výzva k určení totožnosti řidiče...

72 nepřečtených
  • bajkondra

    Ahoj, hlavy pomazané, možná má někdo vlastní zkušenost.Nedávno mě vyfotili s mobilním radarem kousek od domu švestky / překročení rychlosti o 6–19 km/h v obci /, minulý týden jsem si vyzvedl výzvu , jelikož je automobil napsaný na mé ič, chtějí po mě jako po provozovateli , abych poslal jméno řidiče.O pokutu mi nejde, ale nerad bych jim skočil na špek a přišel o dva body, mám nějaké ,, zaručené ´´ rady, ale rád bych znal více názorů, pokud někdo z vás toto úspěšně vyřešil, prosím o info jak postupovat …

    Děkuju moc…

    0 0
    • Johny.Merida  

      Provozovatel o body po zaplaceni pokuty nepřijde…naprás­kanej řidič ano.

      0 0
      • bajkondra  

        majitel a řifdič jsem já......

        0 0
      • Pavel  

        Jestli mu chtějí dva body vzít, tak ať tam rozhodně jde a udá se! V budoucnu se to třeba bude hodit, když mu nějaký bod za porušení pravidel přidělí. ;-)

        Body se, ***** Halík, přidělují! PŘIDĚLUJÍ!!! :)

        0 0
        • Kouba_2005  

          :-))) a když nasbíráme 12, tak máme ***** co? no ***** po ježdění!

          0 0
      • Bubaa  

        Myslím že pokud to pošlou policajti tak o body přijde,pokud to pošle městský úřad tak nepřijde o body..

        0 0
        • Pavel  

          Myslet znamené hovno vědět. ;-)

          Pokud mu přišla teprve Výzva (k udání řidiče), tak ještě žádné řízení neproběhlo, takže žádné body se nepřidělují. Ty dostane případně udaný řidič (od příslušného obecního úřadu). Jinak viz můj jiný příspěvek v tomto tématu (sprdel)..

          0 0
          • bajkondra  

            No když zvolím možnost ,, pštros v písku´´ a nebudu dělat nic, je tam dále jako u všech dopisů od policie tohoto typu zmínka o předvedení a možné pokutě do 10 000,– ......tak jestli je dobré zahrát si tuhle ruletu…to bych snad raději ty dva body oželel :-(

            0 0
            • Pavel  

              tak za prvé, body se PŘIDĚLUJÍ ;-)

              za druhé – jedná se, přepokládám, o výzvu PROVOZOVATELI vozidla o sdělení totožnosti řidiče (poznámka – je jedno, jestli je vozidla na IČo nebo na občana), kterou posílá příslušná obec (samozřejmě, že nevím, co ti přesně došlo, vycházím jen z popisu, co jsi sem dal a se své vlastní zkušenosti; ty kurvy se už ani neobtěžují s fotkou, prostě pošlou jen dopis „udej nebo zaplať kurvo!“).

              za třetí – to „bububu ty p*čo“ je tam proto, abys poslušně sklopil hlavu, nepřidělával jim další práci a vyklopil jméno řidiče, kterého si pak zinkasují (a přidělí mu body). Takhle s tím budou mít více práce, protože, protože s provozovatelem vozidla musí zahájit správní řízení, to správní řízení musí proběhnout, ty se můžeš „škubat“, prostě práce, práce, práce.

              0 0
    • Martin  

      To jsem sám zvědav na rady… na IČO je to blbé, tam myslím nelze použít „trik s osobou blízkou“ a jízda by se měla zjistit z knihy jízd.

      0 0
      • bajkondra  

        no navíc ten fakt, že je auto na ič je omyl prodejce a monety od které je to financováno, kteří mi to zkurvil a moneta, přes mé urgence , prosby a výhrůžky to odmítli změnit, takže mám teď vůz na ič, ačkoliv jsem to nepožadoval…tzn, v účetnictví ho vedený nemám, tudíž knihu jízd nemám, neeviduji......

