• klima_slim

    Zdravím všechny

    Chtěl bych si koupit nějaké nové kolo ale v kolech se vůbec nevyznám a proto bych vás chtěl poprosit o radu.

    Kolo by mělo sloužit na rekreační jízdu, nic profi a podobně.

    Koukal jsem se na rozdíly kol abych vám to co nejvíc přiblížil a myslím že hledám ** krosové kolo** .

    Zkrátka kolo na cyklostezky, nenáročný terén a jízdu mezi vesnicemi.

    Rozpočet nahodím ± na 14.000 (Podle vašich návrhu můžu zvažovat navýšení rozpočtu) ale samozřejmě čím levnější tím lepší.

    Co očekávám od kola? To je těžké.. Jak jsem psal, v kolech se nevyznám a proto snad jen nějaký pěkný design (což je subjektivní že) a nějaký cena/výkon poměr aby se mi to krátce po koupi nerozpadlo a já do toho nemusel dál investovat.

    Výška:172cm

    Váha:83

    Díky za všechny rady a pěkný zbytek dne.

    0 0
    •  

      „čím levnější tím lepší“ není zrovna dobrá myšlenka při zájmu pořídit si nové kolo, pokud ano jdi do obchodu a vyber si co se ti líbí dle barviček

      0 0
    • klima_slim  

      Myslel jsem to tak, že kolo nemusí být nutně za 14,000 a více peněz pokud se vám jíž nějaké kolo v podobné cenové kategorii osvědčilo.

      Samozřejmě, kvalitu za tuhle cenu asi nemůžu tak úplně čekat ale já nevím jaká je normální pořizovací cena normálního kola na rekreační jízdy.

      Jistě, kolo za 50.000 se nedá s těmi levnějšími srovnávat ale neříkejte mi, že pro levnou cenovou kategorii se zde něco nenajde.

      Mam k dispozici něco kolem 20,000 ale považuji se za „cyklozačátečníka“ a proto je podle mého zbytečné kupovat kolo za 30.000 a více.

      Můžete mi alespoň doporučit značky kol a já už bych si něco vybral když se sen něco nepošle.

      0 0
      • Czechak  

        Nejlépe vyjde individuální stavba na rámu maxbike/pells/force nebo co ti stavitel nabídne. S osazením alivio a vzduchovou vidlicí by to mohlo být kolem 15000.

        0 0
    • Davidakta  

      Dej si skutečný cenový strop, obšlápni nějaký prodejny v okolí, nestyď se zeptat na slevu a za ten tvůj strop kup kolo. Ne že koupíš kolo za 15k a 5 jim tam necháš za doplňky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.