• žuri

    viete niekto ako vymenit lanko na SRAM gripshiftu, je to osmicka neviem z akeho roku ani aky je to typ, zvysky napisu mesu cislovku 400 a priamo na gripu je pisane gripshift. Nemozem najst manual a ked sa o to pokusam roznym pootacanim tak nejde von

    0 0
    • radek01  

      Co třeba toto,

      http://cykl.cz/…ntujeme-kolo

      0 0
    • Cmana_2008  

      Zkus zadat do YT Grif shift, vyjede toho spousta tak mrkni.

      Třeba tady

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
    • DaSnail  

      Zdar borci.

      Potrebujem vymenit lanko na Sram mrx gripshift 3.0 a narazil som na problém. Na lavom radení – presmyk ked odchlípnem tú gumu tak tam to lanko proste nevidím. Na pravom radení – prehadzovačka po odchlípení gumy lanko krásne vidím tak jak to ukazujú všetky videjká na YT. Na výmenu lanka radenia presmyku som nenašiel ani jedno. Prosím o nakopnutie správnym smerom, do servisu sa mi s takou chujovinou fakt nechce… Ď

      0 0
      • Vilém  

        Na nekterych se meni tak, ze tahnes za otocnou cast gripu smerem ven od razeni, tim se to rozpadne na dily a tam uz pak uvidis kam s lankem. Pak protahnes lanko vnejsim obalem a vse zase zaklapnes zpet.

        0 0
        • DaSnail  

          Jop, jasne. Videl som kopu videí tak viem že je to rôzne. Len mi nejde do hlavy že by to bolo uple ináč riešené na smyk a na hazku.

          0 0
          • DaSnail  

            Hlásim že ho mám. :-)

            Rozhodol so sa íst cestou najmenšieho odporu a vyhrabat z krabice nové radenie mrx. Mrkol som pod gumu a ani tam som konec lanka nevidel. Oddelil som pevnú časť od pohyblivej a furt nič. Začal som stahovat dole gumu a vtedy na mna vyskočilo. Vypadá to že koncovka bola niekde inde jak by logicky mala byt. Na dvoch radeniach. A všetko fungovalo jak má.

            Tak uvidím jak to bude teraz fungovat. Len tak nasucho v ruke sa zdá že všetko ok.

            Dík Vilém.

            0 0
            • Jakobo  

              Jestli to spis nebude tim, ze razeni musis vytocit nadoraz aby ses k olive dostal. Na prednim a zadnim je to naopak.

              0 0
              • DaSnail  

                To som samozrejme skúšal.

                Nakonec to dopadlo ešte trochu ináč. To radenie z krabice má len tri polohy, radenie na ženinom biku má ešte kopu medzipolôh. Je na to zvyknutá a aj sa mi to zdá funkčne lepšie. Lanko tam vedie zase ináč, pre výmenu treba radenie rozobrat. Ide to lahko.

                Nakonec všetko zložené a funguje to dobre.

                0 0
                • Jakobo  

                  Aha, no tak hlavne, zes to dal do kupy Ja jsem menil lanka u 7r MRX i X0. U MRX jsem se k lanku dostal po vytoceni a X0 jsem mel komplet rozdelane na rozborku vcetne nove vazeliny, musi se davat silikonova, u MRX to bude totez, kvuli gume a plastum. To promazani vyrazne zlepsilo funkci, celkem doporucuju.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.