        0 0
        • Pavel  

          Pokud nemáš auto v účetnictví (=neuplatňuješ náklady), tak knihu jízd vést samozřejmě nemusíš. Bacha ale při prodeji, rozdíl mezi pořizovací a prodejní cenou musíš vykázat jako příjem (a zaplatit z něho sociální a zdravotní daň – po uplatnění nákladů, případně paušálu).

          A navíc, pokud používáš paušál, tak žádnou knihu jízd vést nemusíš, protože (logicky) žádné skutečné náklady nevykazuješ.

          0 0
          • kandik psi zub  

            Auto muze byt v uctu a knihu jizd vest nemusis za predpokaldu ze benzinivy naklady pausalujes samozrejme nemuzes odecitat taky dph z paliva

            0 0
            • Pavel  

              Proč bych si nemohl uplatňovat DPH z paliva?

              0 0
              • kandik psi zub  

                protoze nevedes knihu jizd

                0 0
                • Pavel  

                  A sisi tím jistý? ;-)

                  0 0
                  • kandik psi zub  

                    pokud chces odecitat DPH z pohonnejch hmot, musis vest knihu jizd. Pokud nevedes knihu jizd, napr. proto ze se s tim nechces srat, mas pravo pausalovat palivo, ale pak nemuzes odecitat dph, nemas totiz jak prokazat z jaky castky ( zadny palivo jsi nenakoupil)

                    Jestli jsem si tim jistej? samozrejme ze ne. V ucetnictvi si nejsem jistej nikdy a nicim. Nicmene takto mluvi daňaři a ja je posloucham, bejby.

                    0 0
      • Pavel  

        Jestli je ochoten uhradit pokutu, tak nedělat nic, nechat to spadnou to sprdele a v zaplatit v rámci správního řízení požadované výpalné provozovatelem vozidla (body se v tomto případě nepřidělují).

        Jestli je auto na IČo nebo na pIČo, je naprosto jedno.

        0 0
        • Pavel  

          dodatek – body se nepřidělují, protože se postihuje provozovatel vozidla a ne řidič.

          0 0
          • Vilém  

            Zrovna jsme o tom kecali s kamosem, jak je vyhodny jezdit sluzebakem, ze kdyz ho vyfoti, nebo zmeri, prijde na firmu vyzva a slozenka, firma to zaplati, preuctuji to zamastnanci (ridici), ale o body ridic neprijde.

            0 0
            • Pavel  

              kua, už mě s tím „o body nepřijde“ fakt štvete! ;-)

              Body se PŘIDĚLUJÍ! Jsou to trestné body, ne „bonusové“! ;-)

              „Přijít“ o body (až čtyři) , pokud nějaké máš, můžeš po roce bez „přidání“ dalších (resp. po dvou letech, pokud se jedná o přestupky za šest a více bodů), případně umazat si tři body absolováním speciálního kurzu (lze max 1 x ročně, ale mužeš mít max 10 bodů a přestupky nesmí být za 6 a více bodů).

              Trestné body se nepřidělují ihned po spáchání přestupku (a už vůbec je nepřiděluji policie, ale příslušný obecní úřad; oblíbená věta „orgánů“, když tě lámou na snadné zinkasování pokuty a čárku pro ně, je „nebojte, my vám za to body nedáme“), a až po případném ukočení správního řízení (to se dá využít např. v situaci, kdy ti „chybí“ do úmazu měsíc, tudíž necháš přestupek řešit ve správním řízení, terké rozhodně nebude ukončeno do měsíce, takže než se ten přestupek projedná a než za něj případně dostaneš trestné body, tak se ti mezitím až čtyři smažou).

              0 0
              • bajkondra  

                joooo, máš pravdu, body se přidělují, ale myslím že všichni chápeme o čem se bavíme .....

