• tomek

    Co na to říkáte? www.tandem-bike.cz/…RIDE_big.jpg

    Anketa: Co zamýšlíte se svým sedlem?

    0 0
    • delfyn  

      mám sedlo WTB Silverado, v té obyč verzi s crmo lyžinama a je to zatím nejlepší sedlo co jsem jezdil, uvažuju že dám i devo na silničku

      0 0
    • peet  

      přidávám se … vozím WTB Rocket V a je to jednoznačně nejlepší sedlo co jsem kdy vozil. Určitě stojí za to WTB vyzkoušet

      0 0
      • delfyn  

        toho jsem taky měl ale silverado je lepší-pro mě:) lepší i než laser, díky pružnýmu skeletu chytá hodně nerovnosti, je na kole znát víc jak karbonová sedlovka(levnější např. v mým případě Pells cr2 vytaženej skoro na maximum 27,2mm) jaký musí být ve vrcholný verzi s titanem asi slast:)

        0 0
        • skokan77  

          Měl jsem vybrané a už koupené WTB Rocket ale na poslední chvíli jsem ho vyměnil za Silverado a teď nevím jestli jsem udělal dobře.Vím, že na každé sedlo si člověk musí zvyknout,ale na tom Silveradu mi začíná mrtvět hýždový sval a přechází to do hamstringu. Je stašně tvrdé.Tak nevím zatím najeto nějakých 100 km ,možná se rozjezdí.

          0 0
          • McBlacky  

            mě se tohle někdy stává na SLR TT, když se před jízdou dobře protáhnu tak problém nikdy není.

            0 0
        • o.1  

          Aky bol ten Laser na dlhsie jazdy?, trochu sa mi zda makke, ze ten softshell skelet sa asi za chvilu presedi,nie? Inac tvarovo by bolo OK. Asi si budem musiet vybrat medzi Laserom a Deva-ta je zas o dost tazsia(verzia HPs gelom).

          Prave vraciam devo, inac perfektne pruzne sedlo, na zavody a natiahnutejsi posed asi vyborne, ale na nezavodne MTB asi az prilis tvrde, prve 2 hodiny super, ale potom uz zacina odierat. Silverado je na mna moc uzke, Rocket V som skusal kamosove napriek malej sirke sa zdalo vyborne, ale na Slovensku maju len tie lacnejsie 350g verzie s vysivanim. 

          0 0
      • pitos  

        s tím souhlasím  v mém okolí rozhodně nejsem sám kdo Rocket V vozí a sedí mu.

        0 0
      • Dag  

        Rocket V mam tez a je to zatim nejlepsi kreslo co jsem vozil. A za ty prachy je pro mne bezkonkurencni.

        0 0
      • cabbage  

        další zastánce Rocket v – mam ho na obou kolech.

        0 0
        • Jakubek  

          OK, vsichni chvalite WTB rocket V, takze o nem taky uvazuju. ale für sicher se este zeptam. Mam ted WTB Devo a moc mi teda nesedi. po tydennim jezdeni ve svycarsku se mi dupa loupala jak kdybych si ji pripalil na slunku. A po tydennim odpocinku sem po 5km zase trpel. Myslel jsem si, ze to trochu vyresim gatema s tlustsi vlozkou (nake senzory za 2) ale nic :( … takze se ptam jesi nevite, zda je Rocket oproti Devu o dost mekci a tak nak pohodlnejsi.

          0 0
    • Včelda  

      Mám Rocket V s Ti lyžinami a zatím nejlepší sedlo co jsem měl. Sedne mi jako p… na hrnec Po čtyřech sezónach nemá ani sloupnutá loga, to k odolnosti.

      0 0
    • Vegan  

      netusite nekdo kde pokud vubec maji test ride sadu sedel v OL ?

      0 0
      • Vegan  

        tak si opet sam odpovim :) takze v OL maji testovaci sadu v Merida Store v lafajetce pod dolnakem :) ale rocket V a silverado maji zrovna pryc :) u me :D

        0 0
    • tomaschek  

      wtb je super, mám titanové Deva. Maximálně pohodlné a velmi lehké, takže vyšší ceny nelituju. Deva má oproti Devo více gelu, někdo ji prezentuje jako dámské sedlo, ale vizuálně mezi nimi není rozdíl.

      Pokud jde o pohodlí, předchozí fizik nisene byl proti němu mučírna. Na Deva jsem si hned první vyjížďky dával 60–80 km a naprosto bez problémů.

