• tchurillo

    Rad by som sa opytal an skusenosti so zakazkovou vyrobou dresov s individualnym dizajnom. Nedavno sme si v klube nechali vyrobit dresu u firmy ATEX. Komunikacia, promptnost a rychlost dodavky skutocne prikladna, to ma velmi prijemne prekvapilo.

    Horsia uz bola realna kvalita vypracovania – niektore nite zacali povololovat po 2 vyzleceniach, dnes som dokonca objavil trhajucu sa zadnu kapsu – diera v latke. A to som ho mal obleceny/prany cca 10×.

    Je to bezne, alebo mate s inymi firmami ine skusenosti? – odporucte prosim.

    Dakujem.

    0 0
    • Snowball  

      osobnu skusenost nemam, ale skus firmu Kalas. Videl som vysledok, nejak blizsie som ho neskumal, ale vyzeral ok, a robia pre vselikoho.

      0 0
    • Paja  

      Atex jsem mel nezakazkovej dres a ten byl bez problemu nekolik let, svy drzi dodnes, diry akorat u prisiti kapes, ale to driv nebo pozdeji udela kazdej dres, pokud v kapsach neco vozis.

      Vetsina brnenskejch tymu dela dresy u dres.cz, min u cyklodresy.cz, atex spis vyjimky.

      0 0
      • tchurillo  

        no ja vychadzam z toho, ze moj skutocne letity (14r?) dres Author (posledne roky pouzivany uz skor z recesie) nema okrem urvaneho jazdca na zipse a toho ze sa riadne vytahal ziadne ine defekty. Od ATEXu som necakal zivotnost 14 rokov, ale po 10-tich pouzitiach by sa este kapsy snad trhat nemuseli… Nenosim v nich ziadne zavazia – max. tak 1 banan :)

        0 0
        • Ricci  

          Tak to je fakt smutne…

          0 0
        • Paja  

          To by urcite nemely…ja v kapsach vozim relativne dost veci, ale ty kapsy u myho dresu se nezacaly trhat driv jak po 2 letech pouzivani, a to jezdim na kole skoro denne.

          0 0
    • karliner  

      OKOLOHORO má dresy od Sýkora, kvalita vynikající, sem tam jim nějaké dodělávky déle trvají, ale z toho se nestřílí

      0 0
    • kajis  

      Mám naprosto stejnou zkušenost s lyžařskýma kombinézama z Atexu. Rychlost výroby, ochota a komunikace na 1*, vzhled nových kombinéz taky na 1*. Po druhém nošení jsem si všimnul, že z některých látek na namáhaných místech lezou bílé nitě, což vzhled dost kazí. :-( Je vidět, že některé jsou jen barvené tiskem na povrchu a při sebemenším škrábnutí začne lézt ven bílá. Zatím naštěstí nikde nic neprasklo, ale na to je máme moc krátce.

      Dělají např. kombinézy pro biatlonovou reprezentaci – tak nevím, jestli dostávají na každý druhý závod novou. :-)

      Na drouhou stranu – nevím, jestli to někdo u nás (za podobnou cenu) dělá líp.

      0 0
    • Volf  

      S Atexem mám jednu jedinou zkušenost a to tu, že jsme od nich kupovali před dávnou dobou zimní hadry a dostali mě tím, že nebyl problém nastavit rukávy. To bylo už v době, kdy často byl zákazník považován za veš. Jinak ty díry v látce můžou být třeba přihnutou jehlou, kdy to ještě netrhá nit a šička si toho nevšimne. Pak to nasekává vlákna a ty časem povolí. Takže díky Atexu jsem objevil krásu zimního ježdění na kole :-)

      0 0
      • kajis  

        Jo, tím mě tehdy taky překvapili. Mohli jsme říct jestli chceme zkrácené/normál­ní/dlouhé nohavice nebo rukávy. Když ale člověk vidí tu životnost, tak je to slabá náplast.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.