Exkurze ŠKODA AUTO Mladá Boleslav

Přidat foto

Dne 3.12.2015 jsme se zúčastnili odborné exkurze do jmenovaného podniku v rámci studia VOŠ, neboť naše škola je „partner“ automobilky. Přes tuto výhodu jsme měli trochu delší časový rámec exkurze a navštívili jsme více hal. Přináším Vám fotky z muzea, které mě zaujaly a myslím si, že se budou líbit i Vám. Trocha historie pro srovnání na čem jezdíme v současnosti my a na čem naši dědové a pradědové.

(vloženo 27.12.15)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Renda69
Renda69

28.12.15 14:19

Na podzim jsem byl v muzeu v Přerov nad Labem. Kromě motocyklů tam mají i velocipedy a mnohdy pěkné i 100 leté. Paní je ochotná a povypráví, spíš tedy o těch moto. Mají tam i diesel – motorku.

Muzeum moto-velo

Reagovat
Carloss
Carloss

28.12.15 13:46

Tenhle plášť mám na dojížděcím kole, má to výhodu že je tak tvrdej, že se na něm dá jet uplne v pododě i s píchlou duší :)

Reagovat
Fran7
Fran7

27.12.15 18:38

S tím dědové a pradědové prrr. nejsem ještě tak starý a přitom na podobném kole jsem se učil opravovat kolo, to moje tehdy bylo od strejdy z kůlny, celé rezavé, moje Sobi20 už mi bylo malé, tak jsem se jal to kolo zprovoznit. A moc dobře si ještě vzpomínám na jeden patent a to napínák řetezu (či jak to říct), ale na třetí fotce za držákem připevněným o náboj, vystupují takové dva trny a na tom byl ten napínák, kterým se lehce dotažené kolo štelovalo tak aby byl řetaz správně napnut a kolo bylo v ose s předním. Že by kolo v museu nebylo kompletní?

Reagovat

Další galerie z kategorie

k3nyL 7
MichalOld 7
Pavel.81 16
MichaelSimek 5
Fabulator 21
alireb 14