      0 0
    • Hrabě  

      Taky se přidám s dotazem. Nevíte o prodejci v HK, který má testovací sedla WTB? Zatím jsem narazil jen na neochotu, protože prodejce je kupuje za standardní ceny. :-(

      0 0
    • revish  

      Mel jsem od nich na test 4 sedla a to Rocket, Silverado, Laser V , Shadow V. nakonec jsem vzal Rocket, sedl mi nejlip. Laser V bylo na mne moc mekke. zatim jsem spokojen a snad to tak zustane :o)

      0 0
    • Vegan  

      testovaci sady sedel maji zatim tito prodejci jak jsem se dozvedel:

      Tandem Rucki

      Lidická 1267

      739 61 TŘINEC

      558 958 031

      Kola GO – Lukáš Pavlech

      A.Jiráska 720

      735 14 ORLOVÁ – PORUBA

      603 380 700

      PLANET BIKES – Radomil Pala

      Záviše Kalandry 1419

      755 01 VSETÍN

      604 403 514

      Cykloservis APOLLO

      Čáslavská 243

      735 81 BOHUMÍN

      596 014 415

      Sport KLAPKA

      Těreškovové 2233

      734 01 KARVINÁ

      774 985 847

      BK BIKE KRÁM

      Hlavní Třída 1063

      708 00 OSTRAVA-PORUBA

      596 925 803

      CYKLOGAT – Přemysl Žaludek

      3.Května 878

      763 02 ZLÍN – MALENOVICE

      776 111 418

      TOM SPORT – Petr Jursa

      Krátká 1113

      738 01 FRÝDEK – MÍSTEK

      558 436 205

      0 0
      • Vegan  

        sakra nejak mi nevyslo formatovani SRY

        0 0
      • Hrabě  

        Tak koukám, že dovozce myslí jen na Moravu. :-(   V Čechách si sedlo netestnu.

        Vypadá to na velký humbuk, bez plošné podpory prodejců.

        0 0
        • SoLaX  

          Ale to urcite neni celej vycet – treba v Bike-tuningu v Rudny u Prahy sou taky.

          0 0
      • JSt  

        hape v brne to ma taky

        0 0
      • Petrando  

        ve Vsetine jsem jedno natvrdo koupil ;-) super se na nem sedi a ta zluta mi bezva pasuje ke kolu

        0 0
    • o.1  

      Vozi tu niekto Laser-V? Rozhodujem sa mezdi nim a Deva HP, tvarovo su podobne, koli vahe by som bral Laser (aj ten popis vyrobcu ze XC, Am a dlhe cesty by na mna sedel)ale ten softshell skelet nebudi moc doveru, vydrzi to nieco? Zas ta Deva ma lepsi podvozok je kozena a tych 85g navyse nie je ani deci vod(k)y. Co by ste brali?

      0 0
      •  

        Nevím jestli Ti pomůžu, ale vozil jsem Devo a za cca. 2 tis. km si moje prdel nezvykla a při delších vyjíždkách než 60 km jsem značně trpěl a druhej den jsem to cejtil od prvních kilometrů. Koupil jsem už jednou vyzkoušené Lazer V a pohodlnější sedlo jsem ještě nejezdil. na zimáku mám Rocket V a ten je taky pohodlnej. Deva by mo být polstrovanější oproti Devo, ale já nechtěl riskovat a vzal osvědčený (mnou) sedlo a jsem max. spokojenej.

        0 0
        • o.1  

          Devo som tiez skusal, super sedlo, vyborne pruzi, ale nie na bike a musi mat clovek nizsi posed. Aky je ten tvoj laser zdola, ma normalnu skrupinu, alebo je to ako ta test verzia s tzv. soft shell skeletom - to vyzera pohodlne ale zda sa mi ze to nemoze vydrzat ani rok (ale mozno je to len klamny dojem).

          0 0
      • Pijer  

        Vozím Lazer už asi 3tisíce, vypadá skoro jako nový a nic se na něm neprosedělo. Nemám na něm problém sedět třeba 5 hodin v kuse. Je pravda, že vypadá spíš trošku jako sedlo pro důchodce než sportovní, ale na to peču :-)

        0 0
        • o.1  

          Presne nieco take by som potreboval. Ktory mas typ? Prave som pozeral na stranku vyrobcu a Laser Pro, co sa da u nas kupit, by mal mat flex-tuned shell ako Deva, zatialco ta test ride verzia ma soft-shell, co je len nieco ako taka makka guma s vystuzenim v strede.

          0 0
          • Pijer  

            Mám Laser V Pro http://www.wtb.com/…ance/laserv/

            0 0
            • o.1  

              Dik, presne ten typ by som chcel. Ak tomu spravne rozumiem, ma normalny skelet s vyrezom vpredu a v mieste sedacich kosti, nie? Ta test verzia je ina.

