• Venca991

    Dobrý den, chtěl by se zeptat zda by jste mi doporučili koupi tohoto kola: http://www.cyklonemcik.cz/…ony-29-acera

    Cena mi přijde dost nízká oproti jiným výrobcům a nato jakými kompoenty je kolo osazeno. Bojím se kvality rámu a také mi přijde divné, že kolo prodává jediný obchod v čr. Na googlu mi to také nic o kole nenašlo např. že by se mělo nějakého oficiálního výrobce. Moc se v komponentech nevyznám ale přijde mi divné že samotný rám stojí pouze 3 tisíce.

    0 0
    • maajkee  

      Rámu se určitě neboj.

      To, že to nikde nevidíš je tím, že značka Force žádná kola nevyrábí. Prodává jen cyklo příslušenství a díly. Force prodává jen rámy a na těch pak různí menší stavitelé kol staví kola. Tady na fóru jich je několik, většinou staví na zakázku. Cykloněmčík skupuje výrpodejové díly, třeba i pár let staré a kompletuje z nich hotová kola, která pak prodává.

      Rámu a jeho kvality se určitě neboj, sám jsem na Force rámech několik kol postavil a nikdy nebyl žádný problém. Rám to není nijak lehký, není potřeba se bát. Je to běžná čínská konfekce jako x dalších značek.

      0 0
    • johninho017  

      to, že o tomto kole google mlčí je tím, že němčík neprodává jen sériová kola, ale i skládaná kola na různých rámech. A toto je zrovna jedno z nich.

      0 0
      • Venca991  

        A ješte by se zeptal jaké kolo si vybrat vybírám obecně nakou 29 do 10 tis. a rozhoduje se mezi tímto: http://www.cyklonemcik.cz/…ony-29-acera

        a tímto: http://www.kola-online.cz/…k-2014/d7758.

        0 0
        • johninho017  

          ten spešl je 26. A co bazar? Ten by byl v této ceně asii vhodnějsí

          0 0
          • Venca991  

            J asi jo ,ale potřebuju kolo do týdne odjíždíme na kurz se školou a s mým starým nechci riskovat. Ten spešl jsem myslel ve 29.

            0 0
            • maajkee  

              No tak to je super, týden před akcí řešit nový kolo. S kolem se to chce trochu zžít, doladit posed, doladit a doseřídit komponenty. No uvidíš sám. Navíc za 10 tisíc bude 29 MTB těžká a líná hajtra, ale pokud je to jen na takový to turistický poježdění, tak je to vlastně skoro jedno. Klidně vem ten Force.

              0 0
    • Evilcleaner  

      vidlice je docela špatná, mělo by smysl ji vyměnit aspon za XCR. tenhle rám konkrétně jsem v ruce neměl, ale hádám že stejně jako u jeho bratříčků ve velikosti 26 a 27,5 (virtus, amelia, tron) za stejné peníze, bude dost měkká zadní stavba.

      jinak aby se na tom rámu dalo udělat slušně fungující kolo je nutno jej docela pečlivě a dlouho připravovat (freézování, čištění závitů), je to docela humpolácké, poplatné ceně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.