                0 0
          • bajkondra  

            už jsem to psal- jsem majitel a jediný uživatel vozu a ten přestupek jsem učinil já

            0 0
            • tromboonen  

              Tak si to jako majitel zaplať a konec… taky máme jenom firemní auta a nikdy jsem nikoho bonzovat nemusel, jen zaplatit.

              0 0
              • bajkondra  

                Když bych mohl zaplatit a konec, rád bych to udělal, ale když přijde výzva, ať řeknu kdo to řídil, můžu říct jen že já a potom sedláckým rozumem riskuju dva body , možná zbytečně. Spíš jsem čekal , že to někdo z praxe zažil a jak se to dá vyřídit elegantně bez rizika udělení bodů.....

                0 0
                • kandik psi zub  

                  oni te vyzyvat muzou, at sdelis, kdo ridil. Ale ty reknes, ze ridila osoba blizka, a ze jim to nesdelis. Nesmis rict, ze NEVIS, kdo ridil, to je prestupek. Ty jako majitel vozidla musis mit povedomi o tom, kdo za volantem sedel. (vedeli by pravnici, jestli to plati i pro soukr auto, ale pro ICO auto podle me urcite).

                  Jinak pokud ti poslali vyzvu, museli poslat i fotku. Pokud na ty fotce nejsi jednoznacne rozpoznatelnej(na­pr. odlesk celniho skla), a vzhledem k tomu, ze te necvaklo automatizovany zarizeni, ale svestka v reflexni veste, tak osoba blizka a nashle.

                  Vlastni zkusenost, a to dvakrat na 5.kvetna v Pze.

                  0 0
                  • Pavel  

                    Prosím prosím, raději už k tomu NIC nepiš. Nebo nám ještě chudáka nakonec zavřou, pokud se bude tvými radami řídit… ;-)

                    0 0
                    • kandik psi zub  

                      tak to nejak argumentacne vyztuž, ja popisu vlastni zkusenost. A je pravda ze z r 2013(tedy po „zruseni osoby blizkywoe“, nicmene nevim o tom ze by se od ty doby legislativa menila.

                      0 0
                      • Pavel  

                        Už jsem k tomu napsal v tomto vlákně docela dost. Bych se akorát tak opakoval a jen se do toho zbytečně zabrušoval.. ;)

                        0 0
                        • kandik psi zub  

                          aha, takze hovno. Ty tvoej prispevky jsem zbezne prelouskal, a krome trapnyho pruzeni ohledne dostani/nedostani bodu, coz je ftipny tak prvni minutu, tam nepises nic podstatnyho.

                          0 0
                  • kandik psi zub  

                    dluzno rict, a to je ta nejvetsi prdel, ze takto me poucil sam prislusnik v ramci podani vysvetleni. Sel jsem tam smiren a vyrkl jsem dokonce neco ve smyslu, je to jasny neresme, platim. A von no neee, pockejte. Helejte, tajdle mate pouceni, to si prectete, ja vam ukazu fotku, a pak uvidime ju? Ukazal fotku s bilym flekem na prednim skle a povida – no jo no. Ja nevim jak vy, ale ja tam nic nevidim. Co vy na to? – ja rozpacite – noooo, ehmmmm, ze odmitam vypovidat. a von No vidite jak to jde. Diky nashle. A jezdete opatrne.

                    0 0
                    • kandik psi zub  

                      a jeste jedna vec pro ultramoralistni kkty: Je to misto, kde se leta jezdilo 70, pak tam dali buzeracni 50. Vsichni jezdej 80 obcas to nekdo slizne. A ja jel v druhym pripade k porodu vlastniho tretiho decka. A stihl jsem to tak tak :)

                      0 0
                    • Pavel  

                      Ta o červené karkulce je stejně ale lepší… ;-)

                      0 0
                      • kandik psi zub  

                        hekynen – delas ze sebe vemeno, vyser se na to. Bud argumenty/fakta, nebo drz pč.

