• OndraH

    Ahoj, mám půl roku starou vidlici Fox 36 Van RC2 (r.v.2009). Vidlice se zdá že funguje bez problémů,i vysoko a nízkorychlostní komprese reaguje na otáční kolečkama jak má, jen vidlice vydavá hlavně při malém zatížení, např. při jízdě v sedě klepavé nebo spíš „rachtavé“ zvuky, jako by byla volná vnitřní pružina nebo tak něco. Nejsem si jistý jestli to vidlice takto dělala od začátku. Při větším zatížení se mi zdá že vidlice už tak nerachtá. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo nevíte co s tím. Vidlice je ještě v záruce, ale nechce se mi u Cyklošvece nechávat tisícovku zbytečně.

    0 0
    • Normik  

      Ano, někdy to dělá opravdu pružina, která vybočí a naráží do trubky. Rozdělat, omrknout pružinu, zda-li je na ní uprostřed ochranný plast, pokud ano je to OK. Už to, že ji rozděláš a vložíš ji tam v jiné poloze – pootočenou může pomoci (alespoň na chvíli…).

      0 0
    • 1349  

      Zdravim, nechci zakládat nové téma, tak do napíšu sem:

      Mám vidlici Marzocchi 888 RV, poslední dobou v ní začalo „cvakat“, dělá to vždy když jde do zdvihu. Podle videa na YT, nemá ta pružina tu „bužírku“, tak nevím čím to může být.

      Pokud se to tady někde řešilo, tak prosím odkaz, nějak jsem to nenašel. Díky.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Nechapu co nechapes. Dyt sis sam podle vide odpovedel, ze pokud cvaka, tka ti sjela z pruziny buzirka. tak tu vidli rozdelej a buzirku zase nasroubuj do poloviny pruziny a mas po cvakani.

        0 0
        • 1349  

          No jo, ale v tom videu tu vidli rozebírali, a žádná bužírka tam nebyla už z výroby, tak předpokládám, že v tý vidli co mám, tak tam bužírká není, a nemělo by tam co cvakat…

          0 0
          • pitos  

            A jsi si jistý že ti cvaká vidlice?

            Zrovna jsem také řešil cvakajícího Totema,rozebral,vy­čistil,doplnil oleje a pak jsem zjistil že to dělalo v hlavovém.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.