Zdravotní vyšetření-zkušenosti

19 nepřečtených
  • jack

    čau.jenom by mne zajímalo jestli někdo z vás byl na vyšetření při potížích se sedacími partiemi.já když dlouho sedím na sedle tak potom necítím ptáka,ale po noci je to na druhý den zase ok.jde mi o to jestli existuje nějaké spešl vyšetření na třeba močovou trubici na ty tepny v těch oblastech atd.už jsem vyzkoušel více sedel a je to pořád to samé i když spešl byl asi nejlepší.teď jsem viděl ty sedla selle smp,ale ta cena je hrozná tak potřebuji nějakou radu.jsem z ostravy tak pokud tady někdo zná kam tady na to vyšetření zajít tak pište.díky.

    0 0
    • petrbw  

      Není to Ostrava ale Frýdek.Za zkoušku to stojí.Nejdříve ale telefonem objednat.

      MUDr. Luděk Leder

      Urologická ambulance.

      Kontaktní údaje:

      Adresa:

      tř. T. G. Masaryka 600, 738 01 Frýdek-Místek-Frýdek

      Telefon:

      +420 558 631 082

      E-mail:

      urologie.leder@seznam.cz

      0 0
    • vlasof  

      imo: prostě si sežeň nějakýho doktora kterej bude ochotnej strčit ti ruku do řiti aby se vidělo jestli máš ok prostatu. (beze srandy) no a pak už je to polde mě jen záležitost sedla. (vždycky je snazší upravit sedlo než upravovat gonády a spol.)

      0 0
      • jack  

        ok s tím nemám problém,i když to asi žádná pohoda nebude.spíš jsem myslel jestli tady byl někdo na nějaké speciální prohlídce ohledně tepen v téhle oblasti atd.třeba jestli je nějakej specialista aby rovnou poradil typy sedel které by měli vyhovovyt.měl jsem gobi,flite-obojí hodně špatné taď mám toho spešla phenom a lepší,ale ne na 100%

        0 0
        • vlasof  

          chápu. já jen říkám že bych rozhodně začal u normálního doktora (tzn. třeba obvoďák)

          a to vyšetření prostaty asi fakt lahoda nebude;)

          0 0
          • >vodouch<1  

            Myslím si, že stav prostaty s nastíněným problémem nesouvisí. Prostata je žláza, která nemá s prokrvením „ptáka“ nic společného. Jako první navrhuju vyzkoušet lehounké sklonění sedla špičkou dolů.

            0 0
            • vlasof  

              nevyjádřil jsem se dost jasně- prostata je jediná věc která je v inkrimovaný oblasti a může nějak vážnějc onemocnět(potažmo působit různý problémy – např. i špatný prokrvení "ptáka“). proto bych radil jí ocheckovat jestli je v pohodě a zbytek bych řešil jako špatnej posez.

              samozřejmě je to ale jenom muj názor a jelikož nejsem žádnej odborník přes prostatu ani ptáka tak konejte se svejma prostatama a ptákama jak libo ;)

              0 0
              • treatt  

                Covece to bych ani asi nesouhlasil..jednou jsem videl vizualizaci toho, jak to vypada, kdyz plnou vahou dosednes na sedlo..docela nepekny pohled :-D

                0 0
          • DalajVladan  

            náhodou, od jedné známé, která provozuje různé takové služby jsem se dozvěděl, že nejvíc jsou chlapi v rauši z masáže prostaty :P

            0 0
    • Gorgov  

      zkusil bych selle smp

      0 0
      • jack  

        jo otěch sedlech jsem už taky slyšel a klidně se i dají sehnat.trochu problém je,že se nedají nikde vyzkoušet.kdyby to šlo tak o bych do toho šel.klidně bych si je půjčil na týden a zaplatil za to třeba litr,protože ta cena je dost vysoká a kdyby nesedělo tak to bych se fakt nasral.

        0 0
        • krokus  

          Dají se vyzkoušet! Např. v Bikeranchi na Palackého nám. v Praze. Budu teď zrovna jedno prodávat (SMP Evolution), nezvykl jsem si na něj. Kdybys měl zájem, napiš mi na mail. Nechal bych ti ho za rozumnou cenu a mohl by sis ho předtím samozřejmě vyzkoušet:-)

          0 0
          • jack  

            jo dík zy upozornění.pokud se mi podaří ho nějak otestovat tak možná o téo sedlo budu mít zájem.zatím díky za nabídku.

            0 0
        • krokus  

          Aha, ale koukám, že jsi z Ostravy…

          0 0
          • jack  

            jo asi bych ho přetím musel zkusit.jestli mi ho tady v ostravě někdo nechá otestovat a sedělo by mi tak se ozvu a pokud by byla slušná ceny tak bych ho koupil.zatím zdar.

            0 0
    • JakeF  

      Jak to tak vypadá, že ho člověk necejtí? Prostě jako kdyby nebyl? :-D Ne, vážně. Jak se to projevuje, jsou pak nějaký rozdíly ve funkci (teď nemyslim tu vylučovací :-D)? Mě z SLRka teda hlavně bolí místa, na kterejch se sedí, funkční obtíže možná lehký, to těžko soudit. Tak nevim, jestli si s výhledem na budoucnost právě nemám nadělit radši nový sedlo…

      0 0
      • jack  

        pocit je stejnej jak když si ve spánku přeležíš ruku,ale u mně to odeznívá dost dlouho.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.