                        0 0
                    • Kouba_2005  

                      Čoveče zažil jsem to podobně. Měl jsem dvě fotky z měření před Zlíchovským tunelem … v jeden den na obě strany :-) Jedna fotka krásná, tu bych mohl použít na občanku … druhá jen tmavej flek. Koukám na to a povídám. Fakt bych se rád přiznal, ale nemůžu na stopro potvrdit, že jsem to fakt já. Pan příslušník jen odvětil, že mu to bylo jasný už od začátku, zaplatil jsem jen za tu hezkou fotku a popřál mi hezký den.

                      0 0
            • forrest01  

              Jako co mazej tam a hotovo, nevymejšlej kraviny po netu.

              0 0
              • bajkondra  

                Jasný, jako poslušnej občan udělám vždy co mi nakážou, to bychom za chvíli nedělali nic jiného než seděli doma na prdeli a báli se vystrčit nos, aby nepřiletěla sankce za cokoliv.

                Pokud v ulici vedle mého bydliště , kde žiju víc než 40 let ,,vyřešili ´´ parkování aut v dovuproudé komunikaci tak, že místo zákazu stání, či parkování tam dají omezení rychlosti 30 km/h a hned poté tam postaví výběrčí a ti mi změří já nevim 40km/h , tak mi to echt sere a samozřejmě hledám cestu jak to uhrát bez bodů.Když už mě nezastavili.

                0 0
            • Kouba_2005  

              Můžeš mít ale zaměstnance nebo komukoliv auto půjčit a ten spáchal přestupek. Ty jako provozovatel dostaneš flastr, když neuvedeš řidiče, ale žádný body. Když se udáš i jako řidič, tak si to vyžereš komplet.

              0 0
              • bajkondra  

                No konečně se dostáváme tam kam jsem potřeboval.....tím směrem mířím, jen mě trochu straší věta ve výzvě uvedená , že jsem půjčil vozidlo osobě, kterou nejsem schopen identifikovat dle paragrafu bla bla......dopouštím se tím přestupku až za 100 000 :-)

                Tak mě jen napadá, že bych zkusil napsat, pokutě se nebráním, ale kdo automobil řídil nevím, půjčuji ho pravidelně více lidem a ti jsou mi osobami blízkými.......

                0 0
                • tromboonen  

                  A kdo Ti řek, že dostaneš body? Za takový kokotiny se pokud vím nedávaj, takovejch pokut (40 ve 30 zóně, 65 na konci vesnice před cedulí) jsem platil desítky, nikdo po mě nechtěl jméno řidiče a pokud vím tak ani body neproběhly, kdyby jo, už asi nejezdím.

                  0 0
                  • bajkondra  

                    při řízení vozidla překročí nejvyšší dovolenou rychlost v obci o 6 – 19 km/h nebo mimo obec o 11 – 29 km/h

                    dva body, do 1000 kč na místě, nebo 1500–2500 ve správním.....

                    dle sazebníku oficiálního

                    do teď jsem dostával pravidelně 600 kč za statické radary , zaplatil a pohoda, ty jsou od magistrátu.....ale tohle je jiný canc a je od polišů.Možná ty body ,, jen ´´ riskuji, ale mi přijde skoro jisté, že když to polici řeknu, že jsem řídil já, tak je to za dva a hotovo

                    0 0
                    • Pavel  

                      Nejhezčí na tom je, jak tady krásně vaříme z vody, protože krom zakladatele nikdo neví, co přesně a od koho mu došlo. ;-)

                      0 0
                    • tromboonen  

                      Nejhorší ze všeho je smrt z obavy… dostav se, projev lítost, řekni, že ta 30 značka nebyla vidět přes parkující dodávku, že už to víckrát neuděláš atd. a body bych řek nebudou, kdyby se dávaly za takovýhle pitchoviny tak chodíme všichni pěšky.

                      0 0
                      • Pavel  

                        Můžu se začít smát? :)

                        0 0
                        • Japhy  

                          Čemu, představě jak mu pomáhají nebo chrání?

