• DaveBury

    Nemáte někdo zkušenost s těmito brašnami?

    Zatím jsem na ně nenarazil na živo, taže ani nevím jak s velikostí.

    Potřebuju tam narvat duši, multiklíč, mobil, klíče

    Malou nebo velkou …

     

    Podsedlo T velká W

    Brašnička se přichytává na sedlo pomocí speciálního Twist úchytu, pomocí zipu se dá zvětšit objem. Nepromokavé zipy, reflexní doplňky, vnitřní…

     

    Podsedlo T malá W Brašnička se přichytává na sedlo pomocí speciálního Twist úchytu.Nepromokavé zipy, reflexní doplňky, vnitřní kapsička, úchyty na nářadí a úchyt na…

    0 0
    • Hornet  

      Volil by som radsej mensiu, mam brasnicku GT-tu najmensiu a v pohode tam vlezie dobre poskladana, zabalena dusa s lepenim, multikluc Crank Bros, mobil nosim radsej v drese, ale vosiel by tam, aj zo dve musli tycinky, mal som tam aj montpacky, ale na kevlarove plaste ich nepotrebujem. Ta velka nevyzera moc pekne, ale pokial potrebujes viac miesta, tak jo.

      0 0
      • DaveBury  

        Taky bych zkusil mensi, ale radeji bych to „odzkousel“

        No mobil v drese urcite vozit nebudu, leda nejaky „mobil na kolo“ a nebo se zvysenou odolnosti :)

        0 0
        • Hornet  

          Ten mobil sa mi lepsie nosi v drese, je dost odolny :-), ale vojde aj do tej malej podsedlovky.

          Nosim ho radsej zo sebou(pre taku istotu), vlani mi pomohol pri zachrane jedneho bikera so zlomenou nohou. Nebol tam ani signal ale na 112-ku to fungovalo.

          0 0
          • DaveBury  

            nj ale jelikoz se potim, tak leda ze by byl odolny proti vlhkosti… Jinak se ti dostane dovnitr a tam ti muze neco zoxidovat nebo se ti vlivem vlhka obarvi kontrolni nalepky a pak ti neuznaji reklamaci na nic :/

            0 0
            • Pebe  

              mobil, občanka, kartička zdr.pojišťovny, platební karta a nějaká hotovost do igelitového pytlíku, ideálně takové ty se zavíráním a je po problému s potem. Sám se potim jako vrata i v zimě, takhle to funguje úplně v pohodě a pokud je vhodný typ mobilu, dá se telefonovat i přes igelit.

              Do brašny duši, imbusy, montpáky a lepení, používám Scicon a Topeak(na MTB) oboje bez pásku na sedlovku, nechci si jí dřít ;-)

              0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Koupil jsem olpran taštičku pod sedlo v Globusu. 130,–

      Poměr cena/výkon absolutní vítěz. Všechny brašny od všech výrobců byly takové(za ty peníze) nic moc, opravda, spíš nic než moc.

      0 0
      • DaveBury  

        No ten oplran bych radeji nechal v tom globusu :)

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Stejně to nepoznáš, jeslti se jedná o to nebo to. A upřímně je to celkem, ne celkem, ale úplně fuk, jakou značku tam máš. Stejně to není vidět.

          Olpran jsem měl podsedlovky dvě. Jedna po 6letech stále drží, sice je roztrahaná, špinavá, ale stále krásně funkční. Nový model, který jsem zakoupil nedávno je kvalitativně někde jinde. Slušné zpracování a dvě gumová loga na bocích tašky vůbec nepůsobí nějakým špatným dojmem. Podle mě slušná brašna.

          Opravdu se za ty peníze vyplatí:)

          0 0
      • pajan  

        Já vozil Olpranku z Kauflandu za 59,– skoro 4roky, kdyby se mi neroztrhla ve švu mojí neopatrností s nožem na koberce, tak jí vozim do teď :-)

        0 0
    • Wojtek  

      velká je hnusná

      0 0
    • pete_ax  

      Já mám tu velkou. Vzhledově je pěkná, ale dle mého názoru se špatně se otvírá a někdy je třeba vyvinout trošku víc síly… a to vedlo k tomu, že jsem takovou tu zelenou gumovou placku se znakem W utrhnul. Teď tam mám kroužek, co se dává na klíče (viz obrázek).

      0 0
    • Nikolka  

      Ahoj, měla jsem tu Podsedlo malá W, kterou ve svém výběru neuvádíš ale na těch stránkách je…Není špatná, jen jsem měla stejný problém jako pete_ax ! Jde to poměrně ztuha otevřít nebo zavřít a tak jsem taky urvala tu zelenou placku. V pohodě se mi tam vlezla bajková duše, montpáky, mobil, klíče, peníze…Jestli i imbusy to už si nepamatuju…:) Designově jsou fajn.

      0 0
    • kihsleek  

      Mam tu velkou, naprostá spokojenost, gumový placky držej, ale před týdnem se mi urvala jedna ze dvou plastovejch pacek toho „twist úchytu“. Sice to furt drží, ale už ne tak pevně, takže raši jezdim bez ní… Možná bych doporučil jiný uchycení brašny, třeba suchý zipy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.