Riva test

Přidat foto

jediné DH ,co jsem zkoušel zde a super

jediné s Alu rámem a nebylo špatný

Felt - jediné 150 mm co jsem zkoušel

LT Plus - tomu jsem stále na chut moc nepřišel

na mě moc hamatný a těžkopádný - v jednom časopise ale vyhrál v kategorii poměr cena/výkon

z mnou testovaných (ještě bez fotek Ibis Mojo HD3 /dobrý/ ,Mondraker Dune /nezaujal/ ,GT Sanktion /nevyhovuje mi/ , Jeffsy /29/ , tak asi (když ještě jediné DH mezi enduro koly vynechám -bylo ale super) nakonec obě černá kola nejlepší

(vloženo 2.5.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
TJK
TJK

5.5.16 08:13

co ta 601 mk3?

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

4.5.16 16:34

DKNY: jojo, zajimalo me, jak by si mezi testovanymi koly vedl Nomad.

Rudyshy: Nevim jestli jsou Bronson a Reign uplne stejne kategorie a jestli by misto Bronsona nemel byt spise ten Nomad. Treba proti te Capre celkem urcite.

Reagovat
Rudyshy
Rudyshy

4.5.16 12:15

Dik, to ja ti mozem povedat ze bronson za 1* a ako som uz pisal v inom vlakne stejne skvely prejav mal aj regin2. A keby asi boli stejne cenovo osadene tak ho snad ten reign i zvalcuje. Skoda ze z toho co si ty skusal som ja neskusal nic .. Snad sa niekedy podari capra (ma na nu zalusk kamos)

a este raz dik za info

Reagovat
dkny
dkny

3.5.16 09:08

jinak jestli otázka byla kdyby tam byl…Nomad -tak jak by to u mě pocitově dopadlo – myslím ,že jsem spokojený, že bych neměnil.

Mezi těmi top je asi malý rozdíl. Capra je prostě podle mě 1.v poměr cena/výkon ..-)) mezi top koly . I když jsem na tu značku moc nebyl.Mě je ale proti srsti ten systém přímého prodeje.Což ,ale pro druhé bude zas výhoda .

Navíc u Nomada ten rozdíl v délce rozvoru oproti Mojo Hd ,kterého jsem se trošku bál ,že mi nebude vyhovovat ,když jsem ho ve švýcarsku testoval ,tak nakonec to překvapivě smazal 4mm představec od Eastonu a asi i řídítka Heaven jsou malinko jiná ,takže nakonec vše super .

Reagovat
dkny
dkny

3.5.16 08:37

myslel jsem ,co to vlastní Holandani ,že tam konečně budou , škoda ,vyzkoušel bych bronsona pořádně konečně. Jel jsem na něm zatím jen kousek. Stovky firem tam a S.C. ne. No co už.

Holt ,to není takový špičkový testování jak v Jedovnici ,kde ho měli!..-))) -akorát ho bez kartičky Vela nechtěli za boha půjčit. Komické a kontrastní k tomu bylo ,že ti cpali vizitku prodejny aniž bys ji chtěl -a že jsou firma co udělá max pro zákazníka…-))). Hmm..-)) zvláštní pojetí max vstřícnosti a ochoty…

Reagovat
dkny
dkny

3.5.16 08:29

no takový obyčejný kola (santa cruz) v Rivě neměli..-)))

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

3.5.16 01:22

A kde by se mezi nimi umistil Nomad?

Reagovat
dkny
dkny

2.5.16 20:13

asi : (1.Phoenix ale DH) , takže v enduro 1. Capra , 2. 601 (možná 27–26 ještě sám využiju u HD -)) a škoda že Formula nemá normální osku..taky mě neurazila) , 3.Mojo HD3 (krátké a hravé mi vyhovuje) , 4.Mach 6 , 5.Votec a pak už mě moc nezaujali – Genius LT plus , Mondraker Dune , Jeffsy (ale 29,allmtn) , GT Sanktion , Conway , Felt (allmtn)

Reagovat
dkny
dkny

2.5.16 18:39

Tues neměli ..jen Capru a Jeffsy..

Mach 6 dobrý , ale Capra byla asi nejlepší .

Reagovat
Rudyshy
Rudyshy

2.5.16 18:07

a co ta capra a mach? zaujimal by ma komplet rebricek :) Tues si netestovat?

Reagovat
kadett
kadett

2.5.16 17:58

Tyjo,dost zavidím…

Reagovat

Další galerie z kategorie

cyklista86 30
Salavic 6
easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21