                          0 0
                          • Pavel  

                            Tak předpokládám, že je to míněno jako vtip. Berličku ve formě smajlíku na konci nepotřebuji, abych poznal, že pisatel si dělá srandu. :)

                            0 0
                            • tromboonen  

                              Já Ti nevim, asi žiju v jinžm vesmíru, těhle pidipřestupků jsem řešil mraky a nikdy body nebyly, nebo na mě velkej bratr zapomněl a body mi nepočítaj, jinak si to nedovedu vysvětlit.

                              0 0
                            • Japhy  

                              Samozřejmě ftip, vždycky si vzpomenu na Kolju a hodného a zlého policajta. Tak co pane Louka, pěkně po chlapsku, co?

                              0 0
                      • Kouba_2005  

                        Co ty bys řekl a jak si myslíš, že by to mělo dopadnout, je úplně fuk. Začínáš se projevovat jako Strakáč. Víš kulový, ale nedokážeš odolat potřebě všem sdělit svůj subjektivní svůj názor, i když je k ničemu. Opravdu se nemusíš vyjadřovat ke všemu, fakt ne.

                        0 0
                • Pavel  

                  Nemůžeš napsat, že nevíš, kdo vozidlo řídil, protože jako provozovatel vozidla jsi povinnen vědět, kdo tvé vozidlo řídil a jsi i zodpovědný za všechny jeho přestupky v dopravě zjištěné „automatizovaným zařízením“. Na poslední větu tedy prostě zapomeň.

                  Na výzvu k udání řidiče tedy nereaguj, počkej, až s tebou jako s provozovatelem vozidla zahájí řešení správního deliktu =sprdel (bacha, možná budou i v jeho průběhu furt zkoušet, abys jim udal řidiče), tam ti vyměří coby provozovateli pokutu (dojde ti další „výhružný“ dopis) a tu případně zaplať, pokud o toho chceš mít pokoj. Jako provozovatel žádné trestné body nedostaneš.

                  A jestli máš Internet, tak si zkusit vyhledat pojem „sprdel“. ;-)

                  0 0
                  • kubad  

                    Přesně ta

                    0 0
                  • kandik psi zub  

                    …no, a tady to mame. „Automatizovanym zarizenim“ – jenze jeho vyfotila svestka s radarem. A pro tuhle situaci, minimalne na jare 2013, tj. po „zruseni osoby blizky“ platila „osoba blizka“ dal. Vlastni zkusenost viz vyse.

                    0 0
    • bezdratova.sprcha  

      Nejezdi jak ***** a nebudeš tohle muset v budoucnu řešit.

      0 0
      • Smazaný účet  

        …jo jo ,moje řeč

        0 0
      • kandik psi zub  

        za 6–19kmh je hned *****? no ty ses zas predved.....

        0 0
        • bezdratova.sprcha  

          Povolená rychlost je povolená rychlost. Sám tady píše, že pokuty dostává pravidelně, takže jiné slovo mě k němu fakt nenapadá.

          0 0
          • bajkondra  

            No tak jestli myslíš že jsem *****, protože jsem jel na čerstvé 30 ,40 km, tak musíš být buď pánbůh, nebo Huml, nebo dement zamindrákovanej­.......jo a nebo chodíš pěšky.

            Fakt nechápu tyhle pseudochytráky, co sem píší takový hovna…tato diskuze začíná mj. prosbou, prosím o radu, pokud toto někdo úspěšně vyřešil a za to samozřejmě nepovažuji výkřiky : běž si to zaplatit, nejezdi rychle a drž hubu a neotravuj ......

