka no.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:30

nejsem si zcela jist, jestli chápeš význam slova vulgarismus…ale to neva, pokračuj

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:27

Můžeš to zkusit. S vulgarismy jsi začal ty.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:24

nerad bych odpovídal na něco, co očividně nejsi schopen pobrat…přidej ještě nějaký ten vulgarismus, ať se něco naučíme…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:19

Nikovlas: Možná tě budu šokovat ale tvůj názor je mi u ****** a tebe jsem se neptal.

maxwell007: Takže odpovědět neumíš.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 13:17

Možná tě to bude šokovat, ale někdo dokáže používat fórum i bez toho, aby se ke všemu vyjadřoval. Zkus se nad tím zamyslet.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:16

jednou bych chtěl mít přehled jako ty…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:14

No evidentně potřebu diskutovat o kolech nemáš, svůj stroj si sem taky nedal. Takže jsou dvě možnosti buď jsi prodejce nebo idiot. Nechám tě i vybrat, můžeš klidně obě dvě možnosti.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:12

co myslíš ?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:11

Tak prosím z jakého důvodu jsi se tedy zde zaregistroval to by mne vážně zajímalo.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 13:10

Drobeczech: Jasně – maxwell se tu zaregistroval, aby mohl po pěti měsících napsat, že je každého věc, na čem jezdí. Typickej troll.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 13:04

já jen čekám, jaká další konspirační teorie tě na mou osobu napadne… nejdříve to vypadalo, že víš úplně všechno a teď si nejsem teda úplně jistej… dále pořád čekám, kdo mi vysvětlí to zlo, které se tu spáchalo…

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 13:00

Takže rádoby troll. Hezké.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 12:58

zatim slabota, co tam máš dál?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.5.16 12:53

Maxwell : to jsi se tady regnul aby jsi mu pochválil stroj a ostatním napsal že jsou ovce? Asi dobrej oddíl.

Reagovat
Lenka.05
Lenka.05

27.5.16 12:52

No tyjo, zajímavá diskuze, já si k tomu snad udělám kafe :) Docela by mně zajímal důvod té až nenávisti k e-bikům.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

27.5.16 12:49

iron.hide: Maxwell naletěl na novej trend, jenom protože napsal, že je každýho věc, co si koupí? Dobře ty:D

Reagovat
iron.hide
iron.hide

27.5.16 12:39

maxwell – so stadom si mozes vies co. Par ludi sa tu vyslovi proti mopedom v lese a ty ich hned nazyvas stado? Ja teda naopak nazyvam ovcou teba, pretoze len ovca naleti na kazdy novy trend, a to uz je jedno ci je ten trend dobry alebo zly.

Reagovat
iron.hide
iron.hide

27.5.16 12:37

pepek – jj, je to tak, Haibike ako prvy pochopil, ze ludia su lenivi a tak zacal vyrabat takmer vylucne uz len ebajky. Je to hnus, je to ako mor. Haibike – gaybike.

Reagovat
maxwell007
maxwell007

27.5.16 12:34

tak kdo ze stáda se ještě přidá?

Reagovat
Dazz
Dazz

27.5.16 12:33

Tramvaje nebrat !!!

Leda by se na nich jezdilo bez baterek ;-)

Reagovat
zikky
zikky

27.5.16 12:05

Nikovlas: Nechci hejtovat, ale lyže jsou koncipovaný na sjezd dolů. Když chci jezdit nahorů dolů, pořídim skialpy nebo běžky. Lyže jsou spíš něco jako DH stroje ne? To je jen taková myšlenka :-) Nemám nic proti elektrokolům, ať si každý jezdí co chce, když ho to baví.

Reagovat
Nikovlas
Nikovlas

27.5.16 11:52

Je mi jasný, že všichni autoři těch opovržlivých komentářů už nikdy v životě nenastoupěj s lyžema na vlek nebo do lanovky. Leda by měli nějakej vážnej fyzickej hendikep, případně až po odchodu do důchodu.

Reagovat
pepek
pepek

27.5.16 11:51

Taky nechápu zy hejty. Tady Haibike konečně jako jeden z prvních pochopilo, co je hlavní nedostatek bajku-slabý pohon. A ne 1×11, nebo Sh-Sram, nebo 26×29×27,5.

Reagovat
Pedro404
Pedro404

27.5.16 11:35

Sakra tady je to samej purista:D

Reagovat

Další galerie z kategorie

Zucco 4
kycerjaska 7
PDean 23
Ray Tarkin 9
p0spec 13
filipes 18