Vhodná alternativa za pláště KENDA NEVEGAL

11 nepřečtených
  • hanness

    Ahojte,nenasel jsem dostatecnou odpoved,proto zakladam nove.Mam obuti plasti viz nadpis,vzadu 2.2,predek 2.35.tpi 120.Budu v nejblizsi dobe menit zadni plast.Existuje neco na stejne urovni,ale lehci a lepsi v odvalu?Podo­tykam,ze za 7000km ani jeden defekt a podrzeni v mnoha extremnich situacich.Jezdim ale i asfalt(presu­ny),tam ovsem ztracim.Existuje odpovidajici nahrada?Dik moc

    0 0
    • goofy  

      Schwalbe NN/FA ve 2,25?

      0 0
    • Ivan  

      Připojuju se k předchozímu názoru. Vyměnil jsem Nevegaly za Noby Nicy a rozdíl v odvalování na safaltu je obrovskej. V terénu jsou NN v pohodě.

      0 0
      • mr.antik  

        S první větou souhlas. S druhou nevim co znamená „v pohodě“, ale rozdíl mezi nima je obrovskej.

        0 0
    • Jenda  

      venegaly jsem nikdy nejezdil nicmene v predni plast mensi vliv takze jestli ti vyhovuje nevegal tak predni nech, zadek – me osobne schwalbe moc nenadchly, FA v hajzlu za cca 1100 km, NN ani ne 700 :-( Ted mam specialized Purgatory Control 2.4, na asfaltu asi trochu pomalejsi jak NN ale zadna hruza v terenu drzi stejne ne-li lip a vydrz vypada o tridu lepsi. Akorat jsem po 300 km fiknul bok, nicmene bych to uplne neprikladal za vinu plasti. Jo a hmotnost 730g.

      0 0
      • mr.antik  

        NN 2.4 má něco přes 650g, tak se k tomu musí přistupovat…

        0 0
        • Jenda  

          no jo jenze ja nemel problem ze bych NN rozsekal a prorezal ale proste se ojely spunty a pak stal za prd. Je mi jasny ze nekteri mistni borci by ho jezdili jeste dalsich 1000 km ale ja chci od plaste aby zabiral a brzdil.

          0 0
          • mr.antik  

            no jezdíš vápenec, tak tam to hodně trpí. Pro naši krajinu, kde je akorát jehličí, kořeny a uhlazená žula je to to celkem jedno. A ta rychlost…

            Pro stě NN a Nevegal jsou úplně odlišný pláště pro odlišný ježdění.

            0 0
          • MlokCZ  

            2010 NN 2,4 jsem na zadním sjel také dost rychle. Dal jsem jen 1500km, což pořád je celkem ještě ok, ale při tom, jak mi vydrží ostatní Schwalbe, tak bída. Měním přitom včas, tedy zhruba když zmizí prohlubně ze vzorku a v tu chvíli začne výrazně ztrácet vlastnosti (ono je to logické, protože u všech typů třísměsí u Schwalbe je na povrchu měkčí směs a pod tím podkladová tvrdší a to platí i pro vzorek; takže jakmile se sjede ta vrchní směs, tak jdou vlastnosti zcela do háje).

            Takže jestli teď pacestar FA vydrží o chlup déle než NN, tak budu spokojený. A pak případně až bude dostupný testnu Hans Dampfa.

            0 0
    • MlokCZ  

      Pokud něco od Schwalbe, tak na přední kolo aby to opravdu slušně drželo, tak něco s trailstar směsí.

      Tady je na výběr FA front, nový Hans Dampf, případně Big Betty ale to už je těžší váhová.

      Dozadu bych trailstar směs nedával, takže tam NN, FA (zadní má pacestar) nebo Hans Dampf (ten se dělá tedy spíše teprve bude prodávat trailstar i pacestar).

      Na Hans Dampfa jsem zvědavý, v pacestar směsi je rychlostně přesně mezi NN a zadním FA. V trailstar je o trošku pomalejší než trailstar přední FA.

      Hodně zajímavá kombinaci mi přijde FA front na přední a Hands Dampf pacestar na zadní.

      NN jsou o něco větší šlupky než Hans Dampf a FA. Srovnávám snake skin verzi NN 2,4 a snake skin FA a HD. Taky NN je o 100g lehčí.

      FA pak otestováno, že mají materiálu až až, třeba těsnost je bezproblémová bez duší i bez tmelu.

      0 0
    • hanness  

      Tak jeste predek za viz vise,vase zkusenosti jsou pro me k nezaplaceni,di­ky moc.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce