• Thaylon

    Zdravíčko pořídil jsem GoPro 8 black a něco natočil s kámošema rád bych rozjel yt chennel tak jestli se video bude líbit prosím like a odběr. Moc mi to pomůže. Předem díky https://youtu.be/VhdepVH0vok

    Anketa: Líbí se ti video ?

    Ano
    13x
    87%
    Ne
    0x
    0%
    2x
    13%
    0 0
    • Smazaný účet  

      blokuju

      0 0
    • Smazaný účet  

      Za mě nadprůměrný počin – líbí se mi záběry z dronu a taky že to není příliš dlouhé. Nelajkuju, neodebírám, ale chválím.

      0 0
    • milan.v  

      Proč to má tak debilní název tématu?

      0 0
    • MirosPikos  

      Mě se to líbí, oceňuji, že sis s tím ty nebo kdo to stříhal dal práci. Kombinace záběrů z DJI a ze země – pecka. Těším se na další videa.

      0 0
    • black.horse  

      Dobrý střih, zpracování a mix záběrů a hlavně to není zbytečně dlouhé jak je zvykem… jen to chce ještě mít nějaký stabilní obsah když kouknu na „nahraná videa“ tak nevidím důvod dát odběr, tohle oznámení jsi měl dát tak za rok aktivní práce, protože bohužel lidí se syndromem „pořídil jsem GoPro 8 black a něco natočil s kámošema rád bych rozjel yt = byl jsem se projet přes víkend v bikeparku jako všichni“ je za poslední 2roky jak hub po dešti a už to nudí, je to jak fotky z dovolené, takže bude těžké se prosadit a odlišit a hlavně udržet laťku. Držím palce, snad najdeš recept, každopádně jako kolega – Nelajkuju, neodebírám, ale chválím.

      0 0
    • Kouba_2005  

      Paráda, hezky udělaný. Lajky ani odběry ale neprovozuju.

      0 0
    • Thaylon  

      Díky za názory moc mě to těší

      0 0
    • Breakpain  

      Takhle bych se s tím prdět nedokázal – já udělám jen záběr z helmy, spojím to dohromady a prdnu na YT – nicméně cílem není mít odběratele, točím si to pro svoji potřebu. To Tvoje je rozhodně koukatelné ;). Jen se obávám, že půlku času, co byste mohli jezdit, tak točíte, ne ;o).

      0 0
      • MirosPikos  

        To je právě ta zhouba, že to člověk natočí, nějak naseká za sebe a šmitec. Tohle pak nebaví podle mě koukat ani samotného jezdce. Znám to. Kamery jsem se zbavil :)

        0 0
        • Breakpain  

          Ale to není o zábavě :D nekoukám se nato proto, abych se kochal. Je to jako trackwalk, případně kde jsem měl odbočit a neodbočil atp.

          Asi to používám jinak než většina.

          0 0
          • MirosPikos  

            Muj problém asi byl, že to byly stále stejný místa :)

            0 0
            • Breakpain  

              To já mám taky :-) … já to beru jako plus, porovnám třeba různé jízdy / stopy …

              Používám to holt jako tréninkový deník – nikoliv jako „koukatelná videa“.

              Natočím celý den – z toho vyberu jeden záznam trasy, zbytek smažu. Záznam uložím na youtube / cloud a když mám chvíli, prohlídnu si a porovnám si lajny.

              Když se chci pokochat, dívám se na jiná videa ;o)… třeba jako udělal tady kolega, to se mi líbí :-).

              0 0
    • snas89  

      Nejvíc mě sere tvůj jazyk a gramatika:)

      Jinak záběry pěkný, ostrý, slazená barevnost a světelnost.

      Líbí se mi střih: akce a prodloužený záběry s ohledem na audio, kdy jedou beaty a kdy je jen plocha bez nich.

      Smysluplně to celé graduje a má to nějaký smysl.

      Dal bych pryč ten záběr ke konci z helmy do zadu. Je ve videu jedinej a spíš už asi jako vata do stopáže?

      Za mě dobrý.

      0 0
      • Thaylon  

        Ano v gramatice bohužel pokulhávám. Je to tak vata do stopáže 

        0 0
    • marasan  

      Dronem v CHKO neni toceni legal bez povoleni.

      0 0
    • mr.antik  

      Po 30s koukání se na auto s kolama jsem to zavřel…

      BTW, k čemu pomůžou „like a odběr“?

      0 0
      • Thaylon  

        Do budoucna keď boh dá :D bych se tím chtěl živit… Tak potřebuju sledovanost,laj­ky,odběry 

        0 0
        • snas89  

          Nechci ti bourat sny…ale:

          Jako youtuber vyděláváš zlomek toho, co google.

