• alim

    zdravím.Mám trailové kolo (120mm) a pláště Kenda Nevegal 2,1.Jezdím terén i pevný podklad.Nějaké diskuze jsem četl a mám několik dotazů.Jsou tyto Kendy fakt tak pomálý?Na silnici asi jo, ale v terénu dobře drží.Hodně lidí doporučuje Schwalbe NN předek a RR zadek.Opravdu je to rychlejší?A co nechat na předku Kendy a dát jen jinej zadek?(Bavím se o šíři 2,25).A co Rocket Ron předek i zadek?A poslední otázka:je lepší na zadek Rocket Ron,Racing Ralph nebo Mountain King?Děkuji za odpovědi.

    0 0
    • Smazaný účet  

      NN jsou fajnový, ale na trail asi moc papír. Šoupnul bych kingy na obojí – verzi protection.

      0 0
    • marapara  

      Rona bych dal max. na předek. Vzadu se poměrně rychle sjede. Jinak s Ronem pozor na defekty, i když vepředu by to mohlo být v pohodě. Možná bych zvážil kombinaci Ron 2.25" dopředu a dozadu Karmu 2.0" kevlar. Myslím, že to bude hodně rychlá kombinace plášťů, ještě rychlejší, než NN a RR. Otázka je, kde se s tím bude jezdit. Ron a Karma nebude ideální kombinace do bláta.

      0 0
    • Carloss  

      čau, nechci zakládat nový vlákno, tak to hodím sem:

      mám otázku, jestli je vhodné dávat pláště Continental King 2.4 na ráfky 19mm (konkrétně Remerx FASTDISC 559×19). nebudou se moc žvejkat?

      A ještě jestli je možné použít jako bezdušáky i pláště s drátovou patkou, nebo jen s kevlarem?

      0 0
    • calibos  

      no ja mam schwable rocket ron 2.0 fold a abych rekl pravdu , tak na neho docela nadavam. Kazdou 3-ti vyjizdku pichnu, takze vic lepim, jak jezdim. V zatackach se citim nejiste a rychle se mi sjizdi zadek.

      Jediny plus je asi hmotnost a rychlost…

      Uz se poohlizim po nejakym jinym, bo na zadku uz je vzorku dost malo. Mate nejaky tipy, co misto neho ??

      Neco lehkeho a rychleho…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.