Velká cena města Úval - 30.8.2014

25 nepřečtených
  • Bbrouk

    Letos poosmé Úvalské XC – jezdivý okruh, 2 lávky přes potok, spousta programu a nově kategorie All Mountain Trail (enduro s trialovými úseky). Registrace otevřena na webu www.triprozdravi.cz, do konce měsíce startovné jen 200. Trasu finálně prosekáme na přelomu července/srpna, včera jsem ji jel a dá se, jen bacha u výjezdu z lesa na silnici (Horova) zřídili místní zahrádkáři za zatáčkou schody, co by vás mohli překvapit a v úvodní části stoupání před ostrou levou někdo lehce řádil s bagrem, ale včas dáme vše dokupy, aby se dalo jezdit jak má.

    0 0
    • blaf  

      uz se tesim, minulej rok jsem hodil drzku a nedojel, tak letos to snad dopadne

      0 0
    • Bbrouk  

      Letos se vrhneme na trať (základní prosekání) v pátek 1.8. od 17 hod, pomoc vítána, odměnou bude startovné zdarma. Sraz na hřišti v Úvalech u kostela. Poté už se bude naplno moct trénovat:)

      0 0
    • Bbrouk  

      Ve středu je možné přijet na prohlídku trati, sraz v 18hod na hřišti u kostela.

      0 0
    • Bbrouk  

      Zítra od 18 hod prohlídka trasy, sraz v Úvalech na hřišti. Trasa se oproti lo%nským letům nemění, jen bacha na nově vybudované schody při sjezdu za akátovým úsekem za koupalištěm (sjezd na asfaltku do ulice Horova). Schody jsou za zatáčkou a dost zákeřné, na závod je zakryjeme. Jinak hlásit se je pořád možné:o) http://www.triprozdravi.cz/…lasovani.php

      0 0
      • XCO man  

        Schody snad nemusite zakrývat, to musí sjet kazdej, dejte tam nějakou značku a trať si má každý projet.

        0 0
        • blaf  

          jenze tohle je zavod kam nejezdej jen nabuseny megahvezdy, ale i spousta lidi co poradne na mtb ani nejezdi, a taky holky, takze ackoliv ty schody se sjet daji tak je to imho logickej krok

          0 0
          • MichaelSimek  

            jako ze holky schody nesjedou?

            0 0
            • blaf  

              myslim si, ze ne vsechny co se zavodu ucastni, stejne tak chlapi, je to o tom jaky poradatele ten zavod chteji mit…

              0 0
              • mrozu  

                Pak existuje možnost ty schody sejít. Případně před ně osadit značku „Cyklisto, sesedni z kola“, aby se náhodou někdo nezranil. Nebo radši ty závody zrušit úplně, to bude nejbezpečnější.

                0 0
                • Reggie  

                  ty schody jsou v sešupu za zatáčkou kde už máš poměrně velkou rychlost. V závodě se neodvolává, tzn. ve třetím kole už dojíždíš lidi před sebou. Nechtěl bych tam potkat někoho kdo to jde pěšky. Myslím, že pořadatelé vědí co dělají.

                  0 0
                  • Smazaný účet  
                    0 0
                    • Bbrouk  

                      Ahoj, schody jsou opravdu nebezpečné – trámky jsou zajištěné skobami které dost čouhají (to asi z fotky není vidět) a když tam blbě vlítneš, hrozí v lepším případě proražení. Minulou středu jsem je zkoušel projet v tempu a nic moc – ostatně přijďte teď ve středu vyzkoušet, sraz v 18 na hřišti. Každopádně na závod budou zasypané štěrkem a udusané.

                      0 0
    • Bbrouk  

      Kromě klasického XCčka nabídnou Úvaly docela zajímavou záležitost – Enduro trial – neboli dobrý výzva pro ty, které baví Endurový styl ježdění – více viz níže. Propozice už brzy na našich stránkách. Start je v 13:30 s hlavní kategorií a standartní XC kolo je kombinováno s trialovou sekcí u startu.

      Jinak registrace stále běží na http://www.triprozdravi.cz/

      Myšlenka Enduro Trialu (nebo taky All Mountain Trialu) je o volnosti a setkání nás Trialistů i běžných bikerů z jiných disciplín, kteří sednou na celoodpružené kolo a vyjedou společně novým zážitkům.

      Pro jezdce, kteří nemají dostatečnou technickou zdatnost, kolo, nebo prostě jen chuť jet větší překážky, připravíme kategorii OPEN. Všechny úseky budou jezdivé a založené na stabilitě a dynamice. Těžší obtížnost bude obsahovat i nějaký ten menší výskok či seskok, couvání na kole a další lehké prvky. Účast přislíbili první tři jezdci MČR v Trialu.

      0 0
    • Bbrouk  

      Lávky přes potok stojí a schody jsou zakryté, výjezd za startem prosekaný a dá se v pohodě vyjet. registrace on-line stále běží a předpověď nezní špatně:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.