Festka - Black Label

Přidat foto

(vloženo 26.12.15)

MoryBrno MoryBrno
Ohodnoť bajk: (3.9  / 29 hlasujících)
Značka State bicycle
Model Black Label
Modelový rok 2015
Rám 6061 Alluminium State Bicycle
Vidlice Essor, celokarbonová
Hlavové složení NECO H148M 1 1/8
Kliky SRAM S100
Středové složení TRUATIVE Power spline 68x113 mm
Řetěz KMC Z510 H
Náboj přední State bicycle
Náboj zadní State bicycle
Ráfek přední State bicycle
Ráfek zadní State bicycle
Pedály Shimano SPD
Řídítka Fuji
Představec State 3D - forged alloy, 31,8mm

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
tromboonen
tromboonen

31.12.15 14:00

K tomu se snad dá říct jen škoda, že Pavka bydlí tak daleko od Brna.. kdybyste na něj a jeho Fobii při tom svým závodu náhodou narazili ve skupince na kruháči v protisměru, byla by šance, že se něco srovná v hlavě pár mladejm demokratům co si demokracii pletou s nezodpovědností i jednomu staršímu totalitáři, co mu babička nakukala, že komouši jsou nejlepší… za mě jse všichni asi tak stejně pitomí.. vy z toho možná vyrostete, jestli se dožijete..

Reagovat
tigermoth
tigermoth

27.12.15 17:52

Kolo moc hezké, jako singl s brzdama bych bral pro radost hned, ale jako řidič a biker kterému záleží na pověsti cyklistů bych jenom opakoval to, co tu psali jiní. Asi tak.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.12.15 13:05

Jezdíte na červenou a omezíte x aut, která musí kvůli vám brzdit a tím tvrdíte, že přemýšlíte dopředu? Chodci vchází na přechod a vy jim tam hodíte myš jak prase. To je opravdu na klobouček. Hlavně, že ostatní se chovají jako hovada, tak proč ne vy.

Postnete tady video a čekáte, jak vás za váš závod každý poplácá po ramenou, ale to se bohužel nestane. Nikomu nic zlého nepřeji, jezděte si jak chcete, ale pak tady nebrečte až vás bude o jednoho méně. Protože až se některý z vás potká z hovadem v autě, tak už bude pozdě…

Reagovat
Sp6rk0
Sp6rk0

27.12.15 12:26

Moc to řešíte, daleko větší blbosti než toto lidi dělali a dělat budou.

Reagovat
Jenda
Jenda

27.12.15 11:41

Čuli, proč bych lezl na nějaký autofórum a pod. Já nemám potřebu lidem na potkání říkat že se někdy chovaj jak kokoti. Pokud mi ale tohle někdo cpe pod nos na cyklistický fórum, tak mu napíšu co si o tom jak se prezentuje myslím. A věř že s prasením ze strany řidičů se setkávám poměrně často, i tak se snažím vůči nim chovat vstřícně. Ono je to dost o tom, že 80–90 % lidí se chová na silnici úplně normálně, vstřícně a pohodově, bohužel si zapamatuješ jen ty kokoty. A to platí i o cyklistech. Přeber si to jak chceš.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.12.15 11:29

Mory, mě spíš přijde, že honit ego sis tu přišel ty, ale poněkud jsi narazil ;-)

Čuli: To je pořád dokola, přestaň svoje chyby bránit tím, že ostatní je dělají taky. Za loňský rok mám na silnicích odtrénováno 10 000 km, a v podstatě úplně bez problému, ono ta tolerance není jednosměrka. Nemůžeš jezdit jak idiot a od ostatních čekat, že se ti budou přizpůsobovat. Nevím jestli jste někdy seděli i za volantem, ale potkat už jen chatrného dědečka na skládačce je někdy krizové, natož takového troubu, co považuje vozovku za svou. Ještě lepší je to na chodníku, to je zralé na klacek do špic.

