výběr sedla ze značky Selle Italia

7 nepřečtených
  • vlada83

    zdravim všechny,

    scháním nějakýho nový sedlo, líbí se mi sedla od Selle Italia. Mám kros Zenith od Authora, na něm nějaký sedlo od Authora, je to gel, ale hrozna *****, je hodně polstrovaný a člověk se do něj tak nějak zaboří, radši bych něco sportovnějšího. Jezdim tak 500km měsíc, o pzrázdinách samo o dost víc, ted tak nějak není moc času (škola, práce…) Mám v merku tyhle sedla, nevim jestli jsou to silniční nebo mtb, ono to je možná i jedno ne? taky nevim jestli brát s dírou nebo bez díry…

    zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito sedly: Sedlo Selle Italia Filante Gel-Flow www.kupkolo.cz/…low_796.html

    Sedlo Selle Italia Filante Genuine Gel www.kupkolo.cz/…Gel_945.html

    Akce! Sedlo Selle Italia SLR XC www.kupkolo.cz/…idka_63/Akce

    díky za radu

    0 0
    • Pedro RB  

      Já přešel z Gobi na SLR XC a spokojenost. Ale to je u každýho individuální. Nezbyde ti než kupovat a zkoušet..

      0 0
    • wbiker  

      Ahoj. Vozím Filante Gel Flow, jsem s ním spokojený. Přetím jsem vozil E-Fly od Pells a ten filante je o dost pohodlnější. Jediný, co by ti mohlo vadit, je, že dost pruží skořepina, v ruce jde celkem prohnout kolem podélné osy, protože ližiny nejsou pevně spojeny se skořepinou a ta se „otáčí“ kolem nich. Po padesáti km už cítím pozadí, ale to je spíš tím, že jsem teď moc nejezdil, nejsem zvyklý.

      0 0
      • wbiker  

        Tak po dnešku bych to vzal nejraděěji zpátky. Jel jsem v kuse 50 km a posledních 10 prakticky ve stoje. Už na třicátém kilometru jsem hodně poposedával a těch posledních deset bylo utrpení. Zkusil jsem ho teď sklonit trochu dolů, tak uvidím, snad si zase zvyknu. Loni a začátek letošního roku v pohodě, tak snad je to teď jen ten nezvyk.

        0 0
    • Mallakai  

      Čus, já jezdim filante gel-flow, je to dobrý, lehký sedlo, střední část sedla kolem díry při nerovnostech lehce příjemně propruží, ze začátku mě bolela prdel, ale to asi u všech sedaček, mam ho cca 1200 km a zatim dobrý.

      0 0
    • panchyc  

      mam taktez Filante Gel Flow (uz druhe), najeto uz asi 6–7 tis. km, spokojenost velka, proto jsem si koupil i to druhe, mirne propruzovani nebo spis tlumeni nerovnosti muzu potvrdit, za vyse uvedenou cenu je to velmi dobry pomer cena vykon

      0 0
    • Karaya  

      Já mám na všech kolech Flite GelFlow s dírou, Ti lyžiny. Maximální spokojenost…Man­želce jsem koupil to Filante s dírou, z kupkola za 1100, tak nevím jestli ho ještě mají :-) Oproti Flitovi je menší ve všech směrech a taky o dost měkčí. Flita v ruce skoro neprohneš, Filante jo, až se toho člověk skoro lekne…Jestli máš víc jak 70kg, tak bych ho nebral..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.