• TPK

    Ahoj, s koupí jnového kola přibyl nový problém. Jako vlastník vozíku CROOZER 737 a k němu jednoho kusu potomka musím vyřešít uchycení „čepu“ na zadní stavbu. Originální úchyt (fotka nahoře vpravo) se dává na levou stranu pod rychloupínák. špatné na tomto řešení je to, že vlivem otřesů se čep otáčí kolem usy rychloupínáku a tím ho postupně povoluje a mění (i když minimálně) polohu zadního kola vůči zadní vidlici (špalkům). Tím pádem nelze použit v kombinaci s kotoučovkou. Na starém kole a na kole manželky jsem to vařeši navařením kousku pásoviny a přichycením k závitu, na který se chytá nosič. Ten závit ale na novém kole nemám. Poraďte co s tím? Napadá vás něco? Jen mi neraďte ať vozik tahá manželka nebo ať syna nechávám doma. I když by se mi to občes líbilo. Díky Tomáš. Jinak ta největší fotka a ta malá v pravo dole je moje nové kolo na kterém tenhle problém řeším. Tak se ukažte technici!

    0 0
    • KubaBajk  

      nemají ty rychloupínáky(na styčných plochách s rámem) drážkování?

      0 0
    • blue  

      SportArsenal dělá různý adaptéry na nosiče pro rámy bez úchytu… třeba by ti to nějak pomohlo, jen bys musel asi vymyslet jinak a předělat ten tvůj úchyt

      Art. 062 Prodloužené objímky pro rámy z hliníkových slitin www.sportarsenal.cz/…e_prisl.html

      0 0
    • KubaBajk  

      pokud mají upínáky na styčných plochách s rámem drážkování,tak bych zkusil udělat drážkování i na tom origoš držáku a kompletace by byla následovná(pohled zezadu) – levý upínák-drážky na pravé straně originál držák-drážky na obou stranách podložka-drážky na levé straně patka rámu levá,kolo,patka rámu pravá podložka-drážky na pravé straně upínák-drážky na levé straně.. sorry za až stupidní popis,já jen,aby bylo pochopeno,jak to myslím…možná je to blbost,ale mohlo by to fungovat,ne?Ty drážky by to měly udržet na místě..

      0 0
      • TPK  

        Na rychloupínáku drážkování je, ale aby se celý držák na vozík neprotočil tak drážkování nestačí. Musel bych rychloupínák hrozně stáhnout a i tak se to po čase pohne. Mám odzkoušeno ze starého kola. Pak jsem udělal ten návarek a byl klid. Tady to bohužel nejde. Dalo by se to chytit pod šruby třmenu kotoučovky? Nedělalo by to nějakou paseku?

        0 0
        • KubaBajk  

          taky mě to napadlo,ale momentálně mně nenapadá,jak to provést…a je fakt,že já bych se šroubům od brzdy pokoušel vyhnout,ty jsou pro brzdu a nic jiného tam nemá polde mě co dělat..i když kdo ví,třeba by to nedělalo žádnou paskudu..

          0 0
          • KubaBajk  

            ..ještě mě napadlo navařit kousek oceli na ten origoš držák,přičemž ten kousek oceli by rozměrově(jak šířka,tak hloubka)odpovídal otvoru v patce,ve kterém je osa náboje nasunuta.. Patka resp.otvor v ní by to prostě fixoval v té dané poloze.. ale muselo by se to navařit naprosto přesně,jinak by držák směřoval moc navrch nebo dolů a přivěšení vozíku by asi tím pádem nebylo možné..

            0 0
    • mar_tin1  

      skus toto: www.velofiala.cz/…zer_tipy.htm#… mohlo by to pomoct…

      0 0
    • Hejdik  

      Zneužívám tohoto vlákna k pomoci v nouzi:-)

      Prosím někoho kdo má doma Croozra,jestli by jste nebyli té dobroty a nepomohli mi.

      Koupil jsem tento vozík přes bazar a jelikož potřeboval jistá vylepšení a opravy na plachtě,tak jsem ji sejmul,včetně vnitřního zavěšení pro dítě ,vypral a teď se to tam snažím všechno dostat zpět.

      S plachtou jsem si poradil(i když to dalo teda SAKRA ZABRAT)

      a teď přišel na řadu ten závěs pr dítě.

      Blbec jsem si nezdokumentoval jak to tam bylo všechno namašlovaný a teď tak trochu tápu…

      Nemohl byste mi PROSÍM někdo to zavěšení třeba vyfotit a poslat fotky,či nějaké schéma,podle kterého bych pochopil způsob zavěšení těch popruhů?

      Nerad bych to nějak naku…vil:-)

      Díky moc

      0 0
      • MaPa  

        Pokud ti to pomůže našel jsem dvě fotky když jsem sedačku vyndaval kvůli vajíčku. Ale mám pocit že zpátky jsem to dal stejně jinak aby dítě víc „leželo“ a opěrka se víc prohla… Zkus se podívat do ostatních vláken – vyhledávání Croozer, bude tu určitě víc fotek z interiérů, řada uživatelů si vyráběla/upravovala vlastní polohovatelné opěrky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.