Reagovat
Čuli
Čuli

27.12.15 10:50

Já nic nesnižuju, jen jdi na ytb nebo auto/moto fora hejtovat i ty ostaní hovada v provozu kdyz se potrebujes ventilovat na par festkarich. Tak až se potkáme můžeš mi dát přesdržku tedy, ale v tu chvíli nebudeš o moc menší hovado. A lidi jsou největší hovada ti sami vbehavaj do silnice pod kola aniž by se rozhlidli když neslyší motor, na kole i za normální vyjížďky musím myslet za všechny a když jezdis často už vis jak se lidi chovaj a nebezpečným situacím se automaticky vyhnes. Nejel si to s nama, jen vidíš fotku a video a hned chytrolin lvl. 100.

Reagovat
Jenda
Jenda

27.12.15 09:58

Čuli, to že ukazuješ na chyby a prasárny ostatních tvoje prasení nijak nesnižuje. Situaci na silnici nezlepšíš nadáváním na ostatní ale tím že se budeš sám chovat slušně. Po tom co jsem se podíval na pár vašich videí je v každém minimálně jeden až dva okamžiky kdy je to dle mého na přesdžku. A to jak jezdí nebo nejezdí ostatní s tím nemá co do činění. Pokud se závodní rychlostí řítíš po nástupišti šaliny během toho co tam akorát přijíždí, tak můžeš bejt klidně 109 koncentrovanej ale lidi s tebou nepočítaj (proč by taky měli) a hovado jseš ty a ne oni.

Jinak nerozporuju že festka v rukou toho kdo to umí může být dostatečně bezpečná, to co tvrdím je, že pořádání pseudozávodů ve stylu cityteror je kokotina nejvyššího kalibru. Protože tenhle styl jízdy prostě už z principu není bezpečnej ať jedeš na čemkoli. Když pojedeš bezpečně nemáš šanci vyhrát.

Reagovat
Čuli
Čuli

27.12.15 09:41

Nevím co je v provozu horší, hovado řidič co jezdí všude +30 než se muže nedává nikde blinkry chová se jak hovado nebo hipster na polorozpadlem vintáž kole s torpédem s par pivkama v krvi a jede si po chodníku a přechodu mezi lidima jakože nic nebo borec na festce bez při závodu kde je 1000% soustředěnej na provoz. Mám najety dost v autě i na kole a i jako chodec hodně nachozeny,ale nikdy jsem neměl problém s někým na festce bez. Rad bych obhájil to že festka v provozu je bezpečnější než některý ty rádoby zrenovovaný 50 let stary kola na kterým jezdí holky kluci bez helem, někdy i bez světel a hlavně vsude kde se jim chce a nekdy na tom nevipadaj uplne ze by to umeli moc ovladat. Mam nekolik zazitku kdy do me vrazil na svetlech borec na stare esce nebo starsi pan se mi na facku vyvalel pres kapotu protoze nestih na beranech prehmatnout na brzdy. Kazdej ma asi jiny zažitky a jezdi na necem jinym a je proto v opozici. =) vylil jsem si srdíčko a jdu rozšiřovat festkovej teror ven =)

Reagovat
buba CZ
buba CZ

27.12.15 09:03

Mory kola máš krásný,ale pod Jendu se podepisuju.

Reagovat
Jenda
Jenda

27.12.15 08:34

Mory, tvé pojetí demokracie je velmi svérázný, jedna věc je kolo bez brzd, i já si myslím že není v provozu bezpečný, ale chápu že kdo umí, zastaví rychle. Kecy že zastaví rychleji než na kole s brzdou jsou fyzikální nesmysl, to neokecáš :-)

Nicméně váš slavnej závod kde to prasíte na červenou přes křižovatky protisměrem, zavíráte lidem dveře od auta a pod. to už je projev čistý arogance. Je to stejný jako když budu jezdit autem na červenou protože tam přece vidím a ostatním se vyhnu. Druhej problém je, že ty fatální chybu udělat nemusíš, můžeš ale svým chováním na silnici způsobit to, že tu fatální chybu udělá někdo jinej, komu vlítneš před auto, byť podle tebe bezpečně.

Možná že trochu změníš názor a pochopíš až budeš mít najeto taky pár desítek nebo stovek tisíc autem.