          Opravdové peníze jsou spíš ve formě influencerů, který platí firmy (v čr např. Martin Šonka, Leoš Mareš…).

          A ty peníze mají právě na základě toho, že přitáhli na svůj kanál nějakou zájmovou skupinu ve svým oboru, ve kterým něco dosáhli…Nechci se tě dotknout, ale ty to asi nebudeš?:)

          MTB/sport má sice širokou společenskou základnu a je to populární sport, ale pořád je v něm (naštěstí) málo peněz, takže pro firemní partnery nebudeš asi moc lukrativní.

          Nenech se strhnout pozlátkem internetu. Např. spousta mladých novodobých nomádů (hlavně holek) se super fotkama z cest (hlavně asie) točí v číně porno, protože hřeší na tamní uzavřenost a cenzuru a s minimální šancí se to někdy dostane mimo čínu.

          Nevím jak dlouho se tomu věnuješ, ale není to špatný a nějak to časem vypipláš ještě. Spíš bych šel cestou tohle dělat jen pro zábavu a mít to jako portfolio co děláš. Uživíš se pak v pohodě zakázkama pro firmy.

          0 0
          • mr.antik  

            Já to spíš pochopil tak, že to chce jako promo… tzn. že chce ukázat co umí a pak si ho firmy zaplatí na konkrétní akci.

            Kdybych sháněl někoho na vytvoření videa (akce, produkt, promo..) tak mi jsou lajky a jiný sociální pí_oviny ukradený, to vůbec nevypovídá nic o vlastním umění. důležitá je prezentace a portfolio. Tady to video je spíš o tom – hele mam tady nějaké cajky, které něco umí, na naučení fajn ale do portfolia bych to zkrátil asi tak na minutu (tj. stačilo by vyházet např. asi 8× zopakovaný střih na jedoucí auto).

            0 0
          • Thaylon  

            V pohodě nebouráš mi sny. Vím že jako youtuber skončit nechci jen mi to pomůže se zviditelnit. Baví mě to stříhat a vymýšlet různé úhly záběrů. Jak už jsi psal pro nějaké ty firmy by to bylo v budoucnu super. :)

            0 0
            • Kouba_2005  

              Nebo můžeš točit svatby :-) Jako fakt to máš hezky udělaný, na to já buňky nemám.

              0 0
              • Thaylon  

                Děkuji moc. Nad tím jsem taky uvažoval ale zatím nemám odvahu oslovit někoho kdo chce mít na té svatbě vše perfektní a dokonalé. Znám to ze svých zkušeností. :)

                0 0
                • Kouba_2005  

                  Právě že na svatbě není nikdy všechno perfektní a dokonalé a když se to takhle poutavě zpracuje, tak se možná na „video ze svatby“ bude chtít i později někdo podívat. Nažehlený záznamy má doma každej a nikdo se na ně s odstupem času stejně nepodívá.

                  0 0
                • AussigBiker  

                  Muzes nabidnout nekomu za par kacek nebo zadarmo nebo TFP – oba dva si s videem bude moci neomzene nalozit jak uznate za vhodny. Takze ty si z toho budes moct udelat promo, na oplatku nebudes prudit, pokud nejaky video nahodou pouzije nejakej svatebni web nebo tak. Zkus se spojit se svatebnima salonama / fotografama v okoli. Foto + video mam ten dojem bejva zadany. Ale malo kdo to chce tu praci zaplatit :)

                  0 0
      • AussigBiker  

        Lajky (vypada to hrozne takhle napsany) a odber pomuze zviditelnit video na YT, jak to kazdymu nabizi videa dle zhlidnutejch dle minulosti… pomuze to dostat do trendu na YT. Ale taky saomzrejme je dulezitej pocet zhlidnuti, ale ten nenaskace bez lajku a odberu :) A cim vetsi pocet odberu tim lip to vypada kdyz chces neco zapujcit ze nejaky firmy (nebo se pak ozyvaji sami) a udelat o tom video. Tymas o cem tocit, oni se zviditelni… a kolotc se toci.

        0 0
    • AussigBiker  

      Jo, jeste jedna vec. Na zabery z dronu bacha, platej prisny pravidla

      Poklud se ti podari kanal na YT monetizovat, tak podle platnych zakonu musis mit na dron registraci a leteckej prukaz. je tam velka pokuta.

      Bez jejich souhlasu nesmis litat nad lidma, nad pozemnima komunikacema taky ne a at tak dale. Viz. https://www.alza.cz/…-legislativa?…

      Jsou tam popsany stary a novy pravidla. Pri poruseni pravidel, kdyz te nekdo naprasi nebo na tebe prijdou, tak pokuty jsou velky.

