lanovky zdarma!!

Přidat foto

skoro jsem zapomněl na tuto supervěc z léta -moc přijemné…lanovky uplně zdarma ,…kdyby se ta výborná myšlenka rozmohla…to by bylo…-))),

(vloženo 7.10.15)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
dkny
dkny

7.10.15 11:24

Na druhou stranu dobre ze je to tak daleko, funguje to podle toho co vim uz par let, a nevim jestli bx to cesi nevzali utokem a nezneuzíi… Preci jen asi ocekavaji ze lidi neco utrati… Bud za ubytovani nebo restaurace a obchody. Znam z lyzovani strediska z jizni francie kde cesi na konci sezony ( kde uz moc jinych lyzaru nebylo )jedli rizky na " zahradkach" testauraci- a jejich majitele po case rezignovali- a uz je ani ze zidlicek a stolu nevyhazovali, i kdyz si nic nekoupili..-))

Reagovat
dkny
dkny

7.10.15 11:08

No ne mozna , ale urcite mam pravdu. My jsme tam nebyli ubytovani -ani v hotelu , natoz v kempu.

Reagovat
joska
joska

7.10.15 10:54

2dkny: hm, mozna mas pravdu. Nam v kempu pani dala nejakej papir na kterej byly lanovky, 2× bazen a par dalsich veci zadarmo. Ale pri „kupovani“ ticketu na lano mas pravdu, ze po nas asi pani u prepazky chtela vyplnit ten dotaznik a papir od ubytka ji nezajimal.

A mas pravdu ze je to velky a super. My tam loni ztuhli tyden a pul. Skoda ze je to celkem daleko

Reagovat
dkny
dkny

7.10.15 10:38

jo vlastně ,byl jeden malinký park v západním německu ,co tvrdil na netu -že aspon poprvé/první den/ ti to umožní zdarma si to prohlídnout-projet -ale v praxi to moc nevypadalo…ale možná jsem byl málo důrazný nebo špatně mluvil německy…

Reagovat
dkny
dkny

7.10.15 10:31

carloss – no domů si ji vzít můžeš ,ale nevím k čemu by ti byla ..-)) ,můžu ti jednu poslat zdarma …mám 2 …-))), je to fakt velký areál a za jeden den se to fakt dát vše nedalo… A tak jsme museli zůstat 2 dny ,zas když to bylo zdarma ,tak to těžký rozhodování nebylo…změnit původní plán..-))) .Navíc proti mapce ,co měli před 3 roky -co jsem jen viděl …to ted fakt zvětšili ,opravdu ted jeden z největších areálů na světě …i v bikování -v trailech… otázka jak jim dlouho ta idea vydrží …Počítám ,že je to jediný areál na světě ,který to umožnuje …v evropě mám sjeté skoro vše -takže tam vím ,že to tak je na 100 procent..

Reagovat
dkny
dkny

7.10.15 10:24

joska : no tignes -to je …bravo..-)), ale nevím kde jsi přišel na to že to je jen pro ubytované …???

Reagovat
dkny
dkny

7.10.15 10:23

trepifajxl : ne ne ,takových je samozřejmě plno , tohle je bez jakýchkoliv ojebávek…

věděl jsem to dopředu -načetl si…-ale i tak jsem tomu nevěřil až se to opravdu ráno v areálu potvrdilo…, jo vlastně něco musíš udělat ..-))) -vyplnit papír -malý dotazník a podepsat se …ale to musíš se podepsat i u klasických bikeparků ,kde chtějí podepsat ,že jezdíš na vlastní riziko -a ještě zaplatit..-))

jo a trasa byla opravdu drsnější…-)) vypadá to že už jsi dole ,ale ne ,a naopak celkem náročný usek pak začíná …na fotce to není vidět..a když zaváháš napoprvé -tak jsi v problemech ,nahoru to nejde a dolů váháš..-)) ,no skoro ferrata..-))

Reagovat
joska
joska

7.10.15 10:21

bych podle ceduli tipnul ze to bude Tignes. Pokud si dohledas info, tak zjistis ze letni provoz maj pro ubytovane zadamo. Ubytovany znamena i ubytovany v kempu za 9e.

Reagovat
Carloss
Carloss

7.10.15 09:58

kde se rozdávaj? taky bych si jednu domů vztal :)

Reagovat
Trepifajxl

7.10.15 09:57

hele, to vypadá spíš že tam dole vede ferrata, ne?

a jak lanovky zdarma? to musí být s nějakou oblastní turistickou kartou, kterou zaplatíš z ubytování, ne?

Reagovat

Další galerie z kategorie

cyklista86 30
Salavic 6
easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21