• Cavendish

    Dobry den,mam problem s klavesnici u Notebooku MSI MS163B

    Do nedavna mi fungovala bez problemu,pak jsem reinstaloval system a vse bylo i nadale bez problemu,pak se asi po mesici objevil problem s klavesami pro psani hacku a carek a to konkretne 1–4 a 7–0 (rada pod klavesami F1–11) a take nejde klavesa F1 a F5 a Prt Sc.

    Po prve jsem problem odstranil opravou registru a odvirovanim a byl na 3 tydny pokoj,dnes mam problem zase a tento postup je uz neosvedcil,velmi casto ho prenasim (dochazim na vysokou) a tak si rikam ze obcasna funkce tech klaves znaci spis to ze je to pouze zaoxidovane.

    Potrebuji radu,jak klavesnici vyndat a vycistit…podotykam ze zaruku uz nemam,jinak bych se neptal a vymena ma udajne prijit na 1500k.

    0 0
    • jIrI___  

      Najdi si na netu servisní manuál pro svůj typ noťasu. Výměna klávesnice je otázkou odšroubování pár šroubků a odcvaknutí páru svorek.

      0 0
    • RETArd  

      Já mám MSI MS16362, a vidim to na úplný odstrojení. Sundat dekly ze zadní strany, pak vyšroubovat šrouby kolem hran a dál se uvidí. Když tohle sundáš tak nic nezkazíš. V nejhorším to zas zavřeš…

      0 0
    • biker90  

      U mého HPčka jsou to asi 2 šroubky a 4 „zarážky“ mezi klávesami F(x). Třeba to máš podobně. :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Hlavne bacha ve chvili kdy klavesnici odsroubujes a odcvakas, jeste tam je privodni plochy drat, ktery je treba opatrnky odpojit.

      0 0
    • M13  

      U Acera mám klávesnici jen nacvakanou, ven jde vydloubnout i s delšími nehty, ale stejně už jsem ho měl rozdělanej na prvočinitele :)) Stejně jako minulý notebook a všechny mobily :D

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pokud neoddelas vsechny smd prvky a svabiky, neohanej se prvociniteli:DD

        0 0
        • M13  

          To nemůžeš vědět :)

          Myslel jsem do šroubků, vše co jde nedestruktivně, takže např. baterku nebo displej nechám být, i když vím že by to ještě rozebrat šlo :)) Složit už hůř.

          Všechno rozebírání jsem si důkladně fotil, ale na disku je nemůžu najít, mám tu jen LG Chocolate, který ale není můj a aktuální HTC Hero, při výměně touchscreenu :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.