      0 0
      • MirosPikos  

        Není to náhodou omezené hmotností a výškou?

        0 0
        • AussigBiker  

          Je to v linku, já přesně nevim, kdo si to má pamatovat, navíc se pravidla budou nějak měnit a to jsem ještě nezkoumal, páč dron ani nemam.

          Zakladatel vlákna nechť s informací naloží jak uzná za vhodný.

          0 0
          • Thaylon  

            Díky za poučení dron nemám a zkopiroval mi to mě neznámý kolemjdoucí 

            0 0
    • lazza  

      Libi se mi, jak tu skemras o lajky a odbery, a soucasne seres na omezeni/pravidla pouzivani dronu, na ktery te tu ti, od nichz bys lajky rad, upozornujou.

      Video bych urcite stahnul na pulku, dost rychle zacne nudit. Kompozice a pohyb dronu mas dobre odkoukany od zkusenejsich na YT, coz je dobre: vyhnes se slepym ulickam, naucis se rutine. Jestli je tohle prvni video, tak slusna prace, ktera se muze slibne vyvijet dal. Jestli uz x-ta, tak neprinasi nic novyho – je to jen horsi opakovani uz mnohokrat natocenyho.

      0 0
      • Thaylon  

        Učitelka se mne zeptala co chci být až budu velký, já odpověděl chci být šťastný… Řekla že jsem nepochopil otázku. Citát Johna Lenona. Takhle bych shrnul vše co dělám. A pokud podle naší demokratické republiky porušuju pravidla zákony které jsou nesmyslné, omezujíci být šťastným člověkem tak to mužem všichni zabalit. To že vsoucasné době se snažím dostat od lopaty a dělat něco co mě naplňuje, nemám zrovna moc financí na to abych dal peníze na drona a povolení ktere stojí 26k a půjde to jen státu který na tom vydělává.

        0 0
        • wladeq  

          Ten citát ještě pokračuje, bez té jedné věty dost ztrácí smysl

          0 0
          • Thaylon  

            Mě tohle stačí to že někdo nepochopí život mi je jedno 

            0 0
        • lazza  

          Prestan skuhrat: nikdo ti nevyvraci, abys sel od lopaty, delal stastny veci a byl stastnej kluk. Narazim na to, jak reagujes na legitimni pripominky ohledne provozu drona, ktery ti nejdou pod nos.

          Jestli se tim chces jednou zivit, coz, jak pises, chces, tenhle pristup te udela velmi nestastnym. A to velmi zahy.

          0 0
          • Kouba_2005  

            Já ho teda od začátku chápu tak, že něco natočil a hodil to sem s tím, jestli se to lidem líbí nebo ne. Jestli je to legální či nikoliv, na to se neptal. Jisté povědomí o tom má a podle toho se musí do budoucna zařídit, jestli se tím chce dokonce i živit.

            To, že za nějaká povolení létání tam, kde se lítat nesmí, mi přijdou úplně na hlavu. Buď se tam lítat smí a nebo nesmí, tečka. Ale že se tam lítat nesmí, ale za 26.000,– smí, to je jen sprostá zlodějina. O této problematice nevím zhola nic, hodnotím to na jen základě informací v tomto vlákně.

            0 0
    • novas752  

      Hlavně cíl živit se youtubem v cyklo oboru mi přijde jako totální magořina. Aby ti vůbec YouTube dal zpeněžení musíš mít asi 1000subs+ a 4000h shlédnutí + (těžko říct jestli celkově nebo za rok, měsíc…). Při průměrné nějak záživné délce videa okolo 5 minut je to cca 50 000 shlédnutí, aby to člověku nějak rozumně vydělávalo nebo se tim mohl dokonce živit, musí být samozřejmě ještě mnohem víc. Nějaký cyklo kanál má dneska kde kdo, ale kolik z nich z toho YT na československym písečku nějak žije? Možná tak TH, jinak ani profi cyklisti – J. Vencl, T. Kováč, M. Charvát atd. nemají nějak moc širokej dosah, i přesto, že u nich je na co koukat.

      Video jako pěkný, ale aby se tim dalo živit, muselo by jich být několik velmi kvalitních a zajímavých měsíčně a obávám se, že v kategorii pov/drono report z víkendu/tripu dokola a dokola nebude dostatečně atraktivní.

      0 0
      • AussigBiker  

        Prej v ČR musíš vydělit počet zhlédnutí stem a vyjde ti příjem peněz. Každej nejak začínal, má tam pár nezáživnejch videí, buď zaujme nebo ne.

        0 0
    • psbiker  

      Hodnotím pozitivně. Ale konkurence je velká :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.