• traavis

    Zdravim vsechny,

    vim ze o vybirani vhodnych kol se tady diskutuje hodne ale nejmladsi diskuze na toto tema kterou sem nasel je rok stara. Vybiram kolo pro segru (± 170cm/60 kg) a pro projeti nekolika shopu se mi jevi jako nejlepsi koupe tohlo kolo:

    http://www.koloshop.cz/…lo-2011.html

    Co vy na to?

    Budu vdecnej za vsechny pripominky a navrhy! Diky.

    0 0
    • Alibaba  

      Dle čeho nejlepší? Nevím, no…Co je zvyklá jezdit?? Připadá mi to jako příliš krátká geo, poněkud humpolácký rám a příšerný drapáky, který na pevnym povrchu moc nepojedou…12k je maximum??

      0 0
      • traavis  

        Nejlepsi podle toho ze je na nej nejvetsi sleva :-) Bude jezdit hlavne zpevneny cesty,silnice a lehci teren. Zadny sjezdy nebo skoky. Cena by se mela pohybovat do 12k nebo lehce pres.

        0 0
        • Matošo  

          Nejlepsi podle toho ze je na nej nejvetsi sleva

          Tak to je hláška měsíce března.

          0 0
          • traavis  

            Bohuzel se v kvalite komponentu nevyznam, kdyby ano neptam se tu.

            0 0
        • Player  

          Jestli bude jezdit to co píšeš tak se zaměř raději cross/trek kolo.

          A neřiď se rozhodně :největší sleva nejlepší kolo. Je to hloupost na druhou. A napiš jakej máš finanční strop!

          0 0
          • traavis  

            Chce horsky kolo ne cross. Samozrejme se neridim tim ze nejlepsi sleva=nejlepsi kolo! Myslel sem to tak ze sem hledal lonsky modely a narazil na tuhle nabidku. Strop dam 13 000.

            0 0
            • alinceb  

              Doporučuju nechat postavit – za 13 se dá poskládat solidní kolo, ale rozhodně ne hotovka. Nebudu dělat reklamu, takže si projdi víc témat o stavění kol a tam najdeš, kdo by ti mohl pomoct…;)

              0 0
    • ulipik  

      koupil jsem ho 15ti letý dceři loni. Je trošku těžší a řidítka má velký jako kráva. Jenže dcera je vrcholový sportovec a má z plavání natrénováno nějaký kilo navíc neřeší:-), řídítka zkrátit taky nechtěla Každopádně s V brzdama a bylo pod 10.000,–

      0 0
    • sorak  

      Mám dobrou zkušenost s Ghostem (přítulka 170cm, 60kg), má sice celopéro, ale obecně geometrie dobrá, spousta ohledu na holky (kliky, sedlo, představec, řidítka, měkčí vidle), ježdění ± stejně zaměřený jak píšeš, design pro holky atraktivní a celkem rozumně poskládaný kola..

      chce to ale vychytat nějaký výprodej, v téhle cenové relaci je to fakt o tom z kolika peněz to šlo dolů.. a o barvě u holky.. :D

      co toto? Scott

      nebo Torpado

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.