Reagovat
myreczech
myreczech

27.12.15 02:11

…krásný kolo…

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

27.12.15 00:38

Je mi celkem jedno co jsem z Vašeho pohledu, a jaksi… Nerozumím tomu co tu mluvíte o důsledku mého chování, když jsem nikomu neublížil. Vy mě ani neznáte, ale jsem hlupák a na to, abych Vám psal a měl potřebu se scházet se opravdu snižovat nebudu. Nemám čas ani náladu se zahazovat s někým kdo si honí ego na internetu a dělá rozumbradu a přitom to nikoho nezajímá krom další bandy rejpalů. A ano je mi 18. Myslete si a pište co chcete, je demokracie, ale třeba Vám někdy dojde, že Vaše chování, nebo spíše to co tu píšete se zcela vyhýbá tomu od čeho je bike forum. A pokud máte potřebu někomu sdělovat své mindráky, tak to pošeptejte manželce, ale nesdělujte to prosím ostatním lidem, kteří o to zjevně nemají zájem.

S pozdravem

Jiří Morong

Reagovat
orm
orm

27.12.15 00:13

MoryBrno: Promin, z meho pohledu jsi hloupy clovek, ani tvuj vek 18, pokud je pravdivy, to nemuze omluvit. Zkus se prosim te nekdy zamyslet nad dusledky tveho chovani, vim, ze je to v tomto veku tezke, napr. to ze nekoho muzes zabit nebo zmrzacit a ten clovek nebo jeho rodina te daji k soudu, kde prohrajes a budes do konce zivota platit odskodne. Jasne muzes se u soudu branit, ze jsi s kolem srostly , ze je to projev tve svoobdy, ze zabrdis smykem rychleji nez clovek s brzdama (To si opravdu myslis?), bla bla bla, ale myslim, ze ti to bude pramalo platne. Samozrejme ti preji, ne kvuli tobe, ty se klidne zabij, ale kvuli ostatnim, aby se nic takoveho nestalo. Treba pak dospejes do veku, kdy nad vecma budes vice premyslet a nebudes svym chovanim ohrozovat ostatni. Dale to tu netreba rozvadet. Klidne napis, jsem z Brna, nebranim se ti to povedet tvari tvar.

Jeste jednou, nemam nic obecne proti kolum bez brzd, klidne si jezdete v uzavrenem, soukromem, prostoru, ale do verejneho prostoru tato kola nepatri.

Reagovat
Lišák
Lišák

27.12.15 00:01

Nejsem ani znalec, ani profík, ani bojovník za dodržování předpisů. Jenom vaše alleycat kde to maj borci v paži mě prostě ser*u. I jako kolistu i jako autystu. Takže mimo alleycat MÍR.

Reagovat
Čuli
Čuli

26.12.15 23:46

=D samej znalec,profik a bojovník za dodržování předpisů. Radši bez brzd na alleycat kde to maj borci v paži než vožralej mezi vožralí na cyklostezku. A srovnávat festku bez s autem a brzdění motorem je dost mimo, jde vidět že dost lidí je tu mimo. Na festce jsem neměl žádnou bouračku,ale na klasice už mě Xkrát sundali ne moji vinou, na festce člověk kterej ví jak stím zacházet a jezdit je 1000krát bezpečnější než hipster na skladačce. Mír.

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 23:38

K těm brzdám, na festce zabrzdím mnohdy rychleji než na silničce a ješte k tomu u toho brždění se třeba zvládnu vyhnout překážce. Rozhodně rychleji reaguju na překážku, než když si vezu zadek na silničce. Stejně tak když jsem skákal na kole, tak bez brzdy jsem se s kolem zžil víc a víc jsem se ho naučil ovládat. A že tě někdo sundal, no… Každej kdo se rozhodne jezdit na kole bez brzd by si měl ujasnit jestli na to má, nebo jestli radši ponechá brzdu. Neříkám že to není risk, nebo že to není nebezpečný, ale pro mě je festka určitou formou svobody. Spojením těla s kolem, prostě jen já, kolo a moje schopnosti. Musíte spolíhat jen na sebe a ne na brzdy. Nevím co k tomu mám víc říct, každej máme na věc jinej názor a já Vám ho brát nehodlám. Mě baví festka, Vás něco jinýho. A k těm autum co by brzdili jen motorem, pokud by motor okamžitě zastavil pohyb kol, nebo je dokázal zpomalovat tak jak by bylo potřeba…

Reagovat
orm
orm

26.12.15 23:13

MoryBrno: Ja jsem si nazor udelal v Brne, kdy do me borec na kole bez brzd narazil, kdyz jsem jel na kole po hlavni a on me krizoval. Kolo bez brzd na silnici nema co delat, ohrozuje ostatni ucastniky silnicniho provozu. Zajimalo by me, zda bys jizdu bez brzd toleroval i u aut s tim, ze by se brzdilo jen motorem?

