Vrcharsky silnicni etapak ve Strednich Cechach pro vsechny

5 nepřečtených
  • ANO,ANO

    Dvoudenni etapak. Mozno jet i jednotlive etapy. Vyvrcholenim je zaverecny eliminator…

    http://vrchar.blogspot.com/

    0 0
    • ANO,ANO  

      Vyvrcholeníím druhého dne je ELIMINÁTOR Do eliminátoru bude nasazeno 32 jezdců z každého balíku podle dosažených časů na dopoledních měřených úsecích. Ti pojedou vyřazovací vyjížďky, z kterých vždy postoupí 2 – tedy 15 rozjížděk ve 4 kolech. Pořadí bude určeno podle tohoto pavouka a dosažené pozice v kvalifikaci. Podle konečného pořadí pak získá vítěz pro účely etapového závodu bonifikaci 60 sekund, 2. 45 sekund a třetí 30 sekund dále pak 29 až 1 sekundu podle konečného pořadí v eliminátoru.

      Oba dny pak tvoří virtuální etapový závod. Bude tak proveden součet časů sobotního a nedělního závodu. Tento součet časů pak bude seřazen dle celkově dosaženého času. Pokud budete chtít bodovat v tomto virtuálním etapovém závodu, musíte absolvovat jak sobotní, tak nedělní závod. V tomto případě se jedná o sobotní O letního krále vrchařů Nové Strašecí a nedělní Kolem Kolče na kole.

      0 0
    • ANO,ANO  

      Grande finale vikendoveho etapaku pres Hrad Krivoklat a Zamek Koleč- Blevicky eliminator – je schvalen vsemi organy. Kopec bude uzavren a vyhrazen sprinterskym soubojum. Nic nebrani soubojům “kolo na kolo”. Takto vypada pavouk pro “Ride – off”

      http://sportpomaha.tumblr.com/…le-schvaleno

      0 0
    • ANO,ANO  

      Výsledky 1. etapy zde: http://sportpomaha.blogspot.cz/…traseci.html

      A ZITRA Kolem Kolče NA KOLE http://vrchar.blogspot.cz/…opozice.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.