            Speciálně pro tebe, bezdráte – nevím z které prdelní části naší republiky jsi a čím se živíš, ale já jsem v Praze prošpikované radary v autě každý den a radarům a tudíž i pokutám za překročení rychlosti se prostě prakticky vyhnout nejde.......pokud ale třeba jezdíš tak, že každou neděli vyvezeš ze stodoly svou škodu Felicia , ometeš z ní slepičince, naložíš naondulovanou ženu a vyrazíte do kostela pro pohlazení od faráře a pak do lidlu pro hrábě v akci / to vše v rámci tvého bydliště /, chápu, že pokuty moc řešit nemusíš .Jedině tak jsem schopný pochopit tvé verbální lejno, které jsi tu napsal.

            0 0
            • bezdratova.sprcha  

              Celý tento tvůj příspěvek by se dal shrnout do jediné věty (nebo souvětí, pro megachytráky): Jsem vůl co nedokáže respektovat dopravní předpisy a mám falešné přesvědčení, že to tak je v pořádku.

              Radar ti nedá pokutu za to, že kolem něho projedeš, nejdřív musíš porušit povolenou rychlost. Pokud ti to přijde jako špatné počínání radaru, jsi ubožák. Tvé přesvědčení, že překračovat rychlost je v pořádku, protože jsi přece z Práglu a jsi na vrcholu naší civilizace, jen dále prokazuje, že jsi ubožáček. S takovou tady za chvilku můžou být témata kde se budou radit zloději a podvodníci jak se vykroutit ze svých problémů, protože kdo má přece normálně pracovat, to se prostě nedá, snad jedině pokud jsi nějaký vidlák co je na to celý život zvyklý a nemá na to bydlet v Práglu

              0 0
              • bajkondra  

                Celá tvá exhibice se dá popsat pouze jedinou větou : Jsem bengo, nebo guma z vesnice s podprůměrným intelektem a nejvíc mě baví urážet všechny okolo sebe.

                Jo, ještě bych zapomněl, nech si vykérovat na čelo ,, Žiju pouze podle pravidel´´ , to by mělo varovat většinu normálních jedinců před srážkou s tebou.A neza­pomeňte se starou, že pokud navíc nejste vietnamci, nesmíš si vzít víc jak dvoje hrábě na palici.....

                0 0
                • bezdratova.sprcha  

                  Pokud tady něco poukazuje na podprůměrnou inteligenci, tak jedině tvoje vyjadřování. A jen tak mezi námi, ona ani ta průměrná inteligence by nebyla něco, čím by ses měl chlubit.

                  Nic víc od ubožáka čekat nejde. Sám dobře víš, že se chováš jako prase. Snažit se zesměšnit ty, co předpisy dodržují, nebo nazývat projevení nelibosti s tvým počínáním exhibicí, je definice ubohosti a hodně sprostou snahou ospravedlnit své chování. Tvé vystupování je velmi podobné jistým spoluobčanům, kteří začnou být agresivní pokud si někdo dovolí něco říct na jejich chování a způsob zajišťování financí.

                  0 0
                  • bajkondra  

                    Jestli ti přijdou jistí spoluobčané nepřiměřeně agresivní poté, co je nazveš kokotama , tedy je veřejně urazíš a to vulgaritou, která nebyla nutná, ani na místě , jsi na tom ještě hůř , než jsem si před chvílí myslel.....

                    Už prosim tě nic nepiš, udělej si čárku ve futru, že jsi mě pořešil a dekapitoval , já se zítra přihlásím na nejbližší služebnu policie, přiznám se zpětně ke všem svým prohřeškům a to včetně krádeže modrého autíčka na písku a třešní za plotem sousedky . A řeknu jim , že očekávám nejvyšší trest.

                    Také uvedu, že jsi mě k tomuto pokání přesvědčil ty, svým jedině správným životním postojem , který by ti záviděl i Mirek Dušín. Pokračuj takto dále a odměna tě zcela jistě nemine.Možná to bude vyznamenání, možná plaketa , možná pamětní deska na rodném domě, možná tě blahořečí, možná jen dostaneš přes držku.......

                    Měj se hezky sprcho a dej si sprchu.......le­dovou samozřejmě .Hlavně už nic nepiš, jdu raději také na kolo…také díky tobě .......

