• olanzapin

    Nazdar kluci

    Chci vás poprosit o radu..

    Konečně jsem si koupil silnici,velikost L kterou výrobce uvádí na výšku 178–188 cm a já mám 185 cm..

    Když se ale na sebe kouknu někde v zrcadle přijdu si na tom kole jako obr..

    Co myslíte,je mi to kolo malý?

    Dik za rady

    0 0
    • Kouba_2005  

      Není to už jedno, když jsi ho koupil?

      0 0
    • THORX  

      ***** jak na tom vypadáš hlavní je jestli se na tom cítíš dobře

      0 0
      • olanzapin  

        úplně pohodlně ne teda..

        0 0
        • novas752  

          Jde o to co tě štve, některý věci se daj řešit snadno přenastavenim (představec a podložky apod., jiný věci koupí jinýho dílu (sedlovka ofset bez, délky a sklony představce, jiná šířka a tvar beranů) a někde pomůže jen jinej rám.

          Udávaná velikost je na nějakou ideální průměrnou postavu, bohužel každej je jinej a u stejně vysokých lidí mohou být i několik cm odchylky v délce nohou, steheních kostí, délce rukou… Takže ne každej rám je vhodnej pro všechny.

          A fotka při pouhym nasednutí toho moc neřekne, chtělo by to za jízdy – člověk se na tom poskládá malinko jinak aniž by si to moc uvědomoval. Z fotek mi přijde že máš trošku nízko sedlo, hlavně s tou pokrčenou nohou, ale jak říkám.

          0 0
        • plzakj  

          Mas docela dlouhy pracky. Zkusil bych delsi predstavec, abys nebyl jak vosa na bonbonu.

          0 0
    • BB  

      zkusil bych foto v jiné perspektivě. Takhle jak jsi vyfocený shora dolů každý na fotce vypadá jako obr vůči kolu. Požádej fotografa, ať tě vezme zespoda nahoru. Pak budou proporce mezi tebou a kolem jiné a budeš spokojený.

      0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Dneska jsem kolo viděl naživo a nejen kolo, ale i jezdce na něm. Kolo vypadá moc pěkně a velmi dobře jede i na levných fabrických zápletech (že by ráfky Remerx Rapid?) .

      Dobrá zpráva: kolo není malé, resp. nemohlo by být větší, protože by se pak nedala umístit řídítka bezbolestně dost nízko. Teď je pod nimi jedna 5 mm podložka a vypadá, že jsou tam, kde by měly být. Do budoucna je rezerva ve 110 mm představci (já mám na podobné geo 120 mm). Protože olanzapin vypadá cca podobně jako já (jen má pěknější vousy :-)), tak i naše kola vypadají logicky nastavením velmi podobně – řídítka máme v podstatě stejně vysoko, sedlo tak o centimetr.

      Zkusmo jsme na jeho kole posunuli sedlo oproti jeho nastavení cca o centimetr nahoru a ve druhém kroku možná i přes centimetr dopředu. Tak uvidím, jak se s tím porovná, ale pohledově se šlapání výrazně zlepšilo v rovnoměrnosti.

      Jinak pochvala: šlape koleny téměř ideálně v ose, nijak se na kole nekroutí ani neklimbá ani neklove, o ruce se zbytečně nevzpírá. Jen by to potřebovalo přijít na chuť i mírně lehčím převodům a cca o 5 rpm vyšší kadenci, ale to jde o zvyknutí si na jemně odstupňovanou kazetu a trochu jinou volbu převodů. Pak by se nejspíš srovnalo i to malinké prošlapávání paty při záběru a záběr by se pěkně plynule roztáhl i do dolní 1/3 otáčky klik.

      0 0
      • Nick_prezdivka  

        Ahoj, chtěl bych poradit s velikostí dráhového rámu. Mám 182 cm, silnici mám jednu 54, druhou 56. Momentálně mám možnost koupit dráhový/fixie rám velikosti 52 za super cenu. Bude mi ten rám? Znám člověka co má 184 cm a jezdí 52 dráhovku a prý v pohodě. Tak co myslíte?

        0 0
    • BabbaJagga  

      Nazdar vespolek,

      nějak mě napadlo, že bych si na jaro koupil gravel. A tak trochu tápu, jak s velikostí. Měřím 174cm – bývalo to o chloupek víc, ale už se věkem sesedám :-), vážím 78–80kg, cílem je se dostat někam kolem 75kg. Když přijdu do cykloprodejny, hodí na mně už ode dveří „zkušeně“ okem a aniž by měřili, hned sypou velikost M, 52 atd. Jaké máte zkušenosti, mám věřit nebo je lepší se raději pořádně (nechat) změřit??? Cítím, že B je správně. Pak si možná troufnu i objednat v e-shopu. Díky za radu.

      0 0
      • pumpy  

        Cau mam stejnou vysku a kdyz sem zkousel grail tak me borci od canyonu rekli ze Mko je na me velke a ze mam brat Sko. Takze spis dle vyrobce kola.

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.