              0 0
              • Pijer  

                Ne, výřez má akorát vepředu, vzadu je bez výřezů – skelet mělo stejný jako testovací, co jsem měl půjšené.

                 
                0 0
    • Oakey  

      Původní GT sedlo bylo jak prkno, tak tam putovalo WTB Laser V v obyč verzi s CrMo ližinama a další sedlo bude nejspíš taky WTB, akorát trochu užší pod prdelí, trochu vadí stehnům…

      0 0
    • Volf  

      Vytáhnul jsem tuto mrtvolu, protože jsem teď hledal nějaké sedlo pro drahou polovičku a měl půjčené Devo s CrMo ližinami v neuvěřitelné váze 225 g. Sedlo super, ale jeden drobný detail, který jsem zjistil až z korespondence s dovozcem. Tyto půjčovací sedla jsou sice z CrMo ližinami, ale vršek bude z dražších verzí s titanovými ližinami. Takže až budete testovat WTB a bude se vám zdát super, tak s velkou pravděpodobností sedíte na sedle, které je cenou úplně někde jinde než by jste mysleli podle ližin a protože to testovací sedlo Devo váží 225 g a na netu se uvádí váha Devo s CrMo kolem 340 g, je nad slunce jasné, že těch cca 120 g není jen v ližinách, ale to sedlo je prostě s jinou výplní a může být ve finále úplně jiné. Tak asi jen tak. Jinak to Devo se žené zdálo úplně uper.

      0 0
      • McBlacky  

        to zní jako hodně férová taktika. Přopomíná mi to rubenu, která dávala do testu pláště o 150–200gr lehčí než pak prodávala…

        0 0
        • Vegan  

          Je to plne ferove primo v letaky co by si mel ke kazdemu zapujcenemu sedlu dostat ( ja ho tenkrat dostal ) je napsano, ze testovaci model je model TEAM (tedy druhy nejvysi ) akorat kvuli tomu, ze je pouziva hodne lidi na nich jsou lyziny Cr-Mo kvuli opotrebeni. Prijde naprosto fer.

          0 0
          • McBlacky  

            tak to jo, ale to tady nepadlo.

            0 0
            • Volf  

              Leták jsem neviděl a napsal jsem to jen jako radu a pokud Vegan uzná omyl tak zjistí, že jsem nikde ani čárkou nenaznačil nic o neférovosti. Jen jsem si myslel, že můžu někomu důvěřivému ušetřit zklamání. Už jsem kdysi v minulosti koupil věc, která byla ve finále jiná než ta testovací. Ale je fakt, že i když jsem na Selle Italia, tak WTB má co nabízet.

              0 0
              • Vegan  

                ale ja preci nereagoval na tebe :) Kolega McBlacky evidentne pochopil

                0 0
    • Hynas  

      WTB jsem vždy vozil…prvně Speed V, pak Rocket V a teď mám nádherného Rocketa SLT ve stříbrném provedení, je lehučký, báječně pohodlný a skvěle mi ladí ke kolu, WTB – nejlepší sedla a ještě lepší pláště :o)

      0 0
      • Krutor  

        Je ta kůže na SLT nějak poznat – myslím na pohodlý pozadí?

        0 0
        • Krutor  

          sorry, píšu něco jinýho a myslím na něco jinýho (pohodlÝ – fujtajxl)

          0 0
          • Hynas  

            Víš, že ani nevím? Na SLT mám najeto 80km, ale po zítřejším rampušákovi uvidím víc :o)

            0 0
            • Krutor  

              Tak jak s tím Rampušákem ??? A už jezdíč přes měsíc, takže: Poznals nějak tu kůži na pohodlí?

              0 0
              • Hynas  

                Kůži oproti syntetice na pohodlí nepoznám, nicméně ve sračkoidním prostředí si myslím, že kůže je „taková jiná“, lepší. Jelikož mám zadek otlačený od rocketu už nějaký ten rok, tak i přes počáteční pocit tvrdšího, neprosezenějšího, sedla je pohodlné skvěle, k tomu vozím fulla a 30PSI na zadní gumě…takže v rámci SLT pro mě hraje prim design a váha. A titan…ten jsem na kole ještě neměl…;o) A taky cena 16 stovek.

                 
                0 0
                • Krutor  

                  SLT za 1600???

                  0 0
                  • Hynas  

                    Nojo, za 1628…od webového prodejce předtím, než jako oficiální prodejce WTB musel přizpůsobit oficiálním cenám. A taky mi dal dvě stovky slevu, páč jsem na to sedlo čekal tři týdny. :o)

                    0 0
    • mirav  

      Pučenej novej Rocket. Asi kýč, co?

      0 0
      • Pumsc  

        když Ti sedne,tak to může být každýmu u ****** ne?:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.