• delfyn

    chtěl bych si koupit přilbu Catlike Kompact, máte s ní někdo zkušenosti? Doteď jsem jezdil jen Gira, naposled model Animas, chtěl bych lehčí přilbu a aby min. stejně větrala. Ten Kompakt má úplně jinej tvar děr tak právě nevím. Hlavně teda je pohodlná a dobře větrá?

    Anketa: mám jí koupit

    ano
    2x
    67%
    ne
    1x
    33%
    0 0
    • Pedro RB  

      Mám ji od podzima (výběhový model 05–06), takže větrání za horka nemůžu posoudit, ale před tím jsem měl taky Giro Animas a připadá mi, že v tomhle směru nebude Kompakt horší. Naopak v pohodlí a hmotnosti je mnohem lepší!

      0 0
    • ondraschoffka  

      já ji vozím na silnici a i na bik už od tý doby, co je na trhu, takže asi od r.2003, a je naprosto skvělá, předtím jsem měl nějakou giro, už ani nevím model, a tohle je o pěknej kus dál (ta giro odešla po nehodě na silnici, a tohle byla, obzvlášť v tý době absolutní pecka, nikdo nedělal tak lehkou a pěknou helmu)… ale i tady platí zkoušet, zkoušet a zase zkoušet… :-) takže šťastnou ruku při výběru!

      0 0
    • pavelr  

      Od loňskýho srpna mám Kompact pro. Je skvěle odvětraná, lehoučká, skvěle vypadá, skvěle sedí. Je tak skvěle odvětraná, že když je pod deset stupňů, tak mi mrzne hlava. Vadí mi, že přilba nemá síťky proti hmyzu. Vzadu má debilní štelování, 2 zipy. U modelu Pro jsou navíc asi pro parádu na zipech barevný čudlajsy. Jeden z nich mi nedrží a vypadává. Řemínky vedoucí pod bradu se mi v přezkách neustále povolují, asi je budu muset sešít. Takže teď v zimě vozím starý dobrý křuplý Mango Take off. Za ty peníze až příliš nedostatků.

      0 0
      • delfyn  

        chválil jsi ty věci o který mi jde v první řadě, takže už se na ní těším

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.