• Belial

    Chtěl jsem se zeptat, zda-li zde má někdo zkušenost s vozíky AZUB Jerry nebo Burley D'LITE. Já osobně mám strach z toho že Azub není odpružený. Burley má jako odpružení jen gumový blok, což mně přijde dost drahá sranda (je o 8tis. dražší). Na druhou stranu, má odpružení vůbec smysl? Nedělám si iluze, že by se dalo s vozíkem jezdit jinam než po zpevněné cestě.

    0 0
    • Floydie  

      Mam 3 roky Azub Jerry, je super, nema cenu kupovat drazsi model, odpruzeni je dle meho nazoru zbytecne, stejne se v terenu jede pomalu.

      0 0
    • sutro  

      Pouzival jsem Jerryho a ted mame novy DLite. To odpruzeni opravdu moc nefunguje, je hodne tvrdy, je jen na opravdu tvrdy narazy. Ale s Dlitem se mi jezdi ohodne lepe, lepe drzi stopu za kolem a lepe se ovlada, vnitrni prostor pro malyho je taky vyreseny dobre. Takze spis jsou benefity v jinych vecech, nez v odpruzeni, ale odpruzeni bych nezatracoval.

      0 0
      • o.1  

        Tie gumove bloky su dimenzovane na asi tak od 15–25kg zatazenia, ja tiez uz cakam na maksie, dcerka ma zatial iba 7, takze zatial pribalim vzdy viac nakladu:)

        0 0
    • o.1  

      Aj ja si myslim, ze je to draha sranda, bohuzial chyba konkurencia. Ale odpruzenie urcite zmysel ma, hlavne u deti do roka je to nevyhnutnost. Ale aj u vacsich deti je to plus: mozes ist rychlejsie a plynulejsie, lebo drobne nerovnosti to pochyta, hlavne zjemni prudke razy (ja mam navyse este balonove plaste Schwalbe Big Apple 2,5).

      Da sa s tym ist hocikde, kde prejdes na sirku a aj jamy prejde celkom hlboke(mam ten odpruzeny DLite)

      Inak ked porovnavas s neodpruzenym, tak ten rozdiel je aspon 13000– na e-bay su 9 kg voziky za 90euro (kamarati s uspechom pouzivaju)

      0 0
    • Milenius  

      Mam Jerryho a je super, na odpruzeni pracuju, kdyz to vyjde, tak ho pristi tyden budu mit :)

      Vozik bez odpruzeni je tak na hladkou asfaltku, i na zaplatovane silnici to neni nic moc, zatim mam vozik s malo nafouknutyma pneu. Bez odpruzeni se s tim na prasnou cestu neda skoro vubec.

      Taky jsem chtel puvodne odpruzeny model, jsou jen dva – Burley dLite a pak Cheetahy nebo jak se to jmenuje, ty ale vychazi uz pres 20 tisic coz je moc. Navic to jejich pruzeni ma zdvih max 2cm, takze je to jen takovy orezavatko, i kdyz zakladni funkci to splni. Na dLite je jen silentblok, to neni pruzeni, pruhyb je jen par mm

      0 0
      • Lišák  

        Jen doplním k té prašné cestě:

        Stejně jako odpružení je naprosto nezbytné mít ochranu proti prachu. Práší se za kolem i na asfaltce, na polní/lesní cestě je to naprosto šílené, co by mělo dítě dýchat. Pořídili jsme proti prachu síť z protipylové síťoviny pro alergiky. Funguje parádně. Dodává Fiala na Croozery.

        0 0
    • Milenius  

      Tak jsem dodělal odpružení na Jerryho. Funguje super, přikládám pár obrázků, pokud by to někoho zajímalo. Celý popis jsem pak sepsal tady.

      0 0
    • visions  

      Tenhle vypadá dost luxusně,bohužel tomu odpovídá cena.:-(

      http://www.aevon.eu/2009/?…

      0 0
      • redhotrock  

        jenže ten je nákladní. mě to neva..já taky vozim za bikem v létě vozík.. ale na cesty takže nákladní..

         

        http://www.jizdnikola.cz/…uct_info.php?…

        0 0
        • visions  

          Jasně.Na několikadenní putování mi tento připadá naprosto ideální,na stránkách mají i video.

          0 0
      • H-ness  

        az na to uchyceni na sedlovce…

         
        0 0
        • visions  

          Nevidel bych v tom problem.

          0 0
        • kralovek  

          Uchyceni na sedlovce je velika vyhoda.

          Diky tomu se muzes otocit prakticky na miste … hrozne moc to ulechcuje prujezd i tezkym terenem, ostre zatacky, atd.

          Uchyceni za zadni kolo mi prijde navic dost nesetrny vuci kolu. Zvlast u celopera musi (si myslim, zkusenost nemam) navic zvysit nezadouci houpani zadniho odpruzeni.

          0 0
    • visions  

      Nevíte jestli nějaká firma nabízí jednostopý vozík-nákladní,ne na dítě?Našel jsem Monoporter na azub.cz a pak ještě jeden na aevon.eu,ten je sice parádní,ale stojí 750éček.

      0 0
    • milanmatoušk  

      Když půjdeš do toho nejlevnějšího na trhu, tak pak budeš brečet nad váhou a dílenským zpracováním. Proč asi lidi kupujou charioty a xdrivery? Sepiš si, co je pro tebe důležitý – a nezapomeň na bezpečnost dítěte, jestli když spadneš ty, tak vozík zůstane v pohodě stát!

      0 0
      • rud1k  

        Diky tve naborovce v nekolika vlaknech uz vim, ze xdriver nechci – a to sem ho ani nevidel… thx

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.