vyměnim enduro sl cmp 08 za giant reign x1 nebo x2

20 nepřečtených
  • žajlos

    vyměnim enduro sl cmp 08 za giant reign x1 nebo x2

    0 0
    • kubad  

      žajlos (03.04.2009 11:58:24) 193.84.175.xxx 1×> shimano M525SL

      koupil jsem si specialized enduro sl comp 2008 a fak čumim že na kola za tyhle peníze si dovolej dát tuhle nábu, to je fak výsměch

       

      Si děláš prdel???

      0 0
    • Hejdik  

      Jdi se vybazarovat! :-)

      0 0
    • Tomcat  

      LOL podobně dětinský inzerat jsem četl na 720.cz, asi nekdo z D:key školky , ale ten chtěl by vyměnit Demo za Dragstar

      0 0
    • Blade  

      Tak ty si koupíš kolo, který jsi podle vlastních slov „jednoznačně bral“ a teď ho měníš? Hlavně, že kvůli tomu musíš založit vlákno, kde nadáváš na Specialized a jeho volbu nábojů..

      0 0
      • pepek  

        Má pravdu, soudruhu. Spešl je hrozná tuctofka. Včera na Buku ze sedmi biků bylo 5 Spešlů, včetně jednoho dětskýho.

        0 0
        • Henryboy  

          Tak alespoň vidíš jak bajky téhle značky jsou oblíbené. A oblíbenými se nestali určo z důvodu, že by stáli za prd, ale spíš naopak, nemyslíš ? Pochybuju, když je v dnešní době takový výběr, že by lidi vyhazovali peníze za kola nevalné kvality. 

          0 0
    • lutte1  

      Pane Vy jste ale srandovní :D.

      0 0
    • kali222  

      do toho by sel jen blazen.uz jsme to psal … S enduro ma potencial am kola.

      0 0
      • Dr.Jackyll  

        A to, že je to AM je ke škodě? A co když se někomu právě takové zaměření víc do AM hodí? Jasně, když je to AM nemají tam psát Enduro, ale poslední dobou mi přijde, že je to spíš podivná módní záležitost, kde vyslovit, že jezdí XC, aby se člověk skoro styděl. Třeba já jsem vlastníkem typycky AM zaměřeného kola, ale to mi ještě nebrání abych na něm ujel 80km dlouhou trasu nebo si někde zaskákal, samozřejmě s větší opatrností při dopadech. Sice jsem se tímto zařadil do pozice „postižené husy“, ale už mi to prostě nedalo a musel jsem to ventilovat.

        0 0
        • Tušnak  

          Tušnak

          0 0
        • kali222  

          ne neni to ke skode-naopak. ale pokud o kole nekdo rekne „enduro“ a ten bajk se tak doslova jmenuje (a ja to slovo opravdu nemam rad, protze je to modni vlna(to sluvko).  kopce byly pred touto vlnou porad stejne strme a jezdili se na ostatnich kolech  bez limitu a ted prislo spasne enduro a je vsechno enduristicky (blijici smajlik)).. ale tedy zpet. pokud nekdo rekne enduro, tak to lita i vzduchem :) konec koncu spesl pokud mam dobre info, tak poukazoval jak odolne kolo vuci svoji vaze maji. odolne=chapu pro drnejsi pouziti. enduro jsem mel a geometri a tim jak se chovalo mi prislo jako AM(myslel jsme si. ze mi bude stacit,ale bohuzel).  kategorii AM ja beru osobne jako XC se zdvihy okolo 140mm, kde se pocita,ze se na tom vyjede uplne vse a vaha tech lehcich bude okolo 12kg a nikdo po tom nebude vyzadovat pevne osy ani velke pedaly. proste velkou a slusnou valivost v opravdovem pohodli,ale ne skoky.

          pro me je S enduro AM s dvousloupkem a nejaky to hopsani s nim a prasecinky(a to u endura predpokladam) si nedokazu predstavit( z moji osobni zkusenosti geometri) a asi ani vydrzi ramu. tlumic jsem nedokazal ani pro tohle pouziti nastavit aby mi sedlo(ale to je ciste levota mych rukou). svuj nazor nikomu necpu.

          majitel podle threadu o pedalech chtel na sve zamereni enduro/freeride se Spec Enduro, nejake doporucit. tam jsem napsal,ze bych volil spise bez ohradky na toto kolo pro jeho moznosti:) a hle je tu thread o vymene za reigna Xko o kterem se uz jako o enduru da opravdu hovorit.

          to je cele, to kam jsem miril.

          0 0
          • kali222  

            jeste ten thread, aby to nevypadalo, ze si to cucuma z prstu.

            http://www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…

            0 0
              • Dr.Jackyll  

                Ok, ja jsem to původně ani nemyslel jako reakci na zakladatelovu „podivnou“ nabídku. Zabrousil jsem tu spíš omylem :-). Nicméně na většině věcí se pravděpodobně shodnem (až na klecové SPDčka – ty si rozmluvit nenechám:-) ). Jinak bych dodal, že AM opravdu je spíš na pohodlí než na skoky(většinou malá progresivita – jde často na doraz), nicméně to nikomu nebrání je provozovat, ovšem na vlastní nebezpečí:-).

                0 0
          • pitos  

            Píšeš o enduru a že všechny kopce byli předtím stejné…to máš pravdu,jen bych osobně rád upřesnil čemu říkám EN já.Není to ani tak o kole ale o zbůsobu jak na tom kole jezdíš a tam je právě ten rozdíl mezi XC.Osobně  se snažím slovu EN už spíše vyhýbat a používám  pojem „technické ježdění“ které tohle myslím vystihuje lépe,takové FR z kopce do kopce a po rovině. Vím,jsou to škatulky ale při domluvě s někým je tohle třeba alespoň trochu rozlišovat abychom se domluvily a každý vlastně nevedl řeč o něčem jiném.Z vlasní zkušenosti třeba také vím že klasického XC jezdce nemusí EN vyjížďka moc bavit.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.