• Amoondre

    Nepredpokladam, ze by nekdo poznal v cem muze byt problem podle kratkeho popisu, ale preci to zkusim. Zadni 105 spatne radi jednim smerem – nahoru. Paky jsou taky 105. Vymenil jsem lanko, zkontroloval jestli bowden nedre, chod mi prijde v pohode. Vymenena byla i zadni 105ka. Problem je jenom pri razeni smerem nahoru pri zarazeni velke pily, prvni cvaknuti pakou se temer nic nestane, dalsi cvaknuti uz radi bez problemu. Pri male pile je to nekdy v poradku, nekdy ne. Planuju vymenit i bowdeny, ale jestli se nekdo setkal s necim podobnym tak budu rad za jakoukoliv radu. Taky je mozne, ze je chyba v pace (2 roky jezdeni, nejakych 20k km)

    0 0
    • Vilém  

      Vymenil bych posledni kus bowdenu pred saltrem.

      0 0
    • jecnak  

      Tohle mi delal prodreny oblouk bowdenu. Jestli, a kde presne to u tebe je tezko od klavesnice radit. Priste men dohromady lanko i bowden. Tech par usetrenych korun za to nestoji.

      0 0
    • Singlespeed  

      To budou bovdeny (oblouk u šaltru jak píše Vilém nebo všeobecné opotřebení) nebo pokud máš vnitřní vedení lanek, může to přidrhávat na vstupech a výstupech do rámu.

      0 0
    • Lada,s  

      Vyměnit i bovden, je to pár korun a hned bude jasno. Ono se totiž může zdát že na volno jde lanko lehce, ale při napnutí se může zadrhávat někde ve vydřeném oblouku.

      0 0
    • Amoondre  

      Tak bylo to bowdenem, beha to jako nove (doslova). Vymena stejne byla v planu, ale za zeptani nic nedam. Vsem diky.

      Jsem zvedavy kolik Jagwire SL za ty nekrestansky penize od Svorady vydrzi

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.