                    0 0
              • JendaH  

                Jsem vůl co nedokáže respektovat dopravní předpisy a mám falešné přesvědčení, že to tak je v pořádku.

                Jsem rád, že bezdratova.sprcha všechny předpisy dodržuje. Někdy bych rád viděl, jak jezdí (i na kole).

                Tvé přesvědčení, že překračovat rychlost je v pořádku, protože jsi přece z Práglu

                Fascinující, jakě dokážou automatičtí trollové generovat „argumenty“.

                S takovou tady za chvilku můžou být témata kde se budou radit zloději a podvodníci jak se vykroutit ze svých problémů, protože kdo má přece normálně pracovat, to se prostě nedá

                JJ, a kdo nemá ve výpletu odrazku, zítra bude vraždit důchodkyně!

                0 0
                • bajkondra  

                  :-)))

                  0 0
                • bezdratova.sprcha  

                  Jak že se to říká o té potrefené huse?

                  Argument o Praze vygeneroval zakladatel téma, snažil se to použít jako omluvu pro neustálé překračování rychlosti. Následně měl z nějakého důvodu potřebu zesměšňovat lidi žijící na vesnicích. Naprosto zbytečné a zcela mimo mísu, nevysvětlím si to jinak než jako jeho falešný pocit nadřazenosti.

                  Nebudu předstírat, že jsem svatoušek co dodržuje všechna nařízení co existují, nebo neudělá v provozu chybu. Každopádně argument, že se proti čemukoliv můžou ozvat jenom svatí, je zcela neplatný. Touto logikou by šlo ve výsledku ospravedlnit úplně cokoliv.

                  Zakladatel tu popisuje pravidelné pokuty. Že to považuje za normální o něm skutečně něco vypovídá a v pořádku by to opravdu být nemělo.

                  Tvoje poslední věta zcela míjí logický pochod, který jsem popisoval já. Nenaznačoval jsem, že se z lidí porušující předpisy stanou zloději, ale že pokud dnes bereme jako OK témata vyčůraných řidičů, tak zítra nám můžou přijít OK i ta témata zlodějů. Buďto jsme se nepochopili, nebo jsi nedokázal přijít na nic lepšího. Hádal bych to druhé.

                  0 0
        • bajkondra  

          Nenervuj se , to nemá smysl :-)

          Jinak jsem to nestačil vložit, ale stalo se mi v kongresovce to samé, co tobě , že mi příslušník poradil říct, že to je osoba blízká…chvíli jsem myslel že jsem ve skryté kameře, pak jsem to takto podepsal a od té doby je klid v tomto případě, takže asi dobrý.......a to jsem prosím byl na sice nekvalitní fotce, ale i tak k poznání.Takže prase aby se v tom vyznalo, jak to s tou osobou blízkou je , či není.

          No napíšu že osoba je mi známa , ale že je to osoba mě blízká / dočetl jsem se že se to vztahuje i na mě / a že pokutu uhradím .A uvidíme......

          0 0
    • hugok  

      doporučuju přečíst http://www.30kmh.cz a případně tam řešit další postup v rámci řešení.

      0 0
    • jIrI___  

      Opravdu ve svých letech nemáš koule na to abys přiznal, že jsi něco udělal špatně? :O

      0 0
      • JendaH  

        Porušení třeba blbě umístěné značky nepovažuji nutně za „špatně“.

        Zajímavé, jak se tu zase vyrojili lidé, kteří určitě nikdy nic neporušují. Nebo o tom spíš neví.

        0 0
      • bajkondra  

        Nikdo neříká že jsem neudělal něco špatně , si myslím......jen hledám řešení jak se vyhnout nejtvrdšímu postihu a to by měl zřejmě udělat každý jedinec s mozkem v hlavě…

        0 0
    • bajkondra  

      Děkuji všem smysluplným a konstruktivním příspěvkům, vy ostatní, jděte raději na kolo......

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce