Zoufalost z inzerátů (=výběr zimáka)

11 nepřečtených
  • Potkan007

    Chápu, že mi vypsání se nepomůže, tak to berte spíš jako povzdech. Proč píšou lidi inzeráty, když pak odmítají komunikovat? To přece nemá logiku. Hledám zimáka, protože na těch 5 km ráno a 5 km odpoledne lesem do práce se časově nic jiného, než kolo, nevyplatí. Z MHD musím 1,5 km pěšky, autem je to ráno na čtvrt hodiny. Loni jsem jezdil na hlavním kole, ale je mi ho líto tahat do těch největších hnusů, takže jsem půlku zimy odjezdil MHD.

    Hledám něco rozumně levného, co nebudu muset tahat do kanclu (loni mi ukradli kolo, nové ve stojanu nenechám), limit 5 papouchů, když to bude jo zajímavé, tak 10. Už jsem našel tři kandidáty, ale situace je stále dokola ta samá. Najdu kolo, napíšu, odpověď žádná. Volám na číslo, to nezvedají, nebo věčně pokládají. Když napíšu inzerát, tak snad chci prodat, ne?

    0 0
    • jecnak  

      Obejdi v Praze par zbernych dvoru a ze dvou Favoritu v pohode vyrobis jednoho pojizdneho. Pripadne kolo z Decathlonu.

      Situace na bazarech je pozoruhodna cenove. Ceny casto vyssi nez za nove dily. Kola v mega sleva a akcich o dost drazsi nez na webshopu v Nemecku nebo i v CR.

      0 0
    • Val  

      Pan Arian Dezdani nemýlím-li se?

      Jinak letos jsem kupoval dve kola z bazaru a bez problemu, nejlepe nakupovat od aktivnich bikeforistu, neprekupniku a ignorovat inzeraty bez ceny a starsi nez mesic.

      0 0
      • oddie  

        Taky tak, několik nakoupených kol především pro děti, vše solidní nabídky, solidní jednání, ani jsme neptali po slevě, i když by třeba nějaká byla, přišlo mi to ve všech těch případech nepatřičné, když bylo vše OK.

        0 0
    • Smazaný účet  

      No pokud by se ti chtělo ject do prahy mám na prodej HARO ESCAPE 8.2 v 17" vzduchová vidlice kliky shimano deore nové novej řetěz kazeta hazka řidítka a další díly. Představuju si 7500. Kdyžtak email: mirek66001@seznam.cz

      0 0
    • Smazaný účet  

      V době karbonové, kdy máš kolo na 2–3 roky a zimy jsou čím dál mírnější, imho nemá smysl řešit zimáka. Aha taky problém v hokně.

      0 0
    • Mereck  

      Záleží na prodlevě. Když jsem v práci, taky ti neodpovím na mail ani nezvednu hovor. Nemůžu. Nicméně mail najdu a večer, nebo druhý den odepíšu. Přes víkend jezdím, to ti taky telefon nezvednu, ale v pondělí se ozvu. Jsme tu hobíkářskej cyklobazar, nikoli bikeshop, který se rve o zákazníky. Nemůžeš čekat odpověď obratem.

      Takže asi záleží. Pokud čekáš odpověď do 10 minut, měl bys u mě peška. Pokud čekáš už třetí den, je to zvláštní prodejce…

      0 0
      • oddie  

        A taky záleží na tom, jaká odpověď na ten inzerát vlastně přijde. Když něco inzeruju a přijde mi „Dám xy“, bez jakéhokoliv oslovení, podpisu, xy je o třetinu míň než cena v inzerátu, taky na to neodpovím a rovnou to smažu.

        0 0
        • milan.v  

          Přesně tak, drzost některých lidí je neskutečná a je to čím dál tím častější… A mám podezření i na pár zdejších kusů…

          0 0
          • Mereck  

            Tak tak. Osobně se mi to ještě nestalo, ale odpověď bez oslovení a náznaku vychování bych taky poslal direkt do koše.

            0 0
          • Mereck  

            Tak tak. Osobně se mi to ještě nestalo, ale odpověď bez oslovení a náznaku vychování bych taky poslal direkt do koše.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.