• Adam581

    Dobrý deň mám problém s vidlicou pretože keď ju zatlačím tak sa zatlači možno len do 1/3 . Neviete čo s tym je? Alebo to tak ma byt?

    0 0
    • Mereck  

      Není prostě jen nafouknutá na příliš vysoký tlak?

      0 0
    • n_bye  

      Je to pružinová srajda prostě no. Ale vážně. Když to rozebereš(2 šrouby na spodku nohou) můžeš vytáhnout a zahodit ten elastomer („gumovej válec“) ze vnitřku pružiny. Nebude pak mít žádnou progresivitu, ale stejně je ta pružina většinou zbytečně silná, takže serepes. Teda pokud nevážiš metrák.

      0 0
      • novas752  

        Může to být i vzduchová verze. A navíc chod na 1/3 zdvihu vůbec nestlačí ten elastomerovej do­raz.

        Nevím jestli je pro letošní rok nějak předělaná, ale u těhle levnějších Suntourek se občas zasekne plastová vložka uvnitř, která tam je místo poctivých kluzných pouzder.

        A pokud je to vzduchová verze tak to může být i příliš velkym tlakem na malou hmotnost no.

        0 0
        • n_bye  

          No u mě to ten elastomer dělal. V tý fabrice to nejspíš nějakej pong seká od oka a chodila sotva do poloviny. Elastomer sem vzal o tři cenťáky a bylo to akorát. Tzn. zůstalo tam cca 2 cm dorazu. Pak sem ho vyhodil celej na zkoušku a zjistil že mi nechybí vůbec. Ona ta vidle chodí tak blbě a má tak velkej odtrh, že se na mejch 75 na doraz stejně nedostane.

          0 0
    • Singlespeed  

      Vyšroubuj spodní šroubky a demontuj vnější nohy. S největší pravděpodobností bude vadná olejová patrona, uvnitř bude určitě i rez a další binec.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.