• meri

    Zdravim, mate nekdo zkusenost s vodoobtiskem,viz. https://youtu.be/xeoKB6Ng3aM

    Umi nekdo v cz vyrobit obtisky vhodne na prelakovani transparentnim komaxitem? Pripadne odolne,ktere se nemusi lakovat a neco na kole vydrzi?

    Nasel jsem pouze firmu ve Spanelsku a v Bulharsku.

    0 0
    • Vrci  

      Je to podobné jako obtisky na vajíčka OVO. Ty dělá Druchema, která nabízí zakázkovou výrobu. Zkusil bych se zeptat. Pokud nedělají, mohli by vědět o někom, kdo dělá.

      0 0
    • jIrI___  

      Co to má za výhody oproti klasické řezané grafice?

      0 0
      • kubad  

        je to mnohem tenčí – po přelakování necítíš

        3 0
    • Japhy  

      Táta si kupuje na plastikové modely A4 obtiskového papíru, je určený k potisku barevnou laserovkou. Nevím jak s mechanickou odolností a možností přelakování, ale vizuálně super.

      Myslím že tyhle https://www.hobbyshop.cz/…-inkjet.html

      0 0
      • meri  

        Jj,tento jsem nasel taky,ale na trhu je vic druhu,viz firmu ktera vyrabi polepy na kola https://www.posterama.nl/…cycle_decals

        Zatim jsem nasel cloveka ktery tzv.water slide decals dela, ale negarantuje vydrz vypalovaci teploty komaxitu.

        Treba Leader fox pouziva taky polepy pres ktere jde komaxit.Kontaktoval jsem je,bohuzel zatim mi nikdo neodepsal,viz https://youtu.be/nNn2085Wcmg

        0 0
        • Japhy  

          Tak leda nakoupit pár různých vzorků a zkusit co udělají v 220° (?) (v troubě až žena nebude doma ;-)) než to odneseš do lakovny.

          0 0
    • tomxxx  

      Tak water slide nálepky si modeláři vyrábějí i sami. Natiskneš na ten papír inkoustovkou co chceš, přelakuješ, ten lak slouží jako nosič obrázku, naneseš na model a vše přelakuješ.

      Jestli to vydrží komaxid – těžko říct.

      Jinak klasický nálepky na průhlednou folii, co pak už zalakovávat nebudeš, vyrobíš doma na laserovce a nebo ti to vytisknou v reklamkách. Pak záleží na tiskárně, technologii a té folii, jaká bude odolnost. Nejlepší je, když má ta nálepka dvě vrstvy – spodní s potiskem a přes to ještě tenká fólie jako ochrana, případně lak.

      Já si tiskl doma sám polepy na vidlice a náboje, z odolnosti jsem měl obavy, nehtem to seškrábat jde, ale po 4 letech jsou nálepky v klidu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.