Vyjížďky v okolí Brandýsa, Lysé, MB

12 nepřečtených
  • Scotty84

    Ahoj, přestěhoval jsem se do Benátek nad Jizerou a hledám parťáky na silničku nebo MTB. Na vyjížďky tempo cca kolem 30tky ale rád se pokusím o vyšší i nižší:-) Dělám na směny tak můžu i ve všední dny.

    0 0
    • Micey  

      Hele na biku se s tebou klidne kolem Brandejsa projedu, asi te teda budu kapku zdrzovat. Zas vim kde maj dobry pivko:)

      0 0
      • Scotty84  

        Ahoj… A jaké jezdíš trasy? A jak mívas čas?

        0 0
        • Micey  

          Celakovice, Prerov, Lysa, Hlavenec a dal Konetopy a tak.. kdyz teda premejslim tvym smerem:) Cas ideal odpoledne ve vsednich dnech, kolem ty ctvrty, ale muzu se ulakomit i jinak.. Kdyztak SZ.

          Trasy vetsinou do 40km, uz se nejak moc neexponuju:) Ale kdyz na to prijde, i treba na Kokorin se da dobre dojet.

          0 0
          • Janes  

            Konětopy, Košátky, hezký přejezd, pak na Mečeříž.

            0 0
            • Micey  

              Byls tam nekdy za posledni dva tri tejdny, mezi Konetopama a Kosatkama, jestli myslis takovou tu peknou zlutou, udolicko a prima technickej vyjezd? Pred mesicem to bylo uplne rozmrdany od lesaku, tak jestli se nestal nejakej zazrak..

              0 0
              • Esi  

                Ta žlutá se stejně nahoru jet nedá, směrem dolů jo ale už jsem tam tak 2 měsíce nebyl zorané to tam bylo hrozně, dá se to jet v proti směru jak se jezdí houštecký maraton, je to tak o 500m delší (držíš se od té šluté doleva nahoře na kopci ostrá pravá a dojedeš zase na žlutou) tam už se to celkem vyjezdilo, směrem dolů se tam dá jet v pohodě tak těch 45, kromě té pravé zatáčky dole když jedeš dolů není potřeba sahat na brzdy

                0 0
              • Janes  

                Bohužel, nebyl, ale jako asfalťák jsem měl na mysli tu lesní asfaltku přes hřeben. Byl jsem tam v tom prostoru několikrát v lese vždycky jsme se pak odjížděli směr Čečelice. Už to ale pár let bude. Lesáci řadejw vsudew.

                0 0
                • BabbaJagga  

                  Já bych jim tolik nekřivdil, např. mezi St.Bol. a Otradovicema kolem Zelený boudy naopak nějakou tu cestu vylili asfaltem a zasypali štěrkem.

                  0 0
    • Mireklbc  

      Jsem ve stejné situaci. Také jsem se přistěhoval a občas s někým projel. Jezdím také většinou odpoledne mimo víkendu kdy jezdím něco delšího. Pokud budeš mít náladu tak dej vědět. Budu rád..zdar.

      0 0
    • jecnak  

      Jezdíme docela často – silnice, gravel a občas bike. Poslední dobou se domlouváme spíš na Whatsapp, ale budem teda psát info i sem https://www.bike-forum.cz/…-a-jaro-2021

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.