Reagovat
Lišák
Lišák

26.12.15 22:56

Takže je to zhruba tak, jak jsem myslel. Mám v kole kartičky ze závodů, jsem „V“! Je potřeba všechny zasvěcené upozorňovat na to, že jsem závodník!

K těm vašim závodům jen tolik, že vaše svoboda končí tam, kde začíná svoboda jiných.

Mimo vaše závody v provozu nemám k festkám výhrady. To jen abys neřekl, že jsem zaslepený festkobijec ;-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.12.15 21:49

Kolo pěkné, k tomu, co na tom umíte, mám respekt. Účastníkům alleycatu by možná otevřelo (zavřelo) oči setkání s účastníky Gumball 3000. Moralizovat nebudu. Evidentně to nemá cenu.

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 21:14

Jojo taky si říkám, blbec blbej, vandal vandalovitej.

Reagovat
Tongin

26.12.15 21:09

Snad uz mu nekdo brzy otevre dvere…jinyho k tomu neni co rict.

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 20:20

Jojo, fotka se ztratila, protože nemám zájem poslouchat kecy všech cykloznalců světa, kteří nechechápou smysl festek a alleycatů. Ale pokud tě to tak strašně trápí tady tu fotku máš. A až někoho napadne říct „tohel není cyklistika a Vy nejste cyklisti“ nebo něco podobnýho, na fotce je jeden z českých reprezentantů který mimochodem letos bral titul mčr atd. A jen pro upřesnění, tohle je fotka z alleycatu, ne z běžné projížďky. Pokud dojde na normální vyjížďku dodržujeme předpisy jako všichni ostatní, ale závod je závod. Mír

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

26.12.15 20:12

Orm: on tu kolega dal fotku, kde ukázal využití festky, ale po vlně kritiky se fotka nějak „ztratila“ :-))

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 20:11

Pro někoho to nemá žádný význam, ale někoho to naplňuje. Ty kartičky v zadním kole se pro nezasvědcené dostávají na závodech, a závodníci si je takto dávají do výpletů.

Reagovat
Lišák
Lišák

26.12.15 19:41

A bez těch poč*vin v zadním kole by to nebylo dostatečně „V“?

Kolo pěkný.

Reagovat
orm
orm

26.12.15 19:32

Pokud bych mel hodnotit jen designovou stranku, tak moc pekne. Mam rad tuto kombinaci barev.

Jinak za me takova kola nevidim rad. Furtoslap ma svuj smysl, ale kolo bez brzd, krome jezdeni na ovalu, vyznam nema zadny. Je to nebezpecne a nema to v provozu co delat.

Reagovat
Mark-H14
Mark-H14

26.12.15 17:22

krásný

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 16:10

No k čemu je dobrá jakákoliv festka. K ježdění :D Ale tak záleží na každým jak s ní naloží, někdo to má na styl a aby byl IN. Někdo na tom jezdí alleycaty, závody a prostě to používá jako každý jiný kolo, a nebo to má někdo prostě jako rekreační bajk na cestu do hospody. Já osobně na festce jezdím jak na výlety, tak závody, tak do hospody.

Reagovat
Bat_CB
Bat_CB

26.12.15 16:03

Parada, taky o necem od nich premyslim:)

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

26.12.15 14:22

K čemu je dobrá jakákoliv festka?:)

Reagovat
MoryBrno
MoryBrno

26.12.15 12:01

Prakticky k ničemu, proto mám už jen toho Durateca. Ale ve finále by byla ideálka mít 2. Jednu leštěnku a jednu normální pro každou srandu.

Reagovat
Vilém
Vilém

26.12.15 11:54

K cemu je to dobry, tri festky?

Reagovat

Další galerie z kategorie

Honzis 1
vasour1988 9
Lamex44 1
L31 5
hrota 7
JaMull 6